حضورپررنگ خیرین پس از پاندمی
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل میگوید؛ پس از شیوع کرونا شاهد حضور پررنگ خیرین سلامت در بنیاد بودیم تا جایی که امروز خدماترسانی در مراکز راهاندازی شده از محل خیریه محدود به مردم همه است و خدمات استانی و ملی ارائه میکند. به گزارش حرف؛ در این روزها که پس از حدود دو سال که […]

مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل میگوید؛ پس از شیوع کرونا شاهد حضور پررنگ خیرین سلامت در بنیاد بودیم تا جایی که امروز خدماترسانی در مراکز راهاندازی شده از محل خیریه محدود به مردم همه است و خدمات استانی و ملی ارائه میکند.
به گزارش حرف؛ در این روزها که پس از حدود دو سال که همچنان شاهد تاخت و تاز ویروس کرونا هستیم و اینکه زدن ماسک در بین اکثر مردم جامعه نهادینه شده، شاهد شرکت مردم در امور خیر بهویژه در حوزه سلامت بیش از گذشته هستیم، از این خیر با عنوان نذر سلامت یاد میشود.
همانطور که میدانیم پس از شیوع کرونا، مقوله درمان بیش از پیش مورد توجه گرفت و کمبودهای کمی و کیفی مراکز درمان بیش از گذشته خودش را نشان داد، تا جایی که در روزهای بحرانی مشکلاتی از قبیل؛ کمبود تخت، نبود کپسول اکسیژن و محدود بود دستگاه تنفس و غیره در مراکز درمانی به گوش رسید.
در همین اوضاع بود که خیرین سلامت به کمک کادر درمان آمده و بهنوعی برای رفع مشکل امروز و فردای مردم جامعه گامهای استواری برداشتند تا جایی که در پیک پنجم کرونا، با اوج گرفتن واکسیناسیون عمومی، شاهد افزایش خیررسانی در حوزه سلامت هستیم.
از سال ۱۳۹۸، تاکنون یکی از مراکز نیکوکاری در حوزه سلامت بهعنوان مرکز معین در استان، میزبان جمعآوری مبالغ بالایی در حوزه درمان بوده و توانسته اقدامات خوب و مثبتی را در حوزه بهداشت و درمان انجام و از خود به یادگار بگذارد، از این رو مصاحبهای با سرپرست این بنیاد انجام شد که در ادامه باهم میخوانیم؛
علی شافی مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتوگو با حرف مازندران، با بیان اینکه سنگ بنای بنیاد نیکوکاری سلامت که “بنک” نامیده میشود
در سال ۱۳۸۸ نهاده شد، میگوید: در آن زمان گروهی از مردم نیکوکار و خیراندیش بابل که از فقر امکانات و تجهیزات پزشکی در بیمارستانها و مراکز درمانی بهداشتی شهر و رنج و غم بیماران آزردهخاطر بودند گردهم آمدند تا چارهای بیاندیشند.
*وارد حوزه کاری دولت نمیشویم
وی اضافه میکند: این گروه اولین هیات موسس را تشکیل داده و پس از آن با ثبت رسمی بنیاد و انتخابات انجام شده، هیات مدیره و سایر نهادهای داخلی آن شکل گرفت، که هم اکنون ۱۲ سال از فعالیت رسمی این بنیاد میگذرد.
شافی با اشاره به اقدامات بنیاد، تصریح میکند: برطبق اساسنامه بنیاد فعالیت آن در محدوده شهرستان بابل و ارائه خدمت به بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی بابل است، این بنیاد هیچگاه وارد کاری که دولت موظف به انجام آن است وارد نمیشود، بلکه با ایجاد و توسعه بخشها و قسمتهای جدید بخش دولتی را موظف به ارائه خدمات تازهای میکند که قبلا وجود نداشت.
*راهاندازی بخش پیوند مغز و استخوان فوق تخصصی
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل یادآور میشود: این بنیاد در واقع با کمک نیکوکاران دولت موظف به تعهد جدیدی میشود که ما نه تنها باری از روی دوش برنمیداریم بلکه کمک میکنیم تا دولت وظایف خود را بهتر انجام بدهد.
