در مازندران هیچگونه موردی از مالاریا وجود ندارد

اجلاس سه روزه مدیران گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های کشور در ساری برگزار شد. به گزارش حرف، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اجلاس سه روزه مدیران گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های کشور در ساری ، کاهش چشمگیر بیماری های قابل پيشگيري در ايران را نتيجه پوشش […]

3
اجلاس سه روزه مدیران گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های کشور در ساری برگزار شد.
به گزارش حرف، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اجلاس سه روزه مدیران گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های کشور در ساری ، کاهش چشمگیر بیماری های قابل پيشگيري در ايران را نتيجه پوشش بالاي واکسيناسيون کودکان ومادران دانست و آن را از افتخارات ملي کشور بر شمرد .
موسوی با اعلام این که در مازندران هیچگونه موردی از مالاریا وجود ندارد افزود : ریشه کنی ، حذف و یا کنترل بیماری هایی نظیر فلج اطفال، کزاز نوزادی، سرخک، سرخجه، دیفتری، سل و مالاريا از طريق فعاليت ‏هايي نظير واکسيناسيون، غربالگري و جمع ‏آوري، ثبت و تجزيه و تحليل اطلاعات بخش سلامت امکان پذير بود و دستاوردهاي کسب شده نتيجه تلاش هاي شبانه روزي اعضاي گروه پيشگيري و مبارزه با بيماري ها است.
وی با تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت به مردم اظهار کرد : مطالعات بین المللی نشان داده که یک دلار سرمایه گزاری در واکسیناسیون ۱۶ الی ۴۴ دلار فائده اقتصادی خواهد داشت و از ۲.۵ میلیون مرگ کودک در جهان جلوگیري مي کند.
وی همچنین با اشاره به انتشار برخی مطالب غیر علمی از سوی برخی افراد بی خرد در فضای مجازی و ترساندن مردم از تزریق واکسن برای کودکانشان ، با تاکید بر لزوم انجام واکسیناسیون در برابر بیماري هاي واگيردار از والدين خواست تا از سلامت کودکان خود غافل نشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به این که دنیا به سمت تأمین بهداشت روان معطوف شده است و تحقیقات نیز نشان می‌دهد که بسیاری از بیماری‌های جسمی ريشه روانشناختي دارند اظهار کرد: امروزه بخش بزرگي از زندگي جامعه را تنش هاي رواني اشغال کرده و ما بايد آنها شناسايي و راههاي مقابله و کاهش آنها را بياموزيم .