رونمایی از ۴۳ نوع غذاهای اصیل مازندرانی در رویداد ملی گردشگری
به گزارش حرف آنلاین ؛ ۴۳ نوع غذا و پیش غذای مازندرانی و روشهای طبخ متنوع غذاهای دریایی در قالب جشنواره غذاهای بومی استان از جمله برنامههای جنبی همایش رویداد ملی گردشگری خواهد بود.
۳۴ غرفه نمایشگاهی در راستای ظرفیتخای گردشگری استان پتانسیلهای مربوط به صنایعدستی، صنعت و معدن، اتاقبازرگانی، اقتصاد و دارایی، علوم پزشکی، محیط زیست، پارک علو فناوری و شیلات که به نوعی مربوط به ارائه خدمات گردشگری هستند؛ معرفی میشود.
آثار فاخر هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی مازندران دارای مهر اصالت ملی و بینالمللی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته میشود
علاوه برآن ۱۵ غرفه نمایشگاهی نیز به صنایعدستی و رشتههای سفال و سرامیک، نمدمالی، جرم و دستبافتههای سنتی اختصاص یافته است و نشستهای تخصصی با حضور بازرگانان و صادرکنندگان صنایعدستی در زمینه صادرات این حوزه در جنب این همایش و نمایشگاه برنامهریزی شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0