انتصاب دردسرساز!

گزارش حرف از ادامه اعتراض ها به انتصاب ششمین فرماندار در چهار سال؛ سرویس سیاسی: انتصاب ناگهانی و دور از انتظار لطف ا… آجدانی بعنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آمل را می توان برجسته ترین دردسر سیاسی دولت تدبیر و امید در ماه های اخیر برشمرد. به اذعان کارشناسان سیاسی، تغییر منفرد نیاکی( فرماندار سابق) در […]

گزارش حرف از ادامه اعتراض ها به انتصاب ششمین فرماندار در چهار سال؛

سرویس سیاسی: انتصاب ناگهانی و دور از انتظار لطف ا… آجدانی بعنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آمل را می توان برجسته ترین دردسر سیاسی دولت تدبیر و امید در ماه های اخیر برشمرد. به اذعان کارشناسان سیاسی، تغییر منفرد نیاکی( فرماندار سابق) در شرایط فعلی دولت که ماه های پایان عمر خود را می گذراند، به صلاح شهرستان آمل نبود، چه برسد به فردی که هیچ سابقه اجرایی در این خصوص ندارد. در طول فعالیت سیاسی ربیع فلاح بعنوان استاندار مازندران، تا کنون به این شفافیت مورد اعتراض نیروهای حزب اللهی و ارزشی قرار نگرفته بود به گونه ای که فرماندهان دوران دفاع مقدس و حتی امام جمعه یک شهر در مقابل فرمانداری تجمع کنند و از شروع به کار سرپرست جدید در نخستین روز کاری جلوگیری کنند. منتقدان حکم جدید استاندار،تنش سیاسی حال حاضر برای دولت در استان را نتیجه بی تدبیری می دانند ولی شخص استاندار مازندران این موضوع را در حوزه اختیارات خود برشمرده است.

اعتراض ها در همان مراسم معارفه از سوی امام جمعه آمل آغاز شد و همچنان ادامه دارد بطوریکه که منتقدان و مخالفان تا کنون اجازه حضور سرپرست جدید را محل کار خود نداده اند. استاندار مازندران در شورای اداری خبر از همزمانی این مراسم با آئین تودیع فرماندار قدیم و معارفه فرماندار آمل داد در حالی که این مهم بدون اطلاع و در سکوت خبری شکل گرفت.ربیع فلاح‌‌جلودار در ابتدای مراسم معارفه  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما قرار بود فرماندار این شهرستان را تغییر دهید و انتصاب سرپرست معنایی ندارد به یکی از حضار پاسخ داده که در تصمیماتم که نباید از شما اجازه بگیرم و خودم اختیار دارم.بعد این پاسخ هم همه آغاز شده و شعارهایی هم در جلسه داده شد تا روند رو به ناتمامی جلسه پیش رفت.لطف‌الله آجودانی مدیرکل دفتر پژوهش‌های استانداری مازندران در این مراسم به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه آمل منصوب شد که این موضوع واکنش امام جمعه آمل و برخی از مسؤولان حاضر در جلسه را به همراه داشت.امام جمعه آمل، امام جمعه دابودشت و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آمل در این مراسم به نشان اعتراض جلسه را ترک کردند و مردم معترض که پشت فرمانداری ویژه حضور داشتند وارد مراسم شدند.استاندار مازندران و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل هم به سختی جلسه را ترک کرده و مراسم شورای اداری ناتمام ماند.

*اعتراض امام جمعه آمل!

امام جمعه آمل در مراسم معارفه فرماندار آمل گفت: اگر قرار است فرمانداری آمل سرپرست داشته باشد از این شهر خارج می شوم.ارادت خاصی به فرماندار آمل منفرد دارم و به ایشان احترام می گذارم همچنین به نماینده مردم آمل احترام می گذارم منتهی برای موضوعات یک شهرستان باید تصمیم جمعی گرفته شود.حجت الاسلام مرتضوی در زمان سخنرانی استاندار جلسه را ترک کرد.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران در گفت و با ایرنا گفت : سرپرست فرمانداری آمل طبق قانون با قوت کارش را ادامه خواهد داد.جعفرقمی اویلی حواشی ایجاد شده در آئین معارفه لطف الله آجدانی سرپرست فرمانداری آمل را مربوط به تعداد معدودی از مخالفان دولت و حامیان دولت سابق در این شهرستان اعلام کرد.وی افزود: تغییر و تحول مدیریتی امر طبیعی است و همه ما باید به قانون تن بدهیم و از ایجاد حواشی که باعث از بین رفتن فرصت ها می شود، پرهیز کنیم.

