خدمات پیک امید در روستاهای استان افزایش مییابد
در نشست میان کانون پرروش فکری مازندران و قرارگاه محرومیت زدایی، پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا در خصوص توسعه خدمات فرهنگی حوزه کودک و نوجوان در مناطق کمتر توسعه یافته روستایی استان گفتگو شد.
حامد فاضلی در این نشست با تاکید بر اهمیت کار جهادی در انقلاب اسلامی، مجموعه کانون پرورش فکری را ظرفیت نظام دانست و با تشریح فعالیت های کانون افزود: علی رغم بسیاری از کاستیها و کمبود منابع در کانون، همکاران ما نگاه جهادی به حوزه کودک و نوجوان دارند.
وی به فعالیت پیک امید به عنوان یکی از ظرفیتهای جهادی کانون اشاره کرد و افزود: مربیان دلسوز و علاقهمند با صورت داوطلبانه با حضور در منطق روستایی و کم برخوردار استان با انجام فعالیتهای تخصصی فرهنگی، علمی و نشاطبخش، تلاش دارند تا در راستای توسعه عدالت فرهنگی در روستاهای اثر بخش باشند.
وی به فعالیت کتابخانه سیار روستایی و کتابهخانه پستی استان نیز اشاره کرد و ضمن استقبال از توسعه این فعالیتها با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا بیان داشت: تمام تلاش خود را برای تحقق این مهم خواهی داشت.
سرهنگ شعبانی، مسئول بسیج ادارات استان نیز ضمن معرفی همکاران خود و نگاه جهادی همکارانش در حوزه توسعه فعالیتهای فرهنگی در روستاها تاکید کرد: تلاش داریم برای گسترش این خدمات با ظرفیت سازمانها و ادارات برنامههای خوب و موثری دراین حوزه داشته باشیم بر همین اساس، کانون پرورش فکری با توجه به ظرفیتهای موثری که دارد و تجاربی که در حوزه فعالیتهای جهادی داشته است می توانند یاریگر باشد.
سلیمان نژاد، جانشین فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی، پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا نیز در این جلسه به تشریح اهداف و فعالیتها قرارگاه پرداخت و ظرفیت کانون پرورش فکری را در کمک به توسعه فرهنگی مناطق کمتر توسعه یافته استان مفید دانست.
وی با اشاره به سابقه فعالیتهای جهادی کانون در روستاهای استان و توانمندی و ظرفیت مربیان آن در اجرای برنامههای فرهنگی هنری و کار با کودک و نوجوان، خواستار برنامه ریزی این نهاد برای توسعه همکاریها با قرارگاه و افزایش طرفیت خدمات رسانی فرهنگی شد.
بر همین اساس مقرر شد: در راستای اجرای طرح جهادی پیک امید در روستاها در خصوص شیوه و راههای توسعه خدمات فرهنگی و تشویق و ترغیب کودکان و نوجوانان روستایی به مطالعه کتاب و ایجاد نشاط در مناطق کمتر توسعه یافته استان بحث و برنامهریزی شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0