از به ثمر رسیدن هزار خانه بهداشت تا افتتاحیه‌های شبانگاهی در مازندران

حرف آنلاین: درحالی بهره برداری از پروژه های درمانی و بهداشتی مازندران به حوالی نیمه شب شنبه کشیده شد که طبق هماهنگی های صورت گرفته قرار بود روبان اولین طرح درمانی ساعت ۲۱ بریده شود. تیم خبری، مسئولان و متولیان امر بهداشت و درمان مازندران از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه شامگاه شنبه در اورژانس […]

حرف آنلاین:

درحالی بهره برداری از پروژه های درمانی و بهداشتی مازندران به حوالی نیمه شب شنبه کشیده شد که طبق هماهنگی های صورت گرفته قرار بود روبان اولین طرح درمانی ساعت ۲۱ بریده شود.

تیم خبری، مسئولان و متولیان امر بهداشت و درمان مازندران از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه شامگاه شنبه در اورژانس مرکز آموزشی درمانی زارع ساری به صف ایستاده بودند تا با حضور وزیر، روبان قرمز این طرح عمرانی بریده شود. ساعت از ۲۲ شنبه شب هم گذشت و خبری از وزیر نبود، عده ای می گفتند وزیر از هواپیما جا مانده اما همه این شایعات با حضور وزیر تکذیب شد.

بیمارستان

ساخت و تجهیز ساختمان اورژانس بیمارستان سوختگی و روانپزشکی زارع به عنوان تنها مرکز انحصاری در قطب شمال کشور با چهار تخت بستری و دو تخت ایزوله از پروژه های آماده افتتاح بخش بهداشت و درمان در دهه فجر بود که هاشمی وزیر بهداشت، روبان افتتاح آن را برید.

بعد از سال ۱۳۵۶ بخش سوختگی به مرکز درمانی و آموزشی ساری افزوده شد و با حمایتهای هیات مدیره جدید توسعه تدریجی اتفاق افتاده است و اورژانس این مرکز دارای ساختمانی قدیمی بود که با جذب اعتبارات ملی و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی ساختمان جدید شد.

فضای جدید اورژانس ۵۰۰ متر مربع است که دو اتاق ایزوله با سیستم هواساز و یک اتاق عمل سرپایی برای اقدامات اورژانس به این مکان اضافه شده و اتاق اکسیژن تراپی و ۲ اتاق بستری تحت نظر هم جزو اقدامات توسعه ای این مرکز بوده است.

میزان اعتبار اختصاص یافته در بخش هتلینگ و اقدامات رفاهی ۳۲۰ میلیون تومان بوده است و در این بیمارستان ۲۰۰ تخت فعال موجود است که ۱۳۰ تخت مختص بخش روان پزشکی و ۷۰ تخت در بخش سوختگی مستقر است.

افتتاح اورژانس مرکز قلب

افتتاح اورژانس مرکز قلب مازندران نیز از دیگر پروژه هایی است که قرار بود طبق برنامه زمانبندی شده، وزیر بهداشت ساعت ۲۲ تا ۲۲ و ۳۰ دقیقه شنبه شب در آن حضور یابد و به دستور وزیر بهره برداری رسمی از آن شروع شود و سرانجام ساعت ۲۲ و ۵۰ دقیقه با حضور وزیر این طرح بهره برداری شد.

بیمارستان

بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) ساری مرکز ریفرال قلب مازندران است که در سه طبقه همکف با ۱۵ تخت اورژانس، ۱۰ تخت سی سی یو، طبقه اول با ۲۵ تخت پست سی سی یو و طبقه دوم با ۱۰ تخت سی سی یو اطفال و ۱۰ تخت سی سی یو بزرگسال به بیماران قلب از سراسر استان خدمات ارائه می دهد.

ساختمان دانشکده دندانپزشکی ساری نیز که پنج سال از آغاز ساخت آن سپری شده  با ۹۸ میلیارد ریال هزینه آماده بهره برداری شده است تا دانشجویان این رشته سرانجام صاحب مکان اختصاصی برای ادامه تحصیل شوند.