*فرماندار آمل باید به‌دور از جریانات سیاسی باشد

حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده امام جمعه دابودشت پس از ناتمام ماندن نشست شورای اداری و معارفه سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل گفت: آمل شهری بزرگ با سابقه دیرینه تاریخی، فرهنگی، دینی و علمی است که عنوان‌دار قیام علویان و ماندگار در حماسه اسلامی ششم بهمن سال 1360 است.با توجه به تودیع و معارفه فرمانداران شهرهای مختلف و عدم حضور استاندار مازندران در آن جلسات رسمی، ربیع فلاح‌ روز یک‌شنبه در جلسه‌ای در آمل شرکت داشته و دست به معارفه سرپرست فرمادانداری ویژه زد که حرف‌های زیادی از گذشته برای انتصاب فرماندار در این شهرستان مطرح بود.حضور استاندار مازندران در آمل به‌گونه‌ای بود که مدیران و مسؤولان شهری برای شرکت در جلسه شورای اداری به سالن همایش‌های ششم بهمن آمده بودند و از قبل خبری از تودیع و معارفه نبود.امام جمعه مرکز شهر آمل هم پیرو نظر جمعی در این جلسه بیاناتی داشتند که صحبت‌های‌شان نظر مردم این شهرستان بود و از استاندار خواستند که یا فرماندار ویژه شهرستان آمل با نظرخواهی از نماینده مردم آمل در مجلس و دیگر مدیران در این جلسه معرفی شود یا خلاف این اقدام صورت نگیرد.در این جلسه علاوه بر مسؤولان، خانواده شهدا، ایثارگران و فرماندهان هشت سال دفاع مقدس حضور داشتند و درک، شعور و بزرگی حاضران نادیده گرفته شد، در این جلسه هیچ فردی انتظار معرفی فرماندار ویژه را نداشت و از استاندار خواستاریم تا تجدیدنظر داشته باشد.انتظار می‌رفت در زمینه انتصاب فرماندار آمل عاقلانه فکر می‌شد، با توجه به اینکه فرماندار سابق در حال مدیریت اوضاع شهری و امور سیاسی بود باید نظر مردم آمل، خانواده شهدا و ایثارگران توسط مسؤولان استانداری در انتخاب گذشته جدید لحاظ می‌‌شد.در منصوب کردن فرماندار باید فردی ارزشی، اهل جبهه و جنگ، توانمند و به دور از جریانات سیاسی و فتنه 88 فعالیت خود را آغاز می‌کرد.

* نامه ایثارگران به استاندار

جمعی از ایثارگران،خانواده ها ی شهدا،انقلابیون پایین بازار؛چاکسرومحلات حومه پایین بازار نیز در نامه ای به استاندار مازندران اعتراض خود را اعلام کردند: شهرستان ولایتمتدار آمل و مردمانش منتظر عذرخواهی خواهند ماند،  مردم ولایت مدار هزار سنگر آمل زاده تفکر و اندیشه های بزرگ مردی است که آرمان هایش برگرفته از قرآن بوده و نهضتش را به تبعیت از نهضت عاشورا آغاز کرد.فراموش نکنیدمعمار کبیر انقلاب اسلامی که با وحدت کلمه و ایمان به ملت، معجزه ای را رقم زد که با گذشت حدود 4 دهه، هنوز هم تحلیل گران سیاسی از درک آن عاجزند. امام خمینی (ره)، ولایت فقیه را احیاء کردند و امروز سلاله پاک زهرا (س)، در مسیر اندیشه ها و آرمان های امام (ره) و شهدا، انقلاب اسلامی ایران را هدایت می کند.آملی ها تحمل تفکرات استکبار ی لیبرالی راندارند وتمام معادلات رابه هم میزنند و محکم بر حقوق شهروندی خود و انتخاب مدیران صالح به منظور عزت ولایت مداری خوددفاع می نمایند. چگونه به خود اجازه دادید گزینه ای که در لایه های مختلف نفوذ و فتنه 88 نقش داشته  و امروز همچنان این تفکرادامه دارد…  به شهری که حضرت امام خمینی رحمه الله علیه ازدلیری وبصیرت مردمانش تشکر نمودتحمیل شود.

آقای استاندار، فتنه گرانی که هدف آنها نابودی نظام و از بین بردن جایگاه رفیع ولایت مطلقه فقیه بود، قابل حمایت هستند… ! آن هم درشهر عالم پرور و مجاهدان ولایت مدار آمل…

جای تعجب است ، هرچند که چند سال از فتنه 88 می گذرد اما هنوز هم ناگفته های فراوانی درباره آن وجود دارد که باید منتظر ماند و دید که چه زمانی نظام اسلامی سکوتش را در برابر خناسان خواهد شکست.