وی اعلام میکند: پروژههایی شامل؛ راهاندازی بخش پیوند مغز و استخوان فوق تخصصی شادروان شفیعزاده امیرکلای بابل که (نزدیک به ۱۰ سال در حال فعالیت است)، راهاندازی بخش جراحی فک و صورت دانشگاه شهید بهشتی (برای اولین بار) که در زمینه درمان و آموزش دانشجویان تخصصی و عمومی کمک شایانی کرده، نوسازی بخش سی سی یو شادوران عباس فرحت در بیمارستان شهید بهشتی، تجهیز و نوسازی بیمارستان یحیی نژاد و تجهیزات ریز و درشت توسط این بنیاد راهانداری شد.
*راهاندازی مرکز اورژانس ۱۱۵ در جاده بابل به کیاکلا
شافی همچنین اضافه میکند؛ توسعه و تجهیز بخش آندوسکپی بیمارستان روحانی توسط شادوران عباس حبیبیان، تجهیز و راهاندازی بیمارستان و کلینیک تخصصی دندانپزشکی تحت بیهوشی به نام مادر شهیدان شعبانزاده، ساخت و راهاندازی مرکز اورژانس ۱۱۵ در جاده بابل به کیاکلا، خرید تجهیزات برای بخشهای مختلف ماشین بیهوشی دستگاه سونوگرافی و صدها دستگاه دیگر، از جمله اقدامات دیگر است.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت بابل با اشاره به فعالیت دو ساله بنیاد بهویژه در ایام کرونایی از ارائه خدمات به بخشها و مراکز بهداشتی خبر داد و میگوید: بنیاد با جذب قسمتی از کمکهای مردمی خرید دستگاههای کمک تنفسی، خرید تخت جدید، ماسک و دستکش کرده است.
*راهاندازی مرکز جامع سرطان
این مسئول تاکید میکند: راهاندازی مرکز جامع سرطان در ضلع جنوبی بیمارستان شهید یحیی نژاد در چهار طبقه توسط برادران میناگر، راهاندازی مرکز دیالیز با حدود ۱۰۰ تخت به نیت مادر برادران میناگر خانم طاهره وایگانی ، راهاندازی مرکز توانبخشی نوریان در چهار طبقه که در مرحله بتنریزی قرار دارد، راهاندازی مرکز دارویی شبانهروزی شادروان علی مردانی در چهار طبقه در ورودی بیمارستان شهید بهشتی که با همکاری مدیریت بیمارستان که در حال ساخت است و ساخت مرکز اورژانس آهنگر کلای بزرگ از جمله اقدامات دیگر بنیاد از محل کمکهای مردمی است.
وی عنوان میکند: کار نیکوکردن فقط به ساخت بنا و بیمارستان نیست، بسیاری از مردم با خرید تجهیزات به نجات انسانها کمک کردند، تجهیزات با برچسب بهنام همان نیکوکار در معرض دید همگان قرار میگیرد، خدماترسانی شهر بابل محدود به مردم این شهرستان نیست بلکه از غرب و شرق مازندران از مراکز درمانی خدمات دریافت میکنند بیمارستانهای این شهر خدمات زیادی را ارائه میکند، بودجهها به اندازه شهرستان اختصاص داده نمیشود ولی خدمات در سطح ملی و منطقهای ارائه میشود.
شافی در پایان تاکید میکند؛ همچنین خانواده ثباتی قطعه زمینی را اهدا کرده و خانه مرحوم میرابراهیمی محل فعلی دفتر را به یاد شادروان یوسف میرابراهیمی اهدا کردند.
گفتنی است؛ مردم خیر و دلسوز یک شهر توانستند اقدامات بزرگی بهویژه پس از شیوع کرونا رقم بزنند و این همان روح همدلی در بین آحاد مختلف مردم است که کرونا ویروس نه تنها آن را کمرنگ نکرد بلکه به بسیاری از امور همچون خیررسانی در حوزه سلامت قوت بیشتری بخشیده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0