حرف بررسی می‌کند

راه‌های مازندران در دست‌اندازِ خطر

زیبایی راه های مازندران و نزدیکی به پایتخت کشور از جمله عواملی است که سبب می شود تا بیشتر گردشگران با خودروهای شخصی به این استان سفر کنند اما به گفته مسئولان مازندران راه های مازندران از پرخطرترین راه های کشور به شمار می روند به طوری که در یک سال اخیر با افزایش 16درصدی مجروحان در این راه  ها مواجه بوده ایم. آغاز فصل سرما و بارش برف و باران خطر راه های مازندران را بیش از گذشته گوش زد می کند.

استان مازندران به خاطر برخورداری همزمان از جنگل، دریا و کوه، زیبایی های طبیعی، آب و هوای معتدل، مناطق بکر و دست نخورده روستایی و پیشینه دراز و غنی فرهنگی و تاریخی مهم ترین مقصد سفر ایرانیان در تمامی فصول سال است.

زیبایی راه های مازندران و نزدیکی به پایتخت کشور از جمله عواملی است که سبب می شود تا بیشتر گردشگران با خودروهای شخصی به این استان سفر کنند اما به گفته مسئولان مازندران راه های مازندران از پرخطرترین راه های کشور به شمار می روند به طوری که در یک سال اخیر با افزایش 16درصدی مجروحان در این راه  ها مواجه بوده ایم. آغاز فصل سرما و بارش برف و باران خطر راه های مازندران را بیش از گذشته گوش زد می کند.

 

وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خيز و گردنه برف‌گير در راه های مازندران

 

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خيز و گردنه برف‌گير در استان، گفت: بيش از ۴۰۰ کيلومتر از محورهای استان مازندران برف‌گير بوده که معمولا با سقوط بهمن همراه است.

سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی استان مازندران در مراسم اجرای رزمايش زمستانه، اظهار کرد: هدف از اجرای رزمايش طرح زمستانه يگان‌های امدادی و خدماتی در استان مازندران، احراز آمادگی و ايجاد هماهنگی کامل بين يگان‌های خدماتی و امدادی است.وی افزود: گره‌گشايی‌های ترافيکی در همه محورها به‌ويژه در محورهای حادثه‌خيز استان و ارائه خدمات به مسافران در کوتاه‌ترين زمان ممکن و پيش‌بينی و پيشگيری از هر گونه حادثه دلخراش احتمالی برای هموطنان سرلوحه برنامه‌های پلیس در اجرای رزمايش طرح زمستانه قرار دارد.فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اينکه ۱۷ پاسگاه پليس‌راه و ۲۲ پايگاه امدادرسانی در محورهای استان جهت ارائه خدمات به مردم مستقر هستند، گفت: ۱۴ نقطه حادثه‌خيز و گردنه برف‌گير در استان وجود دارد و بيش از ۴۰۰ کيلومتر از محورهای استان مازندران برف‌گير بوده که معمولا با سقوط بهمن همراه است.مفخمی اضافه کرد: باتوجه به حادثه‌خیزی و برف‌گیری محورهای استان برای پيشگيری از هرگونه اتفاق و يا حادثه و سپس برای کمک به مسافران حادثه‌ديده در کمترين فرصت ممکن، تدابير لازم اندیشیده شده است.

وی با بيان اينکه اين طرح از امروز ۲۱ آذرماه آغاز شده است، یادآور شد: با وجود افزايش دو درصدی ترددها در استان مازندران با کاهش ۱۰ درصد فوتی‌های ناشی از تصادفات از آغاز سال جاری تا پايان آبان‌ماه مواجه بوده‌ايم.

فرمانده انتظامی استان مازندران از افزايش ۱۶ درصدی مجروحان ناشی از تصادفات از آغاز سال تاکنون در استان خبرداد و گفت: همه يگان‌های مشارکت‌کننده از آمادگی کامل برخوردار بوده و در اين رزمايش ارائه خدمات مطلوب به هموطنان و مديريت سفر به‌ويژه با افزايش مسافران در پايان هفته‌ها، ايام تعطيل و سلامت جاده‌ای و ايمنی مسافران با کمترين حوادث و خسارات جانی و مالی هدف‌مان خواهد بود.

 

ضرورت کاهش نقاط حادثه‌خیز در راه های مازندران

 

استاندار مازندران با اعلام وجود ۸۴ نقطه حادثه‌خیز در استان مازندران، گفت: با همکاری استانداری، راهداری و پلیس‌راه، باید این نقاط بهسازی و بازسازی شود.

مهدی يونسی رستمی نیز در رزمايش طرح زمستانه باحضور نيروهای امدادی در ستاد انتظامی استان مازندران، از تلاش شبانه‌روزی نيروهای پليس‌راه، پليس راهور، تيم‌های هلال‌احمر، اورژانس و راهداری تشکر کرد.

وی، اجرای طرح رزمايش زمستانه را يکی از مهم‌ترين طرح‌های خدمات‌رسانی در کشور دانست و اظهار کرد: اين رزمايش نمادی از آرامش‌بخشی و امنيت را در جامعه می‌رساند و منجر به امنيت جامعه می‌شود.

استاندار مازندران بیان کرد: اجرای اين رزمايش زمستانه منجر به سياست‌های پيشگيرانه در امر تصادفات و مشکلات جاده‌ای می‌شود.یونسی‌رستمی با اعلام اينکه در استان مازندران ۸۴ نقطه حادثه‌خيز وجود دارد، تصريح کرد: سعی خواهيم کرد با منابع موجود در استانداری و با مسوولان امر در راهداری و پليس‌راه اين نقاط حادثه‌خيز را به حداقل برسانيم تا تصادفات در جاده‌ها کاهش و امنيت جاده‌ای ارتقاء پيدا کند.

وی با تاکيد بر هوشمندسازی پليس در امر نظارت بر جاده‌ها و امنيت مسافران و گردشگران، خاطرنشان کرد: پليس بايد هوشمندسازی را سرلوحه کار خود قرار دهد تا نظارت‌ها دقيق‌تر و امنيت جاده‌ها بيشتر تامين شود.