مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران خبرداد

جذب بیش از 11هزار میلیارد ریال اعتبار اوراق مالی اسلامی برای مازندران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت که با استفاده از ظرفیت بند "پ" تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق مالی اسلامی جذب شد که با احتساب این رقم در مجموع اعتبارات، رشد ۲۲۰ درصدی در تخصیص اعتبارات نسبت به سال گذشته را شاهد هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت که با استفاده از ظرفیت بند “پ” تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق مالی اسلامی جذب شد که با احتساب این رقم در مجموع اعتبارات، رشد ۲۲۰ درصدی در تخصیص اعتبارات نسبت به سال گذشته را شاهد هستیم.

بهزاد برارزاده اظهار داشت: این اعتبار با هدف تسریع در اجرای طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای و از طریق خرید اسناد اعتباری توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به شرکت آب و فاضلاب مازندران تخصیص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع اعتبار جذب‌شده، هفت هزار و ۳۲۲ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های فاضلاب شهری، یکهزار و ۷۷۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر، یکهزار و ۲۱۳ میلیارد ریال برای آبرسانی به روستاها و مجتمع‌های اولویت‌دار و یکهزار میلیارد ریال نیز برای شهرهای دارای تنش آبی در نظر گرفته شده است.

این مقام مسوول، پیگیری هم‌زمان از بانک‌ها و شرکت‌های تامین سرمایه، تهیه و تنظیم تفاهم‌نامه و عقد قرارداد با خریداران برای اخذ شناسه یکتا، خرید اوراق از سوی بانک ها و شرکت‌های تامین سرمایه و دریافت و پیگیری تخصیص از سازمان برنامه و بودجه کشور را از جمله اقدام‌های صورت گرفته شرکت آب و فاضلاب مازندران برای تخصیص این میزان اعتبار عنوان کرد.

مدیر عامل آبفای مازندران با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی، ابراز امیدواری کرد با بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی، مسیر توسعه و ارتقای خدمات پایدار در بخش آب و فاضلاب استان با شتاب بیشتری دنبال شود و مسیر ارتقای خدمات پایدار در حوزه آبفا نیز هموارتر از گذشته ادامه یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، نیاز آبی این استان بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه ذکر کرد و گفت: در حال حاضر در این خطه شمالی کشور بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه آب تولید و استحصال می شود.

برارزاده، سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری را ۲۰۰ و در مناطق روستایی را نیز ۱۷۱ لیتر عنوان کرد و افزود:‌ از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.