بانک های عامل مازندران امسال 10هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند

  استاندار مازندران گفت: بانک های عامل مازندران امسال 10هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند. به گزارش حرف آنلاین، محمد اسلامی در جلسه كارگروه تخصصی اشتغال استان با اشاره به این كه دولت تدبیر و امید، برای تقویت تولید، ساماندهی اشتغال و رفع دغدغه بیكاری اهتمام ویژه دارد و ظرفیت های مختلفی را برای تحقق […]

 

1396121088311111

استاندار مازندران گفت: بانک های عامل مازندران امسال 10هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند.

به گزارش حرف آنلاین، محمد اسلامی در جلسه كارگروه تخصصی اشتغال استان با اشاره به این كه دولت تدبیر و امید، برای تقویت تولید، ساماندهی اشتغال و رفع دغدغه بیكاری اهتمام ویژه دارد و ظرفیت های مختلفی را برای تحقق برنامه های این دو بخش به میدان آورده است، یاد آور شد: 3674 نفر در مازندران تا كنون برای برخورداری از تسهیلات اشتغال روستایی در سامانه كارآ ثبت نام نموده اند.

استاندار با اشاره به این كه رییس جمهور در راستای تسهیل گری و شتاب بخشی به امور بر تمركز زدایی به طور قاطعانه تاكید دارند و طی ابلاغیه ای از سوی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی سهم استان از محل طرح اشتغال روستایی به بیش از 6 میلیارد تومان افزایش یافت، گفت: دكتر روحانی، هم چنین بر نوسازی صنعتی تاكید دارند، لذا برای باقی ماندن و پایداری در بازار، صنایع استان باید تولید و كیفیت كار خود را ارتقا دهند.

اسلامی با بیان این كه به دستور رئیس جمهوری 240 اختیار ملی به استانداران تفویض شده است، تصریح نمود: استانداری مازندران نیز برای تسهیل در خدمات دهی به مردم تمام این اختیارات را به شهرستان ها و فرمانداران تفویض کرده است.

وی افزود: مدیران دستگاه های اجرایی استان نیز اختیارات قانونی خود را به شهرستان ها برای تسهیل و تسریع خدمات رسانی به مردم واگذار کنند.

مقام عالی دولت در مازندران، با اشاره به این كه زمینه بسیاری از كسب و كارها در استان وجود دارد، لیكن به ظهور نرسیده است، افزود: متولیان امر باید به دانش آموختگان در خصوص ایجاد كسب و كارهای ساده و نوین مشاوره بدهند و تسهیل گری، گره گشایی و كارگشایی نمایند.

  اسلامی با بیان این كه تحقق برنامه های اشتغال یك تكلیف است، خاطر نشان ساخت: باید انقلابی كار كنیم تا تحول در این بخش ایجاد شود و تنها راه تحقق تحول در استان یكپارچگی و اتحاد است.

رییس كارگروه تخصصی اشتغال استان با تاكید بر این كه بانك های عامل اهتمام نمایند تا همه پروژه های تایید شده و معرفی شده، تسهیلات لازم را دریافت نمایند، گفت: پرداخت ها باید متناسب با بسته طرح ارایه شده باشد.

وی، مهار افزایی و مهارت آموزی را از ضرورت های ایجاد اشتغال دانست و یاد آور شد: در سرفصل های اشتغال روستایی نگاه ویژه ای به دانش آموختگان جویای كار صورت گیرد.

استاندار با اعلام این كه بانك های استان بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان تا دی ماه سال جاری تسهیلات پرداخت كرده اند، تصریح كرد: باید با آن بخش از تسهیلات اعطایی كه در مسیر اشتغال پرداخت شده، سرفصل های جدید ایجاد كنیم، كارهای متوقف را فعال نماییم، كارهایی كه می تواند رونق پیدا كند را شناسایی كنیم و نباید بگذاریم هیچ صنعتی متوقف بشود.

اسلامی با تاكید بر این كه فقرزدایی باید اتفاق بیفتد، خاطر نشان ساخت: اعتبارات بند د تبصره 16 قانون بودجه باید منجر به توانمند سازی افراد تحت پوشش شود تا این افراد با مباشرت كارشناسان دستگاه های متولی، كارآفرین شوند.