فروش 6.5 میلیارد تومانی صنایع‌دستی در مازندران

سرویس گردشگری حرف: نوروز سکوی پرتابی برای رونق گردشگری تمامی استانها خصوصا استان سرسبز و مهمان پذیر مازندران محسوب می شود وحال که این فرصت به پایان رسیده باید دید که چگونه توانسته ایم ازاین سکوی پرتاپ نهایت بهره راببریم.معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: 11میلیون و 68 […]

سرویس گردشگری حرف: نوروز سکوی پرتابی برای رونق گردشگری تمامی استانها خصوصا استان سرسبز و مهمان پذیر مازندران محسوب می شود وحال که این فرصت به پایان رسیده باید دید که چگونه توانسته ایم ازاین سکوی پرتاپ نهایت بهره راببریم.معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: 11میلیون و 68 هزار و 629نفر شب در مازندران از 27 اسفند سال گذشته تا 13 فروردین ماه امسال اقامت کردند.مهران حسنی بیان داشت:در طول این مدت از 5 هزار و 333 واحد اقامتی، پذیرایی و دفاتر مسافرتی نیز بازید شد.حسنی ابراز داشت:بیش از3میلیون نفرمسافرنیز از روستاهای استان مازندران بازدیدکردند.وی خاطرنشان کرد:نوشهر،بابلسر،چالوس و رامسر بیشترین میزان ورود گردشگران را دربین شهرهای مازندران دارابودند.این مسئول تعداد بازدیدکنندگان از موزه های استان را 194 هزارنفر اعلام کرد و گفت:460 هزار و 745 نفر نیز از اماکن تاریخی و فرهنگی استان بازدید کردند. معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران با یاداوری رشد6درصدی میزان گردشگران ورودی در ایام نوروز نسبت به سال گدشته بیان کرد:امسال مازندران سه آیتم برای میهمانان خوددرنظرگرفته بود که بازدید از مراکز توریستی و جادبه های طبیعی،تاریخی وفرهنگی و دست ساز ازجمله آن ها بودند که دراین میان آیتم جادبه های تاریخی و طبیعی بیشترین بازدید را داشته است. وی از فروش ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان صنایع‌دستی تاکنون از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در استان خبر داد و گفت: صنایع‌دستی با تمام ویژگی‌های فرهنگی، هنری، اقتصادی و اجتماعی می‌تواند نقش مؤثری در رشد و توسعه اقتصاد کشور داشته باشد، تصریح کرد: هنرهای مختلف صنایع‌دستی همچون نمدبافی، چادرشب بافی، جاجیم‌بافی، مسگری، میناکاری، سفال، گلیم‌بافی می‌تواند آداب و آیین‌های سنتی مردم استان را به گردشگران معرفی کنیم.حسنی گفت: باید در سفره‌خانه‌های سنتی آیین محلی و غذاهای سنتی را حفظ کنند که با پخت و صرف غذاهای محلی و بومی منطقه می‌تواند در بحث بوم گری نقش مهمی ایفا کند.