مرثیهای برای بیرمقی شهرداریها
ساری-گروه اجتماعی/ شاید اولویت پسماند در شهرداری های مازندران سبب شده است که این شهرداری ها از سایر وظایف خود دور بمانند و یا گام در مدیریت نوین شهری نگذارند، مشغول شدن شهرداری ها به امور روزمره و تبدیل شدن مساله زباله به چالش نشان می دهد که شهرداری های استان مازندران، از بی رمقی رنج می برند و تلاششان در دوره ای که زندگی شهری و مدیریت شهری نیازمند اولویت های نوین و برنامه ریزی است، پرداخت حقوق و دستمزد و جمع آوری زباله تنها بحران موجود در این شهرداری ها باشد. با وجودی که استان مازندران که بیشتر نقاط آن امروز در محدوده شهری قرار دارد، پتانسیل های عظیمی برای طرح های گردشگری و سرمایه گذاری دارد که یا به آن توجه نمی شود و یا مدیریت سرمایه گذاری در آن به بیراهه می رود.
پتانسیل ها فرصتی برای توسعه مازندران
استاندار مازندران در جمع شهرداران استان با بیان این که در مدیریت شهری نیاز به سرمایه گذاری در حوزه های مختلف یک ضرورت توسعه ای است، گفت: پتانسیل نوار ساحلی مازندران، فرصتی برای توسعه گردشگری و اقتصادی استان است و شهرداران باید روی طرح های باکیفیت و نو در این مناطق سرمایه گذاری کنند.
یوسف نوری در همایش شهرداران استان مازندران در چالوس، ارتباط شهرداران مازندران با شهرداران دیگر مناطق کشور و حتی کشورهای خارجی را با هدف تبادل تجربیات طرفین با هدف پیشبرد امور شهری را ضروری دانست.وی با بیان اینکه شهرداریها نقش مهمی در توسعه زیرساختهای استان دارند، ادامه داد: اجرای طرحهای شاخص و مهم از جمله اولویتهایی است که از سوی شهرداران استان باید مورد توجه باشد.
نوری تاکید کرد: بهرهمندی از دانش روز و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از اولویتهایی است که شهرداران مازندران باید برای توسعه شهری مد نظر داشته باشند.وی اظهارکرد: در همایش قبلی شهرداران بسیاری از مباحث و مشکلات فراروی شهری مطرح و موضوعات در بخش های مربوط در استانداری پیگیری و برطرف شده و برخی از آن ها نیز در دست انجام است.
مقام عالی دولت در مازندران، تامین منابع مالی پایدار، محیط زیست، عبور خطوط لوله گاز، بستر رودخانه ها را از جمله مباحث مطروحه شهرداران برشمرد و تصریح کرد: شهرداران باید برای منابع مالی پایدار تدابیر عملی بیندیشند و ایجاد صندوق املاک مستغلات در شهرداری از جمله راهکارها است.وی در مورد یکپارچه سازی مدیریت سواحل در این استان، خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورهای ساحلی دنیا مدیریت یکپارچه سواحل دارند اما در کشور ما اینگونه نیست. ما در طرح جامع توسعه دریا محور استان این امر مهم را مدنظر قرار دادیم و تا صورت زیبایی را از دریا دیده شود.
نوری نوار ساحلی در مازندران را پتانسیل قوی برای شهرهای مجاور دریا برشمرد و اظهار داشت: در طرح جامع توسعه دریا محور یکی از سندها ساماندهی نوار ساحلی دریایی و رودخانهای است.
وی با اشاره به اینکه ساحل نقش مهمی در زیبایی شهر و ارتقای موقعیت مکانی برای توسعه شهری و گردشگری دارد، خاطرنشان کرد: ساخت و سازهای پیش رو در سواحل را ساماندهی و برای آن طرح های باکیفیت و الگوی راهبری تعریف کنید تا بستر برای ارتقای شهر در حوزه های اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و گردشگری فراهم گردد.
مديريت شهری با سرمايه گذاری و برنامه ها و ايده های نو متحول می شود
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز در این همایش، بررسی دستورالعمل های ابلاغی و همفکری برای حل مشکلات شهری را از جمله اهداف برگزاری این همایش برشمرد و گفت: همایش امروز با هدف بررسی دستور العمل های ابلاغی و موضوعات مرتبط با شهرداری ها تشکیل شد.
عبدالرضا دادبود، بیان کرد: این همایش ها به طور منظم و ماهانه در استان برگزار می شود و هدف اصلی آن این است که با همفکری بتوانیم موضوعات و مشکلات شهری استان را بتدریج برطرف کنیم.
وي، افزود: مديريت شهري با درآمدهاي پايدار، جذب سرمايه گذاري، هدف گذاري هاي تحولي و برنامه مي تواند محيط شهر را از نظر اقتصادي و اجتماعي دگرگون كند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0