شرکت گاز مازندران،تندیس بلورین نخستین جایزه سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت را دریافت نمود

نخستین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت شامگاه (شنبه، ۱۲ اسفندماه) با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و معاونانش برگزار شد؛ در این دوره شرکت‌های گاز استان اصفهان و مازندران، پتروشیمی‌های رازی، فجر، پارس، شیراز، مبین، پالایش نفت بندرعباس، پالایش گاز هاشمی‌نژاد و شرکت نفت و گاز پارس تندیس بلورین نخستین جایزه سرآمدی […]

ظ†ط®ط³طھغŒظ† ط¯ظˆط±ظ‡ ط¬ط§غŒط²ظ‡ ط³ط±ط¢ظ…ط¯غŒ ظˆ ط¨ظ‡ط¨ظˆط¯ ظ…ط³طھظ…ط± طµظ†ط¹طھ ظ†ظپطھ 14غŒ

ظ†ط®ط³طھغŒظ† ط¯ظˆط±ظ‡ ط¬ط§غŒط²ظ‡ ط³ط±ط¢ظ…ط¯غŒ ظˆ ط¨ظ‡ط¨ظˆط¯ ظ…ط³طھظ…ط± طµظ†ط¹طھ ظ†ظپطھ 14غŒ

نخستین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت شامگاه (شنبه، ۱۲ اسفندماه) با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و معاونانش برگزار شد؛ در این دوره شرکت‌های گاز استان اصفهان و مازندران، پتروشیمی‌های رازی، فجر، پارس، شیراز، مبین، پالایش نفت بندرعباس، پالایش گاز هاشمی‌نژاد و شرکت نفت و گاز پارس تندیس بلورین نخستین جایزه سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت را دریافت کردند.

بیژن زنگنه، وزیر نفت در نخستین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر وزارت نفت، در این باره گفت: سرآمدی و بهبود مستمر یک اصل و راهکار کلان و حاکم بر همه برنامه است. در این راه ما به‌دنبال کار نمایشی نیستیم.

در همین حال، حبیب‌الله بیطرف، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری در این همایش با اشاره به عملکرد شورای سیاست‌گذاری جایزه سرآمدی و بهبود مستمر مدیریت صنعت نفت در یک سال گذشته گفت: در نظام‌نامه جایزه سرآمدی وزارت نفت، وزیر محترم به‌عنوان رئیس جایزه، شورای سیاست‌گذاری مرکب از ۶ نفر از معاونان وزیر نفت و دبیرخانه جایزه در سطح وزارت نفت و همچنین چهار شورای هماهنگی جایزه در چهار شرکت اصلی با ریاست مدیران عامل شرکت‌های اصلی و دبیر جایزه شرکت، در سطح شرکت‌های اصلی و همچنین مجموعه ارزیابان ذی‌صلاح، ارکان جایزه سرآمدی و بهبود مستمر وزارت نفت را تشکیل‌ می‌دهند.

وی افزود: شورای سیاستگذاری جایزه وظیفه سیاستگذاری و نظارت عالی بر فرآیند برگزاری و چگونگی انجام مراحل مختلف جایزه را به عهده دارد و در سال ۱۳۹۶ دو جلسه برگزار کرد.

معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، الگوی کیفیت دمنیگ ژاپن، الگوی کیفیت بالدریج آمریکا و مدل کیفیت (EFQM) اروپا را الگوهای مطرح تعالی برشمرد و تصریح کرد: در میان این سه الگو، الگوی کیفیت اروپا از نظر فراگیری و اثربخشی امتیازهای بیشتری دارد و با توجه به مزیت‌های این الگو، برای جایزه سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت از الگوی EFQM استفاده شده است.