مدیر عامل آبفا مازندران خبرداد

اجرای عملیات ارتقای تصفیه خانه فاضلاب بابلسر

مدیرعامل آبفا مازندران به منظور حفظ محیط زیست و مقابله با آلودگی زیست محیطی، عملیات ارتقای تصفیه خانه فاضلاب بابلسر در حال اجراست.

مدیرعامل آبفا مازندران به منظور حفظ محیط زیست و مقابله با آلودگی زیست محیطی، عملیات ارتقای تصفیه خانه فاضلاب بابلسر در حال اجراست.

بهزاد برارزاده  در حاشیه بازدید از پروژه ارتقای تصفیه خانه فاضلاب بابلسر اظهار داشت: تصفیه خانه فاضلاب بابلسر در سال 1388 با ظرفیت روزانه 4856 متر مکعب احداث شد و با تحت پوشش قرار دادن 40 درصد جمعیت این شهر به بهره برداری رسید، در همین راستا به منظور تحت پوشش قرار گرفتن جمعیت بیشتری در این شهر ساحلی، عملیات ارتقای تصفیه خانه کلید خورد.

او افزود: ساخت و ارتقای تصفیه خانه شامل 30 درصد ابنیه و 70 درصد تجهیزات است لذا به منظور ارتقای این تصفیه خانه مهم در حال حاضر با قرارداد 480 میلیارد تومانی مشغول احداث ابنیه و سازه های بتنی هستیم .

مدیر عامل آبفا مازندران، اعتبار این پروژه را بالغ بر هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پس از اتمام عملیات اجرایی، تصفیه خانه فاضلاب بابلسر با 16800متر مکعب ظرفیت روزانه و فرآیند تصفیه لجن فعال با قابلیت حذف ازت وارد مدار بهره برداری خواهد شد و بیش از64 هزار نفرجمعیت تحت پوشش قرار می گیرند و از مزایای این پروژه پاک بهره مند خواهند شد.