مدیر کل بیمه سلامت مازندران اعلام کرد:

همراهی بیمه سلامت با مراکز درمانی در راستای تداوم خدمت رسانی در شرایط اضطرار

دکتر ذوالفقار تقوی، مدیر کل بیمه سلامت مازندران در بازدید از بیمارستانهای حضرت امام خمینی(ره) و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) ساری که با حضور دکتر محبوبه رنجبر، رئیس مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت، در شرایط بحران و در راستای پدافند غیر عامل و شرایط خاص کشور انجام شد، بیان داشت: بیمه سلامت همواره در کنار موسسات درمانی در جهت تداوم خدمت رسانی به مردم قرار دارد.

دکتر ذوالفقار تقوی، مدیر کل بیمه سلامت مازندران در بازدید از بیمارستانهای حضرت امام خمینی(ره) و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) ساری که با حضور دکتر محبوبه رنجبر، رئیس مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت، در شرایط بحران و در راستای پدافند غیر عامل و شرایط خاص کشور انجام شد، بیان داشت: بیمه سلامت همواره در کنار موسسات درمانی در جهت تداوم خدمت رسانی به مردم عزیز قرار دارد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران طی سخنانی با محکوم نمودن تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشور عزیزمان و به شهادت رسیدن جمعی از سرداران، دانشمندان و مردم عزیز کشورمان افزود: طبق آیین نامه جزء 6 بند الف ماده 69 قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در خصوص نحوه ارسال اسناد بیمه سلامت در شرایط اضطرار، این اداره کل در راستای برنامه های سازمان در این خصوص اقدام به تشکیل ستاد بحران در این اداره کل جهت استمرار ارائه خدمت به مردم عزیز و موسسات درمانی طرف قرارداد نمود.

دکتر تقوی همچنین اعلام کرد: در شرایط موجود و امکان اختلال در امر خدمات الکترونیکی سلامت به بیمه شدگان عزیز، ارائه خدمات سلامت به صورت کاغذی امکان پذیر بوده و پس از ثبت نام بیمار، کد ملی و خدمات ارائه شده، طبق دستورالعمل های جاری بلا مانع است.

وی افزود: در مواردی که دسترسی به سامانه های برخط و برون خط (آفلاین) امکانپذیر نباشد، تجویزکننده خدمت می بایست نسخه کاغذی را با ذکر نام و نام خانوادگی، شماره (کد) ملی، شماره تلفن بیمار و ساعت تجویز، ممهور به مهر نظام پزشکی صادر نماید.

مدیر کل بیمه سلامت مازندران همچنین اعلام کرد: در زمان قطعی سامانه و مراجعه بیمه شده به پزشک، ارائه دهنده خدمت می بایست از مسیر USSD و با استفاده از کد دستوری #1666* اقدام به استحقاق سنجی بیمه شده نماید و در صورت اطمینان از وجود اعتبار بیمه ای، تجویز را به صورت کاغذی برای بیمه شده انجام و نسبت به درج عنوان “قطعی سامانه”در نسخه کاغذی اقدام نماید .

وی افزود: داروخانه ها و مراکز خدمات پزشکی (پاراکلینیک) مکلفند تا 72 ساعت پس از برقراری دسترسی، اطلاعات نسخه های کاغذی ارائه شده در شرایط اضطراری را در سامانه ثبت نمایند.

وی اعلام کرد: در شرایط اضطراری، رعایت نظام ارجاع الکترونیک در مورد بیمه شدگان الزامی نمی باشد و کلیه نسخه ها و ارجاعات بصورت برون خط (آفلاین) و کاغذی قابل پذیرش خواهند بود. مرکز پذیرنده نیز می بایست نسبت به ثبت اطلاعات نسخه ها در سامانه مربوط اقدام نماید. وی با بیان این که حدود یک میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، افزود: 76 در صد از جمعیت بیمه شدگان استان بدون پرداخت حق سرانه سالانه و رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دادند.

وی اعلام کرد: بیمه سلامت مازندران در سال 1403 بالغ بر 35 میلیارد ریال بابت هزینه درمان بیمه شدگان استان به موسسات درمانی پرداخت نموده است و پیش بینی می شود که در سال 1404 حد اقل ۶۰ درصد رشد داشته باشد.