مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران:

رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها در افزایش اعتبارات مدرسه‌سازی نقش‌آفرینی کنند

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: با توجه به این‌که کمتر از پنج درصد اعتبارات استان به بخش عمرانی آموزش و پرورش اختصاص می‌یابد، انتظار می‌رود مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها با حضور در کمیته‌های برنامه‌ریزی و پیگیری از فرمانداران و نمایندگان در افزایش اعتبارات استانی این بخش نقش‌آفرینی کنند

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: با توجه به این‌که کمتر از پنج درصد اعتبارات استان به بخش عمرانی آموزش و پرورش اختصاص می‌یابد، انتظار می‌رود مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها با حضور در کمیته‌های برنامه‌ریزی و پیگیری از فرمانداران و نمایندگان در افزایش اعتبارات استانی این بخش نقش‌آفرینی کنند

مهدی استادیان ساروی در گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش مازندران که با حضور مدیرکل این نهاد در اردوگاه دانش‌اموزی بادله ساری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم مورد نظر ما در اداره کل نوسازی مدارس که مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز پیگیری و تاکید زیادی بر آن دارد، افزایش اعتبارات استانی است که تحقق آن با نقش‌آفرینی رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها امکان‌پذیر است.

وی افزود: در حالی که بر اساس ابلاغ وزارت کشور، سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات استان‌ها دست‌کم باید 15 درصد باشد، پارسال برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش در مازندران 230 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که کمتر از پنج درصد اعتبارات کل استان است. البته با توجه به این که معمولا حدود 60 درصد اعتبار مصوب تخصیص می‌یابد، در نهایت کمتر از پنج درصد اعتبارات استان به عمران آموزش و پرورش می‌رسد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی این وضعیت، حضور کمرنگ رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است که انتظار داریم برای سال جاری این موضوع به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

استادیان با بیان این‌که حضور رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها در افزایش سهم‌بری از اعتبارات استانی اثرگذار است، ادامه داد: البته این حضور در کمیته برنامه‌ریزی باید پیش‌زمینه‌ هم داشته باشد و صرفا به حضور در کمیته محدود نشود وی افزود: رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها دست‌کم از یک ماه قبل از برگزاری کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در تیر ماه، پیش‌جلسه‌ای با فرماندار داشته باشند و طرح‌های اولویت‌دار و مهم آموزش و پرورش در شهرستان‌‌شان را معرفی کنند. انجام بازدید از طرح‌ها با حضور فرمانداران و نمایندگان مجلس نیز در این مسیر می‌تواند اثرگذاری مطلوبی داشته باشد.

این مسوول خاطرنشان کرد: با این نقش‌آفرینی، قطعا فرمانداران نیز با نگاه جامع‌تری نسبت به طرح‌های آموزش و پرورش در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند.

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران اظهار کرد: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز تاکید کرد که امسال حتما رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها به کمیته برنامه‌ریزی دعوت می‌شوند. بنابراین انتظار داریم برنامه‌ریزی‌های لازم برای اثرگذاری در این کمیته‌های شهرستانی از حالا مورد توجه قرار گیرد.

استادیان با اشاره به در پیش بودن جشنواره خیران مدرسه‌ساز که قرار است هشتم خرداد برگزار شود، خواستار برپایی برنامه‌هایی برای جذب خیران جدید به حوزه مدرسه‌سازی در شهرستان‌ها شد و گفت: برگزاری جشنواره‌های شهرستانی و درون‌مدرسه‌ای کمک می‌کند خیران جدید را جذب کنیم. مدیر آموزش و پرورش در هر شهرستان سفیر فرهنگی مدرسه‌سازی در منطقه خودش است و می‌تواند زمینه‌سازی کند تا از وجود خیران بیشتر استفاده شود.