درخواست غیر ورزشی از نمایندگان مازندران!
حرف آنلاین: یک پایگاه خبری تحلیلی در مطلبی جالب خطاب به نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی از آنان خواست تا بعد از این درباره ورزش استان سخنی نگویند و شعاری ندهند! بر اساس اخبار منتشره از بلاغ، در کوران انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیشتر نامزدها یکی از شعارهای اصلی خود را حمایت از جامعه […]
حرف آنلاین:
یک پایگاه خبری تحلیلی در مطلبی جالب خطاب به نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی از آنان خواست تا بعد از این درباره ورزش استان سخنی نگویند و شعاری ندهند!
بر اساس اخبار منتشره از بلاغ، در کوران انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیشتر نامزدها یکی از شعارهای اصلی خود را حمایت از جامعه ورزشی مطرح میکنند، حال تنها چند ماه به پایان دوره کنونی حضور نمایندگان مجلس مانده است و سوأل ورزشدوستان استان از هر 12 نماینده مازندران در مجلس شورای اسلامی این است، که طی مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی چه خدماتی به ورزش استان قهرمانپرور خودتان داشتهاید؟ لطفا به این موارد توجه و قدری تأمل کنید.
1_مازندران با بیش از 150 بازیکن لیگ برتری، هیچ تیمی در لیگ برتر ندارند. 2_در مدت خدمت شما، حتی یک سالن بزرگ و یا مجموعه ورزشی که مازندرانیها بتوانند میزبانی مسابقات بینالمللی و آسیایی را بدون دردسر بپذیرند، احداث نشده است.3_جوامع ورزشی بیشتر شهرهای مازندران از عملکرد نمایندگان خود رضایت ندارند.4_ در حمایت از ورزش استان هیچ حرکت چشمگیری از سوی نمایندگان انجام نشده البته حضور در مراسم افتتاحیه، اختتامیه، استقبالها و بدرقه از قهرمانان را نمیتوان خدمت محسوب کرد.5_ برخی از نمایندگان مفتخر به این شدند که بهعنوان عضو هیئت مدیره تیمهای لیگ برتر، هیئت رئیسه فدراسیونها، هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی ورزشی، هیئت رئیسه فراکسیونهای مختلف باشند که تمام اینها سودی به حال جامعه ورزش مازندران نداشته و تنها امتیازی که داشت سفرهای خارجی برای برخی بود؛ حضور در مسابقات المپیک، بازیهای آسیایی و والیبال جهانی، چه منافعی برای ورزش مازندران داشت؟6_چند سرمایهگذار و اسپانسر مالی در حمایت از ورزش مازندران توسط شما جذب شد؟ چرا هیچ وزارتخانهای حاضر به حمایت از ورزش مازندران نیست؟ چرا هیچ بانک و بنگاههای اقتصادی در حمایت از ورزش مازندران اعلام موجودیت و آمادگی نمیکنند؟ 7_کدام اعتبارات مالی جذب ورزش مازندران شده؟ و کدام امکانات و تأسیسات و امتیازات از سوی شما برای ورزش مازندران به ارمغان آورده شده است؟
با توجه به سوالات فوق ، خواهشمندیم دیگر در روزهای داغ انتخابات دم از ورزش نزنید یا قهرمانی را خام نکنید تا از شما حمایت کند.
*سنگ تمام بی بی سی برای آیت الله!
سایت سلطنتی بی بی سی پس از اینکه دانشجویان دانشگاه امیر کبیر تجمعات اعتراضی نسبت به ورود آیت الله هاشمی در دانشگاه برپا کردند، در گزارشی صوتی به دفاع تمام قد از ویپرداخت!
بر اساس اخبار منتشره از دانا، این سایت در گزارش خود اعتراض دانشجویان نسبت به هاشمی را نوعی نمک نشناسی تعبیر کرده است!، به طوری که این موضوع را خارج از شأن دانشگاه دانسته است. در ادامه این گزارش آمده است که رویکرد اعتراض نسبت به مخالفین و منتقدین نظام از سوی دانشجویان و حامیان نظام افزایش یافته است و باید با این گونه رویکرد ها در ایران مقابله کرد!با انتشار این گزارش حمایتی از هاشمی باید این سخن امام خمینی (ره) را یادآوری کرد که هرگاه دشمنان از شما راضی بودند بدانید که اشکالی در کار شما وجود دارد. اکنون باید دید که آیت الله هاشمی چه لطفی در حق سایت سلطنتی و ضد نظام بی بی سی انجام داده که اینگونه مورد لطف و حمایت این سایت قرار گرفته است.
گفتنی است روز دوشنبه در حالی اتومبیل حامل رئیس مجمع تشخیص مصلحت در حال ورود به دانشگاه امیرکبیر بود با اعتراض بی سابقه و گسترده دانشجویان روبرو شد. اعتراضات بحدی بود که محافظین هاشمی سراسیمه وی رادر میان خود گرفته و اجازه نزدیک شدن دانشجویان به هاشمی را ندادند. دانشجویان به رفتارهای هاشمی در جریان فتنه88 ، دفاع وی از فرزندش مهدی هاشمی و …اعتراض داشتند. تصاویر منتشره از گسترده بودن اعتراض دانشجوئی به آیت الله هاشمی رفسنجانی حکایت دارد.
*به جای شعاردادن، مستندات را ارائه دهید!
دادستان پایتخت از کسانی که دائم از وجود فساد سخن می گویند خواست به جای شعار دادن یا خود برخورد کنند و یا مستندات خود را برای برخورد با متخلفان ارائه دهند.
