مدیری که خیلی عجیب گل است!
حرف آنلاین: مدیر ارشد یکی از شهرستانهای مهم استان از جدیدترین دست و دل بازی اش در حضور برخی اصحاب رسانه رونمائی کرد! به گزارش حرف، این مدیر ارشد که توفیق! حضور در دولت های متفاوت با سلایق مختلف را فقط و فقط به جهت اشتیاق شدید به خدمت! داراست به فربه گی! دست شهره […]
حرف آنلاین:
مدیر ارشد یکی از شهرستانهای مهم استان از جدیدترین دست و دل بازی اش در حضور برخی اصحاب رسانه رونمائی کرد! به گزارش حرف، این مدیر ارشد که توفیق! حضور در دولت های متفاوت با سلایق مختلف را فقط و فقط به جهت اشتیاق شدید به خدمت! داراست به فربه گی! دست شهره می باشد اخیرا گامی مهم در خدمت! به اهالی رسانه برداشت. وی که معمولا در گرامی داشتن ایام فرسنگ ها جلوتر از دیگران است این بار هم در حالی که چند هفته به روز خبرنگار مانده است اما ایشان در حرکتی کاملا فرهنگی! اقدام به تهیه تب لت برای تعدادی از اهالی رسانه کرد که به علت تجدید دوستی ها! این تب لت ها تنها میان عده ای از دوستان! توزیع گردیده است. جالب اینجاست وقتی یکی از اهالی رسانه از موضوع مطلع می گردد به جهت این که یک یادگاری! از این عزیز! داشته باشد درخواست یک دستگاه فاکس می کند تا در همه حال به یاد وی باشد. مدیر مذکور هم که برخلاف هیبت ورزشکاری! در نرم و لطیف بودن یکی یک دانه و واحدی! است به سرعت برق اقدام به تهیه فاکس می کند. از همه جالب تر این که آن فرد رسانه ای مشکل پسند! فاکس هدیه داده شده را پس می دهد و درخواست فاکسی زیبا، جادار و مطمئن می کند!
بالاخره این داربست ها چه وقت برداشته می شوند؟!
یکی از یاران امام(ره) با انتقاد شدید از دست اندکاران حرم مطهر حضرت امام ، خواستار توضیح آنان درباره علت عدم اتمام پروژه توسعه حرم منور و ملکوتی عبد صالح خدا حضرت روح الله شد.
بر اساس اخبار منتشره از صراط، حجت الاسلام والسلمین شیخ جعفر شجونی از مبارزان انقلاب اسلامی با طرح سوالی خواهان بازخواست از برادران انصاری به علت کوتاهی در اتمام پروژه توسعه حرم امام (ره) شد. وی که با پایگاه خبری تدبیر گفتگو می کرد در این باره گفت: 25 سال است دور قبرشان داربست است. چه کسی از برادران انصاری تحقیق و تفحص می کند؟ سالی چندین میلیارد تومان از بودجه دولت می گیرند و مشخص نیست چکار می کنند. وی در ادامه به بلاتکلیفی وضعیت برخی قبور در این پروژه اظهار داشت:بسیاری از مقبره های مردم را در بهشت زهرا خراب کردند. مرده ها را معلوم نیست کجا بردند برای این که بهشت زهرا به حرم وصل شود.
گفتنی است متاسفانه چند سالی است که علاقمندان به امام(ره) با این پرسش جدی روبرو هستند که واقعا تولیت آستان مقدس حرم مطهر امام خمینی (ره) مشغول چه کاری است؟! چرا بعد از چندین سال مشتاقان به امام همچنان باید شاهد داربست هائی باشند که گویا کسی قصد برداشتن آن را ندارد؟! از سوی دیگر پروژه توسعه حرم امام(ره) پروژه ای ملی و انقلابی است چرا متولیان این پروژه حتی یک بار هم به مردم گزارش نمی دهند که چه کرده اند ؟!
درسی که دا به سیاسیون داد!
