شاخص های سلامت محصولات تولیدی مورد توجه بیشتر قرار گیرد

جلسه معاونان و مدیران غذا و دارو ، تجهیزات پزشکی ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و اداره فرآورده های طبیعی و سنتی و مکمل دانشگاههاي علوم پزشکي قطب يک کشور در ساري برگزار شد. در اين جلسه سيد عباس موسوي رييس دانشگاه علوم پزشکي مازندران به تيين سياستهاي معاونت غذا و دارو اشاره کرد و […]

جلسه معاونان و مدیران غذا و دارو ، تجهیزات پزشکی ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و اداره فرآورده های طبیعی و سنتی و مکمل دانشگاههاي علوم پزشکي قطب يک کشور در ساري برگزار شد. در اين جلسه سيد عباس موسوي رييس دانشگاه علوم پزشکي مازندران به تيين سياستهاي معاونت غذا و دارو اشاره کرد و گفت : با توجه به اينکه سازمان غذا و دارو به معاونتهاي غذا و داروي دانشگاههاي علوم پزشكي كل كشور اختيارات خويش را تفويض كرده بايد دانشگاههاي علوم پزشكي جهت  انجام فعاليتها و خدمات ارائه شده تمهيدات لازم را بيانديشد.رییس دانشگاه با اظهار به اینکه در اینصورت، امور به سرعت و سهولت انجام شده ومشکلات کمتری در مسیر اجرا قرار می گیرد اضافه کرد:معاونتهای غذا و داروی دانشگاههاي علوم پزشکي کشور بايد شاخص هاي سلامت محصولات توليدي را مورد توجه بيشتر قرار دهند.شیران معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اهمیت توجه به برنامه ها و سیاستهای معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه يک جهت  تدوين برنامه هاي مناسب در موضوع تغذيه ، دارو و سايرفرآورده هاي مورد استفاده اذعان داشت:اين جلسات به صورت ماهانه  در قالب ويدئوکنفرانسي و يکباردر هر فصل در دانشگاههاي علوم پزشکي قطب برگزار مي شود.در ادامه جلسه کارگروهی برای مدیران غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی گیلان ،گلستان ،سمنان ،شاهرود ، بابل و مازندران تشکیل شد. همچنین کارگروه های مدیران آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو ،روسای ادارات فرآورده های سنتی و مکملهای غذایي و مديريت تجهيزات پزشکي تشکيل و با توجه به دستور کار مشخص شده ، بررسي و تصميم گيري شد.