فتنه موضوعی است که ولی فقیه زمان، مقام معظم رهبری بارها و بارها درباره آن سخن گفته و فرمودند که « فتنه، خط قرمز است»، اما چرا عده ای که سرسفره انقلاب نشستند و داعیه دار اسلام هستند، هم چنان سخنان گزاف می گویند.فتنه ای که قرار بود ریشه نظام اسلامی را بزند. امروز در کمال ناباوری فردی در کمال وقاحت نه تنها از فتنه گران تبری نمی جوید، بلکه  فردی است که هرازگاهی افاضاتش نقل محافل می شود. و اما در شهرستان ولایتمدارآمل ، به جای اینکه فرماندارولایی معرفی شود، تابه فکر خدمات رساندن به مردم به ویژه در مناطق محروم از جمله شهرستان باشد، به بازی سیاسی روی آورده اید . شاید می خواهید، بادعوت از حامیان فتنه گران و کسیانیکه به راحتی به مقدسات توهین می کنند و حتی ائمه جمعه را هم محرم ندانستید با انتخابتان  در مردم شناسی مردم وقت و زمان شناس بصیرآمل مطالعه و مشاوره نداشته اید، ودر کارنامه اجرایی نداشته  و جایگاه ایشان دربین مردم عجولانه تصمیم گرفته اید. نیت و اهداف افرادی که به دنبال معرفی از چنین شخصیتی هستند، به طور قطع بهره برداری سیاسی و انتخاباتی است. هرچند عده ای می خواهند از هر فرصتی برای رسیدن به نیت سیاسی خود بهره بگیرند، اما نتیجه ای عکس خواهند گرفت و مردم « نه» قاطعانه ای به آنان خواهند داد. حضور فردحامی فتنه درفرمانداری آمل، نه تنها کمکی برای شهرستان نمی کند بلکه شرایط را به نوع دیگری رقم خواهد زد.فردی که در مقابل سخنان مقام معظم رهبری می ایستد و سخن از رفع حصر سران فتنه می زند و افتخار می کند، چگونه می خواهد سخنی وحدت آفرین در این شهر بگوید. با معرفی فردی که با نشان دادن ماهیت واقعی خود، دراین چندسال  وبا سخنانی که گفته که از حلقوم دشمنان قسم خورده انقلاب خارج می شود توهین به مردم قدرشناس شهر هزارسنگر است .منتظرم تجدید تصمیم سیاسی حضرتعالی می باشیم.

* بیانیه جامعه روحانیت

رمضانی دبیر جامعه روحانیت شهرستان آمل نیز گفت: در فرمانداری ویژه شهرستان آمل یکشنبه 15 اسفند اتفاقی افتاد که بعنوان شاهد عینی لازم دیدم  مطالبی رو به استحضار حضرات برسانم. چند روز قبل ،از طرف فرمانداری دعوتنامه ای بعنوان تشکیل آخرین جلسه شورای اداری شهرستان در سال 95 به ادارات ارسال شد.

بعد از ورود به سالن جلسات شهدای 6 بهمن فرماندری جهت شرکت در جلسه، با صحنه عجیبی روبرو شدیم و اونهم حضور دکتر فلاح استاندار مازندران ، آقای قمی مدیرکل انتخابات استانداری وآقای آجدانی مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران بود ( تعجب از آن جهت که آخر سال است و ادارات کل در فکر اعتبارات معوقه و متمم بودجه 95 هستند و قاعدتا” باید استاندار فرصت سرخاراندن نداشته باشد)

بعد از قرائت قرآن توسط آقای حسن زاده (از دانشگاه پیام نور) و اعلام فلسفه حضور استاندار در جلسه توسط آقای قمی (مدیرکل انتخابات استانداری) دقایقی مهندس منفرد فرماندار آمل با ابراز غافلگیری از جلسه تودیع و معارفه در مورد عملکرد 18 ماهه مسئولیت خود گزارش مختصری داد. در ادامه حاج آقا مرتضوی امام جمعه آمل ضمن خیرمقدم گویی به مهمانان استانداری از انتصاب بدون هماهنگی و سرپرست برای فرمانداری آمل گلایه کرد و گفت اگر سرپرست بخواهید منصوب کنید بعنوان اعتراض جلسه رو ترک خواهم کرد.در ادامه مهندس فلاح بعد از تبیین عملکرد 3 ساله دولت در استان، قصد ورود به بحث تودیع و معارفه را داشت که امام جمعه آمل ، امام جمعه دابو دشت ، رییس سازمان تبلیغات و فرمانده سپاه بعنوان اعتراض جلسه رو ترک کردند.در ادامه طبق نظرات شاهدان عینی عده ای از جانبازان ایثارگران من جمله سردار علیپور مسئول هیأت رزمندگان با حضور در جلسه اعتراض خودشون رو اعلام کرده و به انتصاب آجودانی معترض شدند و جلسه مذکور با حاشیه و تنش به پایان رسید حال چند سوال مطرح است.