پاسخ های محکم و اعتقادی راوی کتاب جذاب و خواندنی “دا” به خبرنگار کهنه کار یک مجله آمریکائی مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
بر اساس اخبار منتشره از جام، آرین بیکر دبیر خاورمیانه مجله «تایمز»، در اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل حوزه هنری به گفتوگو با سیده زهرا حسینی راوی کتاب «دا» پرداخت. در این گفتوگو سیده زهرا حسینی دلیل نگارش کتاب «دا» را تبلیغات منفی و جنگ نرم دشمنان نظام جمهوری اسلامی علیه ایران عنوان کرد و گفت: دولت آمریکا وقتی دید با تحمیل جنگ عراق علیه ایران موفق به تضعیف نظام جمهوری اسلامی نشد، تصمیم به شروع جنگ نرم گرفت. من در دفاع مقابل عراق حضور داشتم و تصمیم داشتم در جنگ نرم نیز در مقابل دشمنان بایستم و به همین دلیل خاطراتم را تبدیل به کتاب کردم. وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که پیش از انتشار خاطرات انتظار چنین استقبالی از کتاب را داشته است یا خیر، اظهار کرد: فکر میکردم که از کتاب استقبال شود، اما نه به این اندازه، البته من معتقدم اگر انسان کاری را برای رضای خداوند انجام دهد، خداوند هم به کارش رونق میدهد. راوی کتاب «دا» همچنین گفت: خانمی ایرانیالاصل و ساکن آمریکا به ایران آمده بود و پس از خواندن کتاب، آن را به آمریکا برد تا به دانشجویانش معرفی کند. همچنین چندی پیش خانم ایرانی دیگری که ساکن فرانسه بود کتاب را خواند و بسیار به آن علاقه مند شد و تصمیم گرفت این اثر را در فرانسه ترجمه و منتشر کند وی ادامه داد: در رونمایی صدمین چاپ کتاب نیز هیئتی هفت نفره از لبنان ترجمه کتاب را در این کشور و زیر نظر سیدحسن نصر الله رهبر حزب الله لبنان بر عهده گرفتند. حسینی همچنین به رونمایی تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب “دا” اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری در دیداری که با نویسندگان، پژوهشگران و کارکنان دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری داشتند، فرمودند راوی کتاب “دا” هم در اینجا حضور دارند؟ و من خودم را معرفی کردم. ایشان فرمودند: «دا چطور هستند». و من هم به مادرم اشاره کردم و گفتم ایشان «دا» هستند. حضرت آقا هم با زبان عربی با مادرم حال و احوالپرسی کردند. وی در پاسخ به سوال شیطنت آمیز خبرنگار تایمز مبنی بر این که آیا در هنگام دیدار با رهبر انقلاب اسلامی استرس و دلهره داشته است، خاطرنشان کرد: خیر، وقتی مقام معظم رهبری را میبینم همه غم هایم را فراموش میکنم. احساس میکنم جسورتر میشوم و دوست دارم راه شهدا را ادامه دهم و فرمانهای آقا را اطاعت میکنم. از حاشیههای این مصاحبه می توان به اظهارات سیده زهرا حسینی درباره «غزه» اشاره کرد که خطاب به دبیر خاورمیانه مجله تایمز گفت: شما که در لبنان ساکن هستید به غزه هم سر بزنید و از کشتار های اسرائیلی ها گزارشی تهیه کنید. چرا که این فجایع در سکوت خبری رخ می دهد و مجامع بین المللی از کنار آن به سادگی می گذرند. آرین بیکر نیز در پاسخ به این خواسته حسینی گفت: به تازگی گزارشی از این فجایع در مجله تایمز منتشر کرده ایم و سازمان ملل نیز اسرائیل را به خاطر جنایتهایش محکوم کرده است. همچنین راوی کتاب «دا» در طول مصاحبه انتقادات صریحی به دولت آمریکا داشت که خبرنگار آمریکایی نیز اشاره کرد موضوع گفتوگو درباره کتاب است و حسینی نیز در پاسخ گفت: ما معتقدیم سیاستمان از دیانتمان جدا نیست و موضوع کتاب و انتشار آن نیز با این موضوعات بیارتباط نیست. بنظر می رسد این پاسخ قاطع زهرا حسینی درسی برای سیاسیون است که در مواجه با بیگانگان از موضع انفعال وارد نشوند.
خاطره ای جالب با نام هائی جالب تر!
وزیر کشور اسبق اخیر در کتابی به ماجرای جالب درخواست دریافت زمین شهری توسط برخی از نمایندگان مجلس اول از جمله ریاست آن مجلس اشاره کرده است.