کلینیک دندانپزشکی طوبی

کلینک دندانپزشکی طوبی از دیگر پروژه های درمانی و بهداشتی مازندران بود که شبانه با حضور وزیر بهره برداری شد، این پروژه همسو با راه اندازی دانشکده دندانپزشکی و با هدف تقویت نظام آموزش دانشجویان این رشته و ارائه خدمات با هزینه بسیار اندک به شهروندان مازندرانی با ۲۵ میلیارد ریال هزینه تکمیل و تجهیز شده است.

این کلینیک که برای آن ۷۵ یونیت دندانپزشکی تعریف شده قرار است در دو نوبت کاری صبح و عصر به صورت تخصصی و فوق تخصصی به شهروندان خدمات دندانپزشکی ارائه کند.

بیمارستان

دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای پروژه های اجرا شده در بیمارستان آموزشی امام خمینی (ره) ساری که شامل تکمیل و تجهیز ریکاوری و پایون، توسعه و تجهیز بخش داخلی و توسعه و تجهیز بخش آی سی یو حدود ۳۵ میلیارد ریال هزینه کرده است.

هزار خانه بهداشت دیگر بهره برداری می شود/ گسترش شبکه های بهداشتی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: هزار خانه بهداشت تا نیمه اول سال آینده بهره برداری می رسد.

سید حسن هاشمی همچنین صبح یکشنبه در آیین افتتاح هزار خانه بهداشت روستایی کشور در روستای زرندین پایین نکا، با بیان اینکه در کمتر از چندماه و تخصیص حدود ۴۴ درصد اعتبارات بهداشتی، هزار خانه بهداشت ساخته شد گفت: هزار خانه بهداشت نیز ظرف شش اول سال ۹۴ بهره بردار می شود.

هاشمی یادآور شد: کارهای بسیار زیادی در طول ۳۶ سال گذشته در کشور انجام شد و بسیاری از روستاها فاقد خدمات پزشکی بود و  زمانی۴۰۰ میلیون دلار برای پزشکان خارجی هزینه می کردیم درحالیکه اکنون بهترین متخصصان داخلی را دارم.

وی با تاکید بر تداوم حرکتهای جهادی تصریح کرد: مردم علاقمند هستند که به آنان توجه شود، گفت: جهت گیری دولت در راستای خدمت به مردم و کار در عرصه های مختلف داخلی و خارجی است.

وزیر بهداشت ادامه داد: جهت گیری در مناطق محروم و کم برخوردار از اولویتهای دولت است و با توجه به اینکه عقب ماندگی هایمان در حوزه بهداشت زیاد است با همت مردم و سیاستگذاران امیدواریم آهنگ تلاشها شدت یابد.

وزیر بهداشت با عنوان اینکه تقریبا در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر پزشک وجود دارد گفت: یکی از برنامه های ویژه پذیرش دانشجو استفاده از نیروهای بومی است زیرا مشکل مناطق محروم را با پول و زور نمی توان حل کرد.

هاشمی بیان داشت: در زمینه تامین دارو، استفاده از ماما و مکمل های دارویی در کشور شروع شده است و ظرف ماههای آینده همه از خدمات بهداشتی بهره مند می شوند.

وی یکی از اولویتهای کاری را توجه به بهداشت برشمرد و گفت: انتظار است که این مقوله در همه تریبونها تبلیغ شود و دولت نیز نهایت توجه به این بخش را خواهد داشت.

وزیر بهداشت افزود: کاهش ۳۰ درصدی واردات تجهیزات از جمله توجهات به بخش سلامت است و سلامتی مردم از دغدغه های رئیس جمهور است.

هاشمی افزود: عدالت در سلامت مهمترین وظیفه بیان کرد و گفت: همه مردم باید از سلامت برخوردار شود و امیدواریم شبکه بهداشتی کشور از روستاها به شهرها حرکت کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، گسترش شبکه های بهداشتی به شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر، ۱۰۰ هزار نفر و کلانشهرها را از مهمترین برنامه ها برشمرد.