تدوین نقش روحانیت مازندران در دفاع مقدس
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران از تدوین نقش روحانیت مازندران در دفاع مقدس خبر داد. سردار عبدالله ملکی در اولین جلسه هماندیشی شورای هماهنگی روحانیت در دفاع مقدس اظهار داشت: احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران یکی از مأموریتهای این اداره کل محسوب میشود که تکمیل آن با کمبود اعتبارات استانی و […]
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران از تدوین نقش روحانیت مازندران در دفاع مقدس خبر داد.
سردار عبدالله ملکی در اولین جلسه هماندیشی شورای هماهنگی روحانیت در دفاع مقدس اظهار داشت: احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران یکی از مأموریتهای این اداره کل محسوب میشود که تکمیل آن با کمبود اعتبارات استانی و ملی مواجه است. وی بابیان اینکه با توجه به گذشت 12 سال، این مرکز همچنان نیمهکاره مانده است، افزود: در سال 98 مبلغ یک میلیارد تومان بودجه استانی و هفت میلیارد تومان بودجه ملی برای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دیدهشده است و در تلاش هستیم رقم اعتبار بودجه استانی را بالا ببریم و وعدههایی از استاندار گرفتیم.
این مسئول افزود: تاکنون 44 میلیارد تومان برای احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس هزینه کردیم و نیازمند تخصیص 5میلیارد تومان هستیم تا این پروژه که بزرگترین مرکز گردشگری کشور است تکمیل شود. وی همچنین تدوین نقش استان در دفاع مقدس را از مأموریتهای مهم این اداره برشمرد و افزود: همچنین تعداد 114 عنوان برنامه فرهنگی در سال 98 در دستور کار این اداره کل قرار دارد. مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران یکی از برنامههای مهم را بحث روحانیت در دفاع مقدس اعلام کرد و گفت: علما خط مقدم ما هستند و باید عملکرد این حوزه بهخوبی مطرح و به هر شکل ممکن خاطراتشان جمعآوری شود. وی بابیان اینکه این اداره کل در حوزه تدوین نقش روحانیت در دفاع مقدس ورود پیداکرده است، گفت: در این راستا کتاب حجتالاسلام «سید احمد رسولی»، آیتالله «نورالله طبرسی»، آیتالله «علی معلمی» و حجتالاسلام «جعفری» تدوینشده است. این مسئول از نقشآفرینی بیش از 85 هزار رزمنده مازندرانی در دفاع مقدس خبر داد و بابیان اینکه این استان بیش از 377 شهید روحانی در دفاع مقدس تقدیم کرد، گفت: مازندران اولین شهید روحانی دفاع مقدس شهید «ولیالله سلیمانیفرد» و اولین شهید مدافع حرم «مالامیری» را تقدیم کرد. ملکی به آغاز طرح نهضت جمعآوری خاطرات در ادارات اشاره کرد و بابیان اینکه این کار در حوزه روابط عمومیهای استان در حال انجام است، اظهار کرد: پیشبینی میشود تا نیمه دوم سال 99 بتوانیم 10 هزار و 400 ساعت خاطره جمعآوری کنیم و یکی از این حوزهها حوزه روحانیت است.
وی از جمعآوری 30 هزار ساعت خاطره با همکاری ستاد کنگره شهدای استان خبر داد و گفت: مازندران قابلیتهای خاصی در دفاع مقدس دارد که باید به بخشهای مختلف آن ورود پیدا کنیم و نسبت به جمعآوری خاطرات اقدام کنیم. وی در ادامه به اهداف تشکیل شورای هماهنگی روحانیت در دفاع مقدس پرداخت و بیان کرد: این شورا دارای 15 عضو حقیقی و حقوقی و چند پیشکسوت دفاع مقدس و هفت کمیته است که در راستای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت و انتقال ارزشهای دفاع مقدس گام برمیدارد. این مسئول، شناسایی و معرفی روحانیون ایثارگر دفاع مقدس و حمایت از برگزاری کنگرهها، یادوارهها و همایشهای علمی، فرهنگی، هنری و برپایی نمایشگاههای نقش روحانیت در دفاع مقدس را ازجمله اهداف این شورا برشمرد.
ملکی همچنین ادامه داد: تهیه بانک اطلاعات روحانیون و طلاب ایثارگر در دفاع مقدس، تدوین تاریخ شفاهی نقش روحانیت در دفاع مقدس، جمعآوری، نگهداری، ثبت و بهرهبرداری از اسناد و آثار مکتوب و غیر مکتوب مرتبط با نقش روحانیت در دفاع مقدس ازجمله اهداف تشکیل این شورا است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0