پروژههای نیمهتمام و موانع سرمایهگذاری؛ تیغِ در گلو
ساری-گروه سیاسی| یکی از مهم ترین درخواست های مردم و نیز اهتمام استانداران در سال های اخیر، اتمام پروژه های نیمه تمام و رفع موانع سرمایه گذاری در استان مازندران است. در طی سه سال اخیر سه استاندار از پروژه های نیمه تمام استان به ویژه در غرب مازندران مانند آراد مارینای خزر نوشهر، طرح کنار گذر بندر نوشهر، نیروگاه زباله سوز نوشهر، پروژه انتقال آب مرزن آباد به هچیرود، پروژه تعریض بزرگ راه مرزن آباد به دزد بن، جاده ساری تاکام، سد گلورد، جاده هراز بازدید کرده اند اما روند به اتمام رسیدن این پروژه ها در هیچ دوره استانداری نتوانسته است افکارعمومی را اقناع کند.
پروژه های حیاتی مازندران در حوزه راه، آب و زباله دهه هاست که گریبانگیر این استان است اما موانع ریز و درشت مانع به ثمر رسیدن آن می شود.
آنچه کمتر به چشم می آید و در ادبیات سیاسی این پروژه ها خود را به وضوح نشان می دهد، عدم ثبات مدیریتی در حوزه های مشخص شده، کمبود اعتبارات، بی توجهی ملی به اعتبارات حوزه های اساسی مازندران و نبود عزم و اراده استانی و برخورد نمایشی با پروژه های مهم مازندران، این استان را با 2700 پروژه نیمه تمام سردرگریبان کرده است و هر ساله نیز تعداد جدیدی پروژه به این میزان اضافه می شود. این پروژه های جدید حاصل وعده های استانداران جدید، مدیران جدید و نمایندگان مجلس است که بی توجه به پروژه های نیمه تمام همچنان باری دیگر بر این پروژه های نیمه تمام می افزایند.
یونسی استاندار جدید مازندران نیز در بازدید از غرب مازندران بر اهتمام اتمام این پروژه ها تاکید کرده است.
استاندار مازندران گفت: برای حل مشکلات ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام این استان با همراهی و همکاری مسوولان نهادهای مربوط بعد از بررسی های همه جانبه راهکار هدفمند ارایه خواهیم کرد.
مهدی یونسی رستمی در سفر یکروزه به شهرستان های غرب مازندران در حاشیه بازدید از تصفیه خانه آب و فاضلاب نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از مجموع این تعداد ، ۷۰ پروژه ملی هستند و برخی از پروژه های مورد بازدید امروز در غرب مازندران که ساخت آن افزون بر ۱۰ سال می گذرد.
وی با بیان این که پروژهها را با نگاه عملیاتی پیگیری میکنیم، افزود: وقتی پروژهای رو کلنگ میزنیم باید برای افتتاح آن به مردم پاسخگو باشیم و برای پروژهها زمانبندی تعیین کنیم.
وی خاطرنشان کرد : پروژهای به دلیل ناهماهنگی بین بخشی و اختلافات فردی با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی حدود ۱.۵ سال متوقف مانده است که باید این روند اصلاح شود و برای حل و فصل این مشکلات مدیران می بایست راهکار ارائه دهند.
یونسی تصریح کرد : هدف ما این است که پروژه ها را بازدید، بررسی و سپس برای حل آن راهکار ارایه کنیم و آنگاه برای اتمام آن ها پیگیری های خودم را داشته باشم و طبق برنامه ریزی انجام شده متناوب از آن بازدید دوره ای خواهم داشت.
استاندار مازندران امروز در حاشیه بازدید از نیروگاه زباله سوز نوشهر گفت : ساخت نیروگاه زباله سوز نوشهر با روش های علمی روز دنیا سازگار نیست و با همراهی و همکاری مسوولان استان برای رفع چالش ها آن راهکار ارایه خواهیم کرد.
یونسی رستمی همچنین بعد از بازدید از پروژه بزرگ آراد مارینای خزر خاطرنشان کرد : پیشرفت طرح بزرگ گردشگری «مارینای خزر» واقع در سواحل نوشهر مطلوب بوده اما رضایتبخش نیست و موانع آن باید برطرف شود.
به دنبال توسعه پایدار
وی اظهارکرد : به دنبال توسعه پایدار در مازندران هستم و برخی اقدامات نظیر توسعه زیرساخت ها از جمله طرح چهار خطه کردن مرزن آباد – کلاردشت و کندوان منطقی بوده و باید انجام شود.
مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: امروز کاری را شروع می کنم که با روش های نوین روز سازگار باشد و قولی می دهم که به آن عمل کنم و از گفتار درمانی دوری کرده و طرحی کلنگ می زنم که اعتبار داشته باشد.
وی تصریح کرد : سعی می کنم در انتصابات از سلایق بهره گیریم و در باره استقلال ادارات فرمانداری که خود انتخابات کرده به او اختیارات می دهم.
استاندار مازندران گفت : ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام در استان حاصل بی تدبیری مسوولان ادوار گذشته بوده و امروز چنین سرنوشتی پیدا کرده است و برای شناسایی دقیق آن ها بازدیدهای میدانی را شروع کردیم و تلاش می کنیم برای همه آنها راهکار ارایه دهیم.
یونسی رستمی افزود : مازندران با اشاره به برخورداری از مواهب طبیعی و خدادادی است و حق مردم این نیست چنین وضعیتی داشته باشد.
استاندار مازندران با بیان این که به شدت با افزایش بیمارستان های قارچ گونه مخالف هستم، بیان کرد: بیمارستان کلاردشت برای هیچ پزشک جراحی صرفه اقتصادی ندارد که برای ۳۲ تخت بخواهد اینجا خدمات ارائه دهد.
وی با اشاره به اینکه مازندران به دلیل پیوستگی جمعیتی، مختصات و هندسه شهرهایش یک کلانشهر است، افزود: شعار محوری من توسعه استان است و هیچ ملاحظهای جز تلاش برای تحقق این راهبرد نخواهم داشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0