بر اساس اخبار منتشره از تسنیم ، عباس جعفری دولتآبادی در پاسخ به این سئوال که شما قبل از اینکه به طور ویژه ورزش را زیر نظر بگیرید، توقع داشتید این اتفاقات در ورزش ما باشد؟ اظهارداشت: میتوانم بگویم انتظار همکاری بیشتر داریم. خیلیها مدعی هستند. مدعیها کمتر حرف بزنند و بیشتر عمل کنند. دادستان عمومی و انقلاب تهران اضافه کرد: الان چند وقت است برخی از دستگاهها( اسم نمیآورم) مرتب میگویند فساد در فوتبال و فلان جا وجود دارد؛ اینها را ارایه دهند. جعفریدولتآبادی درباره پروندههایی که در شعبه ویژه رسیدگی به جرائم ورزشی تشکیل شده نیز گفت: برخی پروندهها در حال تحقیق است و برخی نیز به دادگاه ارسال شده است و میزان گزارشی که به دستمان رسیده رضایتبخش نیست. دادستان تهران در پاسخ به این سئوال که وضعیت تخلفات صورت گرفته چگونه است و آیا مصداقهایی برای گفتن وجود دارد یا خیر افزود: متاسفانه پول در برخی جاها حاکم شده و جای رفتارهای پهلوانی را گرفته است و مصداق این مساله در فوتبال و باشگاههای بدنسازی وجود دارد که چند وقت پیش در خصوص باشگاههای بدنسازی اقداماتی را انجام دادیم. جعفری دولتآبادی در گفتوگو با واحد مرکزی خبر اضافه کرد: چرا در برخی باشگاههای بدنسازی مواد مکمل توزیع می شود؟ چه کسی پاسخگوست؟ چرا برخی استخرهای مختلط در بعضی گزارشها دیده میشود. دستگاه هایی که بودجه ورزش را می گیرند متولی اصلی هستند و باید پاسخگو باشند.
*این بار نامه جناب رئیس رای نیاورده است!
تلاش رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد برای حذف فرهاد دانشجو رئیس قبلی دانشگاه آزاد اسلامی از عضویت در هیئتامنای دانشگاه آزاد در جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی با پاسخ منفی اعضای این شورا مواجه شد.
بر اساس اخبار منتشره از رجا به نقل از تسنیم، در جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر ترکیب اعضای هیئتامنای دانشگاه آزاد مطرح شد که جزئیات آن را حجتالاسلام سالک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگوئی تشریح کرد.حجتالاسلام احمد سالک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی و اتفاقات رخ داده در این جلسه، اظهار داشت: در این جلسه آقای حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع نامه آیتالله هاشمیرفسنجانی رئیس هیئتموسس و هیئتامنای دانشگاه آزاد به حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی را مطرح کرد. وی افزود: در نامه آقای هاشمیرفسنجانی خطاب به حجتالاسلام روحانی این موضوع مطرح شده بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه انتخاب اعضای حقیقی هیئتامنای دانشگاه آزاد دخالتی نداشته و از این پس هیئت موسس دانشگاه آزاد اعضای حقیقی هیئتامنا را انتخاب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند. حجتالاسلام سالک خاطرنشان کرد: در نامه آقای هاشمیرفسنجانی عنوان شده بود که به جای آقای فرهاد دانشجو عضو حقیقی هیئتامنای دانشگاه آزاد، آقای رضا فرجیدانا معرفی و آقایان بهمن یزدی صمدی و فریدون عزیزی نیز به عنوان دیگر اعضای حقیقی هیئتامنای دانشگاه آزاد ابقا شوند. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: این موضوع که توسط آقای میرزاده مطرح شد، در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی به رأی گذاشته شد و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با این موضوع موافقت نکردند. وی ادامه داد: در ادامه این جلسه برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره رأیگیری صورت گرفته تشکیک کردند و برای رفع این مسئله مجدداً رأیگیری انجام شد، اما برای بار دوم نیز موضوع نامه آقای هاشمیرفسنجانی از سوی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی رد شد. در جلسه ۶۸۶ مورخ ۹۰/۰۱/۲۳ به شماره ابلاغی ش د/۶۴۰۸/۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی آقایان فرهاد دانشجو، فریدون عزیزی و بهمن یزدی صمدی به عنوان اعضای حقیقی هیئتامنای دانشگاه آزاد معرفی شدند.با توجه به اساسنامه دانشگاه آزاد مبنی بر اینکه ترکیب اعضای حقیقی دانشگاه آزاد هر ۴ سال یک بار تغییر میکند، رئیس هیئت موسس و هیئت امنا و مسئولان دانشگاه آزاد تلاش داشتند که با مطرح کردن این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی دست این شورا را دانشگاه آزاد کوتاه کنند و افراد مدنظر خود را جایگزین کنند که این موضوع در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی نتوانست رأی حداکثری را به دست آورد و تلاش آنها در این باره بینتیجه ماند.
گفتنی است با روی کار آمدن دولت یازدهم و تغییر ترکیب اعضای حقوقی هیئتامنای دانشگاه آزاد، رئیس هیئت موسس و هیئتامنای دانشگاه آزاد و مسئولان این دانشگاه در جلسه جنجالی مورخ ۹۲/۶/۲۷ فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه آزاد را عزل کرده و حمید میرزاده را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزیدند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0