مولدسازی چهره نظام آموزشی مازندران را تغییر می دهد
حرف آنلاین: مدیرکل آموزشوپرورش مازندران با تاکید بر اجرای طرح مولدسازی در این استان گفت: مولدسازی چهره نظام آموزشی مازندران را تغییر می دهد.
فریدون کلبادی نژاد روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اهمیت توانمندسازی معلمان، دانشآموزان و خانوادهها، گفت: برنامهریزی برای ارتقای ۳۴ هزار معلم استان در دستور کار است. وی افزود: دو نفر از معلمان ما در سطح کشور رتبه برتر را کسب کردهاند که نشاندهنده ظرفیت بالای منابع انسانی در استان است.
کلبادینژاد با تاکید بر مولدسازی در آموزشوپرورش گفت: «در شهرستان نکا، با وجود ۲۲ مدرسه کوچک، از ظرفیتهای قانونی برای ارتقای تجهیزات و برنامههای توانمندسازی بهره گرفتهایم. اگر بتوانیم زمینهای ساحلی را مولدسازی کنیم، بسیاری از کمبودها برطرف خواهد شد، اما این امر نیازمند جرأت و برنامهریزی نظاممند است. اعتبار این طرحها به استان بازمیگردد و حتی وارد خزانه هم نمیشود.»
وی با اشاره به اهمیت آموزش عمومی گفت: «در آموزشوپرورش، حتی یک دانشآموز هم نباید از تحصیل باز بماند. ارائه خدمات آموزشی به هر کودک، نجات یک انسان است.»
مدیرکل آموزشوپرورش مازندران با بیان اینکه هفته معلم فرصتی برای جریانسازی، بیان دستاوردها و چالشهاست، افزود: «در ۳۳ شهرستان استان، برنامههایی برای تجلیل از معلمان، بازنشستگان و معلمان منتخب برگزار میشود. این مراسم با مشارکت اقشار مختلف جامعه همراه است که جای قدردانی دارد.»
وی با بیان اینکه امروز فضای مجازی مرجع بسیاری از دانشآموزان است، گفت: «اطلس آسیبهای اجتماعی استان تهیه شده و در قالب طرح نماد با همکاری ۱۳ دستگاه، اقداماتی انجام شده است. اگر بستر خانواده برای یادگیری مهیا نباشد، آموزش در کلاس مؤثر نخواهد بود. باید تضاد بین آموزش رسمی و غیررسمی را کاهش دهیم.»
کلبادینژاد با انتقاد از نگرش نامناسب جامعه نسبت به هنرستانها گفت: «زبان مشترکی با نسل جدید نداریم و همین مسئله، منشأ بسیاری از چالشهاست. باید از طریق تشکلهای دانشآموزی و دوستان همنسل، هویتسازی و آموزش صورت گیرد، زیرا دانشآموزان، زبان ما را نمیپذیرند اما دوستان خود را باور دارند.»
وی از ضعف در اجرای طرحهایی چون همیار مشاور سخن گفت و بر تقویت نقش خانواده در برابر آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0