اخبار ویژه روزنامه حرف مازندران/13بهمن

*اسلامی را در تهران کچل کردند! برخی شنیده ها از حکایت از آن دارد که یکی از نمایندگان مجلس استان مازندران در فشار سیاسی تلاش دارد عبوری را به سمت معاون یک وزیر در تهران معرفی کند.به گزارش حرف، این منابع گفته اند شنیده‌ها از برخی منابع حکایت از آن دارند که عبوری شهردار ساری […]

*اسلامی را در تهران کچل کردند!

برخی شنیده ها از حکایت از آن دارد که یکی از نمایندگان مجلس استان مازندران در فشار سیاسی تلاش دارد عبوری را به سمت معاون یک وزیر در تهران معرفی کند.به گزارش حرف، این منابع گفته اند شنیده‌ها از برخی منابع حکایت از آن دارند که عبوری شهردار ساری تا چند روزه آینده بعنوان یکی از معاونین وزارت مسکن و شهرسازی منصوب می شود.

پیش تر نیز برخی رسانه ها از تلاش چند تن از نمایندگان مازندران جهت رایزنی برای انتقال عبوری به وزارت مسکن خبر دادند.این فشارها به وزارت مسکن به اندازه ای است که وزیر راه و شهرسازی به این گزینه واکنش نشان داده است.

وزیر راه و شهرسازی گفته: اجازه نمی دهیم دیگران در انتصابات دخالت کنند.محمد اسلامی افزوده نمی پذیریم افراد توسط دیگران برای  مسئولیت های این وزارتخانه معرفی شوند.شهرداری ساری هم اکنون با مشکلات بسیاری مواجه است، پرونده ۲۹۰ میلیارد تومانی در حال رسیدگی در دستگاه قضایی و نیز بدهی سنگین شهرداری ساری به پیمانکاران و حقوق معوقه کارکنان و کارگران شرایط را برای ادامه کار عبوری دشوار کرده است.عبوری پیش از این نیز بسیار تلاش کرد استاندار مازندران شود اما به نتیجه نرسید تلاش وی برای تصدی پست استانداری سمنان هم نتیجه بخش نبود.

 

اختلاف های دردسرساز نمایندگان بابل

اختلاف های دامنه دار دو نماینده شهرستان بابل باردیگر حاشیه ساز شده است.

به گزارش حرف، پس از آنکه انتصاب رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر با واکنش یکی از نمایندگان مجلس این شهرستان روبه رو شد و موجب به تعویق افتادن حکم رییس جدید شد، در بابل هم انتصاب رئیس این اداره موجب واکنش یک نماینده دیگر و تعلیق حکم شده است.آموزش و پرورش از پایگاه های مهم رای آوری نمایندگان مجلس به شمار می رود از این رو انتصاب روسای آن حساسیت زیادی دارد که این امر مورد توجه نمایندگان مجلس قرار دارد.ابتدا  حکم مدیر جدید آموزش و پرورش بابل اجرا نشد و روابط عمومی این اداره کل انجام معارفه را منوط به روزهای آینده های کرد و گفت که مشکل خاصی وجود ندارد. اما نیازآذری نماینده بابل در خبری که به خبرنگاران ارسال شده است از وزیر آموزش و پرورش خواست آبروی بابل را نبرند. این امر مشخص کرد رییس فعلی آموزش و پرورش به این نماینده مجلس نزدیک بوده و آنکه از انتصاب مدیر جدید جلوگیری کرده است نجفی نماینده دیگر بابل است.همچنین شورای اصلاح طلبان بابل هم در نامه ای در واکنش به توقف این حکم خواستار عدم دخالت در این انتصاب شده است.اختلاف در میان نمایندگان مجلس حداقل در حوزه انتخابیه بابل دامنه دار شده است. تقریبا هر دو نماینده به تصمیمات استانی طرف مقابل اعتراض می کنند. این امر موجب تنش های بسیاری در این شهرستان شده است.از سویی نیز به مدیرکل اموزش و پرورش نیز توصیه می شود که مانند مابقی مدیران کل در انتصاب مدیران از افراد بدون حاشیه و بدون وابستگی به افراد و گروه ها استفاده کند تا زمینه سازی این چنین رفتارهایی نشود.

 

*حق مشاوره ۳ میلیاردی که به حساب همسر وزیر سابق واریز شد

چهارمین جلسه دادگاه متهمان بانک سرمایه برگزار شد. کاظمی خطاب به قاضی گفت: همه از من می‌پرسند ماجرای ۳۰ میلیون یورو چیست؟ وی خواست در خصوص ۳ میلیارد واریزی پول به حساب همسر خود توضیحاتی دهد که قاضی گفت: آن پرونده مجزاست که در مراحل تحقیقات است. کاظمی گفت: یک شرکت کره‌ای مطالباتی از دولت داشت که من مشاوره پروژه‌ای به آن‌ها دادم و وقتی مشخص شد می‌توانند مطالباتشان را وصول کنند بعد در حساب‌های بانکی دیگر رفت و من گفتم این‌ها را در بانک سرمایه بگذارید.

