105 روستا آماده افتتاح پروژه های گازرسانی
ساری- خبرنگار حرف مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران در نشست خبری به مناسبت آغاز چهل سالگی انقلاب اسلامی در ساری با بیان اینکه خدمات گازرسان به دورترین روستاهای مازندران در حال انجام است، تصریح کرد: به عنوان مثال گازرسانی به شهرها مانند بلده و گزنک با توجه به بحران های اقتصادی روز و تحریم ها […]
ساری- خبرنگار حرف
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران در نشست خبری به مناسبت آغاز چهل سالگی انقلاب اسلامی در ساری با بیان اینکه خدمات گازرسان به دورترین روستاهای مازندران در حال انجام است، تصریح کرد: به عنوان مثال گازرسانی به شهرها مانند بلده و گزنک با توجه به بحران های اقتصادی روز و تحریم ها معضل بزرگی است اما اگر میدان خدمات رسانی مهیا باشد این نگاه وجود دارد که اعتبارات تامین و پروژه ها انجام شود.
جعفر احمدپور با تاکید بر اینکه تمام پروژه ها با موافقت وزیر نفت صورت می گیرد، اظهار کرد: در سال های اخیر هزینه های گازرسانی افزایش یافته است اما در کنار آن پروژه های گازرسانی موجب می شود جاده سازی در تمام مناطق صورت گیرد، مسیرهای پرپیچ و خم کاهش یابد و پیچ های خطرناک مسیرها هموار شود. در پروژه های گازرسانی همکاری دستگاه ها مشهود است اما این پروژه ها تا زمانی که خانه های مردم گرم نشود نمود ندارد.
احمدپور با اشاره به افزایش حوادث ناشی از مسمومیت با گاز در استان اظهار کرد: انفجار گاز منجر به 33 درصد مرگ و میر حادثه دیدگان می شود اما گازگرفتگی 67 درصد مرگ را به دنبال دارد. از این رو این نعمت هم خطرناک است و هم آرامش بخش اما باید بدانیم که کاهش گازگرفتگی تنها به مراقبت ها و توجه های فرد میسر می شود زیرا تمام اطلاع رسانی ها و آگاهی بخشی ها دراین زمینه صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه بر طبق عمل به گفته های استاندار مازندران که باید برنامه 100 روزه ارائه دهیم، 105 روستا آماده افتتاح پروژه های گازرسانی است زیرا تعهد کرده بودیم به ازای هر روز یک روستا آماده گازرسانی شود که این امر میسر شده و 40 روستای دیگر نیز اگرچه آماده است و مردم از این نعمت استفاده می کنند اما در برنامه های بعدی افتتاح قرار می گیرد. برای بهره برداری از این تعداد پروژه 106 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و نیز هفت هزار نفر از نعمت گاز برخوردار می شوند.
وی با تاکید بر اینکه امروز 2020 روستای گازدار در مازندران وجود دارد که از کل روستاهای استان مازندران که 3619 روستاست 2893 وستا قابلیت گازرسانی دارند و این تعداد روستا گازرسانی شده است، ادامه داد: 448 روستای دیگر نیز در مازندران در دست گازرسانی است. در شهرهایی مانند پول و کجور مطالعات گازرسانی صورت می گیرد که تا پایان یافتن آن بیشتر طرح های مطالعاتی این حوزه پایان می یابد. در حوزه هزارجریب نکا و بهشهر نیز افتتاحیه گازرسانی نداشتیم اما مطالعات آن در دست انجام است.
احمدپور با اشاره به اینکه 92 درصد روستاهای مازندران و 99 و هفت درصد شهرهای استان گازدار هستند، افزود: بر طبق برنامه دولت روستاهای بالای 20نفر خانوار گازرسانی می شوند اما به دلیل اینکه برخی روستاهای کم جمعیت در نزدیکی این روستاها قرار دارند و سهمیه نفت آنان نیز قطع شد این روستاها نیز از نعمت گاز برخوردار می شوند.
وی با بیان اینکه 20هزار کیلومتر لوله گذاری شبکه در مازندران انجام شده است که در این راه اداره کل راه و شهرسازی همراه بوده است و نیز در برخی مسیرها مجبور به قطع درختان شده ایم، گفت: چالش نقدینگی و بدهی به پیمانکاران از مسایل پیش روی این شرکت بود که امروز خوشبختانه بدهی ها به روزرسانی شده است. 154 میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران وجود داشت که پرداخت شده و با وجود افزایش بی سابقه قیمت ها امروز پیمانکاران فعالیت می کنند. برای متوقف نشدن پروژه های گازرسانی در تعهدات جدید به پیمانکاران پیش پرداخت داده می شود تا مواد اولیه خود را به روز تامین کنند ودر میانه راه با افزایش قیمت ها مشکل ادامه پروژه پیش نیاید.
وی با اشاره به مطالبات این شرکت از مشترکین نیز اظهار کرد: این شرکت 167 میلیارد تومان از مشترکین عمومی و خصوصی طلبکار است که اگر این بودجه ها به موقع می رسید بسیاری از پروژه ها به ثمر رسیده بود. شرکت چوب و کاغذ با 13 میلیاردتومان بزرگترین بدهکار این شرکت بود که در دوره مدیریت قبلی 10میلیارد تومان از این بدهی ها را تسویه کرده است. گاز هیچ مشترک با بدهی اندک قطع نمی شود. براساس برنامه ارائه شده ابتدا مشترکین با بدهی 500هزار تومان به بالا شناسایی و مطالبات دریافت شد و در برنامه بعدی مشترکان با 200هزار تومان بدهی در دستور رسیدگی مطالبات قرار گرفتند. امروز شرکت سیمان نکا و فولاد البرز بدهکاران بزرگ شرکت گازاستان مازندران هستند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران در بخش دیگری از پاسخ به سوال خبرنگار حرف درباره اثرات زیست محیطی و تخریب جنگل ها و منابع طبیعی استان در پروژه های گازرسانی اظهار کرد:در مسیر گازرسانی درختان زیادی قطع نمی شود و همان چهاردرختی هم که قطع می شوند خدمات به مردم ارائه می شود و از سویی این گازرسانی از تخریب جنگل به واسطه تهیه هیزم برای گرم کردن خانه ها جلوگیری می کندو همچنین شرکت گاز مازندران 30هزار اصله نهال درخت را برای کاشت در منابع طبیعی مازندران انجام داده و 20هزار نهال دیگر نیز در دست کاشت دارد.
وی با اشاره به اینکه قطعی گاز در مازندران مانند سال های گذشته صورت می گیرد یا خیر بیان کرد:امسال قطعی گاز و افت فشار در مازندران وجود ندارد و به صورت کلی در زمانی این قطعی رخ می دهد که دمای کل کشور افت داشته و مانع رسیدن گاز به مازندران شود در غیر این صورت با سرمای منطقه ای حادث شده فشاری به شبکه توزیع گاز استان وارد نمی شود.
احمدپور همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می شود از بستگان ایشان در پروژه های گازرسانی حضور دارند و نیز اختلاس 80میلیارد تومانی در این شرکت صورت گرفته است، گفت: هیچ موردی از این دست که قابل بررسی باشد در شرکت گاز مازندران رخ نداده است.از بستگان من هیچ فرد نه شرکت پیمانکاری دارد و نه به عنوان کنتورخوان وارد شرکت شده است. همچنین درباره اختلاس نیز این رقم صحیح نیست و تنها جابه جایی حساب بوده که دستگاه های نظارتی نیز در جریان قرار گرفته اند تا رقم نهایی مشخص شود نمی توان در این باره اظهار نظر کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0