بر اساس اخبار منتشره از فارس، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری، در صفحه ۵۱ جلد دوم کتاب خاطرات خویش در بخش ماجرای استیضاح به عنوان وزیر کشور، مینویسد: «آقای سیدمهدی طباطبایی شیرازی که حاکمشرع شهرداری تهران بود، زمینهای اطراف تهران را به افراد بیبضاعت و نهادها واگذار میکرد. این کار آقای طباطبایی اعتراض وزارت مسکن را در پی داشت و آقای گنابادی که وزیر مسکن بود، مرتب به مجلسیها میگفت: من این موضوع را به وزیرکشور میگویم ولی گوش نمیدهد… مجلس شورای اسلامی با امضای چند نفر نماینده مرا استیضاح کردند… روز استیضاح که به مجلس رفتم، آقای هاشمی خیلی نگران بود و گفت: آقای ناطق استیضاحکنندگان خیلی قوی برخورد میکنند. گفتم نگران نباشید… لیست اکثریت نمایندگان مجلس که زمین گرفته بودند یا با نوشتن نامه درخواست زمین کرده بودند را تهیه کردم. حتی اسم آقای هاشمیرفسنجانی هم بود… شروع کردم به خواندن اسامی نمایندگان… نمایندگان دیدند دارم اسامی همه را میخوانم و آبروریزی میشود. گفتند نخوانید. جاروجنجال مفصلی در مجلس به راه افتاد. عاقبت آقای هاشمیرفسنجانی گفت: اسامی را نخوانید… و عاقبت رای آوردم».
گفتنی است این خاطره مربوط به سال ۱۳۶۲ و دورانی است که مجموعه نیروهای انقلابی در حال مبارزه با منافقین و دفع تهاجمات رژیم بعثی بودند. در حالی که رزمندگان به فرمان امام(ره) و در حفاظت از کیان جامعه اسلامی و حکومت دینی جانشان را کف دست گرفته بودند اما برخی سیاسیون در پایتخت به دنبال زمین و هوا! بودند.
استراتژی ظریف از منظر یک رسانه غربی!
ظریف موفق شود درخواستهای آمریکا را افراط گرایانه نشان دهد، آنوقت میتواند دیگر طرف های مذاکره را راضی کند که نسبت به ایران رویکرد خود را تا حدودی تغییر دهند.
بر اساس اخبار منتشره از جام ، وبسایت روزنامه آمریکایی “لس آنجلس تایمز” با اشاره به گفتگوهای هسته ای ایران و 1+5 نوشت: «در مذاکرات هسته ای، مقامات آمریکا تلاش میکنند که با هشدار نسبت به خواسته های ایران، اقدام این کشور را منجر به شکست مذاکرات جلوه دهند. اما در مقابل محمد جواد ظریف سعی دارد طور دیگری با این مسئله برخورد کند. وی همیشه با لبخند خود را نشان میدهد و همواره از تمایل ایران برای همکاری با قدرت های جهان صحبت میکند» لس آنجلس تایمز افزود: «این رویکرد ظریف باعث شده است که ایران در ظاهر تهدیدی بهحساب نیاید؛ اما در مقابل، کشورهای غربی ، قلدر به نظر بیایند.»! این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: «ظریف با این رفتار خود به دنبال این است تا به جهانیان بفهماند که تهدیدی در برنامه هستهای ایران وجود ندارد؛ بلکه همه چیز خوب و عالی است و ظریف اصرار دارد که نشان دهد هیچکدام از طرف های مذاکره به اندازه ایران به دنبال توافق نیست.» لس آنجلس تایمز اضافه کرد: «اگر ظریف موفق شود درخواستهای آمریکا را افراطگرایانه نشان دهد، آنوقت میتواند دیگر طرف های مذاکره را راضی کند که نسبت به ایران رویکرد خود را تا حدودی تغییر دهند. استراتژی ظریف برای این است که اگر مذاکرات شکست هم بخورد، واشنگتن مقصر شناخته شود و در آن صورت کشورهای اروپایی و آسیایی به تحریمهای ایران اهمیتی ندهند و به تبادل تجاری با این کشور بپردازند.»
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0