 

*تکذیب ادعای انصاری درباره پذیرش FATF در دوره سعید جلیلی

مهدی محمدی اظهارات مجید انصاری درباره پذیرش FATF در دوره سعید جلیلی را تکذیب کرد. مهدی محمدی عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت دهم، درباره اظهارات اخیر مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که گفته “زمانی که آقای جلیلی در شورایعالی امنیت ملی بود با دستخط ایشان توصیه شده تا این کار (FATF) صورت بگیرد” اظهار داشت: مشکل اظهارنظر آقای انصاری این است که اصل موضوع FATF را با برنامه اقدام ویژه‌ای که میان آقای طیب نیا وزیر اقتصاد دولت اول آقای روحانی با FATF تدوین شده، اشتباه می‌گیرند.

وی افزود: ایران از گذشته به دنبال این بوده است که با حفظ مصالح و امنیت ملی خود راه‌هایی برای تعامل با FATF پیدا کند. منتها آنچه در این دولت اتفاق افتاد این بود که یک برنامه اقدام ویژه برای ایران تدوین شد که در واقع توافق محرمانه دولت آقای روحانی با FATF بود و اکنون نیز همه دعوا‌ها بر سر همان است. عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای خاطرنشان کرد: در دولت گذشته هرگز هیچ برنامه اقدامی آن هم با محتوای خطرناک فعلی برای تعامل با FATF تدوین نشد و چنین برنامه‌ای هم وجود نداشت. گفتنی است؛ مجید انصاری در مصاحبه با ایسنا گفته بود: بحث پیوستن به FATF اصلاً به دولت‌های یازدهم و دوازدهم مربوط نیست؛ در زمان احمدی نژاد مطرح بود. حتی زمانی که آقای جلیلی در شورای عالی امنیت ملی بود با دستخط ایشان توصیه شده تا این کار صورت بگیرد.

 

*تملق حمید فرح نژاد برای اعراب حاشیه خلیج فارس و تحقیر ایرانی‌ها

«ميون اين همه شيخ كه توي مملكتمون شبانه روز تلاش ميكنن تا آخرت و اون دنيامون رو بسازن، كاش يه شيخ محمد بن راشد داشتيم كه اين دنيامونو ميساخت. حياك. پي نوشت: مش غول ضمبه هر كي برداشت بد كنه!»؛ این جملات حمید فرخ نژاد است که به همراه تصویری از شيخ محمد بن راشد حاکم دوبی منتشر کرده. فرخ نژاد پیش از این در فیلم سینمایی «لاتاری» دیالوگ‌هایی صد در صد خلاف این را می‌گفت و برج‌ها و ساختار امارات را نمایشی می‌خواند اما به نظر می‌رسد به آن نقش اعتقادی نداشته و صرفاً برای تأمین آن ده هزار دلاری که باید ماهیانه به آمریکا بفرستد آن نقش را بازی کرده است.

ادبیات تملق‌آمیز حمید فرخ‌نژاد خطاب به حاکم دوبی نیز اگر در راستای ایفای یک نقش و دریافت دستمزد از محمد بن راشد حاکم دوبی باشد، به عنوان آثارِ نیازمندی به دلار قابل فهم است؛ اما حتی در این صورت نیز پذیرفته نیست! البته بعید نیست پس از سخنان فرخ نژاد و پوششی که برخی رسانه‌های عربی از جمله العربیه به نشانه استقبال از این ادبیات تحقیرآمیز نسبت به حکام ایران داشت، به این بازیگر صله بدهد و از زحماتش برای معرفی‌ حاکم دوبی به مردم ایران به عنوان «حاکم تراز» بدین شکل قدردانی کند.

با تعبیر فرخ نژاد، قذافی حکومتی بهتر از حاکم دوبی داشته، چون رشد اقتصادی لیبی در سال‌های پیش از سقوطش خیره کننده بود و سالیانه تا 10 درصد افزایش تولید ناخالص ملی داشت که صادرات نفت تنها تشکيل دهنده 30 درصد درآمد ناخالص ملی کشور شده بود. با این اوصاف، باید پرسید چرا فرخ نژاد از حاکمی چون قذافی که به فکر دنیای مردمش بود، اما همچون حاکم لیبی به ناموس خودی و همسایه رحم نمی‌کرد، قدردانی نمی‌کند؟!

حمید فرخ نژاد در حالی با ادبیاتی تملق‌آمیز به سراغ شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس رفته و حاکم دوبی را بهترین الگو برای نوع مدیریت حکام ایران خوانده که شق مقابل چنین تعبیری، عملاً تحقیر ایرانی‌هاست؛ ادبیاتی که با استقبال رسانه‌های عربی از جمله رسانه‌های خاندان آل سعود همراه شد و نشان داد، یک سلبریتی در شرایطی که امارات شمشیر را برای ایران از رو بسته، در زمین دشمن مردمِ ایران نقش آفرینی می کند.