اعلام جزئیات بیمه آزاد زنان خانه دار
حرف آنلاین:معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی از بیمه آزاد زنان خانه دار خبر داد و گفت: با مراجعه هر تعداد زن خانه دار آمادگی داریم از طریق بیمه حرف و مشاغل آزاد آنها را بیمه کنیم و در این خصوص هیچ محدودیتی وجود ندارد. محمدحسین زدا تاکید کرد: بیمه زنان در قالب مشاغل […]
حرف آنلاین:معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی از بیمه آزاد زنان خانه دار خبر داد و گفت: با مراجعه هر تعداد زن خانه دار آمادگی داریم از طریق بیمه حرف و مشاغل آزاد آنها را بیمه کنیم و در این خصوص هیچ محدودیتی وجود ندارد.
محمدحسین زدا تاکید کرد: بیمه زنان در قالب مشاغل آزاد از قبل وجود داشته و محدودیتی تاکنون از سوی سازمان تامین اجتماعی ایجاد نشده است اما بر اساس قانون بودجه کشوری بیمه زنان خانه دار از وظایف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است و باید با همکاری و هماهنگی تامین اجتماعی و بیمه روستاییان و عشایر اجرا شود.
به گفته وی، در صورت بیمه دولتی سهمی از بیمه زنان خانه دار باید از سوی دولت پرداخت شود و مابقی از خود این افراد دریافت خواهد شد، بودجه دولت باید برای اجرایی شدن بیمه زنان خانه دار به حساب وزارت تعاون ریخته شود.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی گفت: بدین منظور سازمان تامین اجتماعی نرم افزار و آیین نامه لازم را تدوین کرده و هر اندازه که اعتبار به ما اختصاص داده شود نسبت به بیمه زنان خانه دار و بدسرپرست اقدام خواهیم کرد.
دریافت اقساطی حق بیمه سربازی
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی درباره اجرایی شدن بیمه سربازی نیز اظهار داشت: افرادی که دوران خدمت سربازی خود را گذرانده اند براساس ماده 95 قانون تامین اجتماعی می توانند نسبت به بیمه این دوران خود اقدام کند.
وی در مورد مبلغ پرداختی گفت: سربازانی که قبل و بعد از دوران خدمت مشغول به کار بوده اند و بیمه نیز بوده اند نیازی به پرداخت هزینه ندارند و مابقی افراد که جزء این دسته نیستند می توانند این دوران را جز سابقه بیمه ای خود لحاظ کنند که تاکنون مورد استقبال زیاد از سوی متقاضیان قرار گرفته است.
وی گفت: سربازان بلافاصله بعد از بازگشت، مدارک خود را به امور بیمه شدگان تمام شعب تامین اجتماعی ارائه و درخواست لحاظ شدن سابقه بیمه دهند که بلافاصله در عرض یک روز کار آنها انجام شود.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی در مورد هزینه پرداختی بیمه سربازی نیز گفت: 7 درصد آخرین حقوق از سوی متقاضی و 23 درصد نیز توسط دولت پرداخت میشود به طوریکه اگر فردی حقوقش 700 هزار تومان در ماه است 47 درصد آن یعنی 49 هزار تومان در تعداد ماههای خدمت (20 ماه) ضرب شده و حدود یک میلیون تومان باید پرداخت کند که البته شرایط تقسیط این مبلغ نیز فراهم شده است و دولت نیز 23 درصد به عنوان سهم کارفرما در دوران سربازی پرداخت می کند.
دولت برای افزایش مرخصی زایمان مشکل نقدینگی دارد
وی همچنین در مورد اجرایی شدن لایحه افزایش مرخصی زایمان گفت: 295 میلیارد تومان برای اجرای افزایش مرخصی زایمان از 6 به 9 ماه نیاز داریم که البته این رقم به دولت اعلام شده است و در صورت اختصاص آن نسبت به اجرای مصوبه عمل خواهیم کرد.
زدا گفت: جلساتی با معاونت زنان ریاست جمهوری داشته ایم اما ظاهرا مشکلات اعتباری و نقدینگی دولت مانع اجرای این مصوبه شده است.
وی تاکید کرد: دولت به سازمان ها و دستگاههای زیر مجموعه خود اعلام کرده که سازمان ها در صورت تمایل به اجرای مصوبه افزایش مرخصی زایمان از محل اعتبارات داخلی خود می توانند اقدام کند که بعید می دانم این کار اجرایی شود چون اعتبارات داخلی به اندازه بودجه و برنامه اختصاص داده شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0