1_ با توجه به نزدیکی انتخابات مهم اردیبهشت تودیع معارفه فرمانداری ویژه آمل چه لزومی داشت و چه اهدافی در پشت پرده وجود دارد.

2_ با توجه به سوابق آقای آجودانی آیا گزینه دیگری که بتواند جو شهرستان را آرام کند و دغدغه های مومنین و ایثارگران را التیام ببخشد نبود.

3_ و سوال مهمتر اینکه چه دستی در کار است که میخواهد شهرستان هزار سنگر آمل همیشه در انتصابات مدیران خود ملتهب و متشنج باشد تا از پیشرفتی که در شأن اوست عقب بماند بطور مثال در 3 سال و نیم گذشته شهرستان آمل در این دولت ، 7 فرماندار و سرپرست فرمانداری تجربه کرده است و این یعنی ضرر و خسارت جبران ناپذیر به مردم شریف شهرستان هزار سنگر آمل

*پیام آجدانی

سرپرست فرمانداری نیز که همچنان نتوانسته در محل کار خود حاضر شود، در همان روز نخست بیانیه ای را از طریق سایت خبری مازندنومه منتشرکرد.متن بدین شرح است:

خدا را شاکرم که فرصتی پدید آمد تا در مسوولیت سرپرستی فرمانداری ویژه آمل، تمام توان و تلاش خویش را برای خدمت بیشتر به مردم عزیز شهرم هزارسنگر آمل به کار بندم.بی شک صندلی های مدیریتی اگر جز تکیه گاهی برای خدمت به مردم باشد برای این کوچکترین خدمتگزار، به پاره کفشی نمی ارزد.مصالح نظام و منافع ملی و اعتدال و عقلانیت و تدبیر و اصلاح در امور در چارچوب منویات مقام معظم رهبری و سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید و حفظ اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی، را بهترین چراغ راه خود در این مسوولیت خطیر می دانم. با اعتقاد به ضرورت همدلی و وحدت، به استفاده از همه ظرفیت های توانمند خدمتگزار نظام و معتقد به منافع ملی ،خواه اصلاح طلب و خواه اصولگرا برای پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر ایران، مازندران و آمل باور دارم.

باور دارم که به دور از افراط و تفریط و با پاسداشت آرمان های امام راحل و خون شهیدان ، هرگونه انحراف از مسیر مصالح نظام و منافع ملی خیانت به آرمانهای امام شهیدان و شهدا و ایثارگران است.

وفاق و همدلی و بهره گیری از مشورت صاحب نظران و تعامل با همه گروهها و جناح های سیاسی معتقد به چارچوب مصالح نظام و منافع ملی به ویژه تعامل قانونمند با امام جمعه شهرستان و امام جمعه های شهرهای شهرستان آمل و روحانیت معزز ؛ یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، و دیگر قوا و مسوولان یک ضرورت تخلف ناپذیر برای همه کسانی است که مدعی پیروی از ولایت و دلسوزی مصالح نظام و منافع ملی هستند.من به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ آملی ها، با خدای خود و مردم خود پیمان می بندم تا زمانی  که چنین مقرر باشد در این مسوولیت حضور داشته باشم ،جز در مسیر مصالح نظام و منافع ملی و خدمت به مردم نیاندیشم و گام برندارم. در این راه بی هیچ تردیدی نیازمند یاری همه ظرفیت های مدیریتی، سیاسی و اجتماعی شهرم آمل ، خواه اصلاح طلب و خواه اصولگرا، برای تقویت همدلی و همکاری برای پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر ، همه جانبه و پایدار آمل عزیز هستم.

*تجمع رزمندگان دفاع مقدس

فرماندهان و رزمندگان آملی نیز صبح روز گذشته به‌دلیل انتصاب ناگهانی سرپرست فرمانداری، مقابل درب فرمانداری ویژه این شهرستان تجمع کردند.بیش از 100 نفر از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان شاخص، خانواده شهدا و ایثارگران با تجمع مقابل درب فرمانداری ویژه آمل خواستار تعیین فردی انقلابی، متدین، ارزشی و به‌دور از حواشی سیاسی و جریانات سال 1388 شدند.حجت‌الاسلام سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل، سردار علیجان میرشکار یکی از فرماندهان شاخص هشت سال دفاع مقدس و حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده امام جمعه دابودشت قول پیگیری جدی در این زمینه را دادند و اعلام کردند که آمل شهری تاریخی، دینی و شاخص در سطح کشور است و انتظار می‌رود در رأس سکان سیاسی آن فردی ارزشی و اهل ایثار و مقاومت قرار گیرد.