اخبار ویژه روزنامه حرف مازندران/28خرداد98
چنددستگی غرب استان به ضرر مازندران روز گذشته ستاد الحاق شهرستان رامسر به استان گیلان با حضور برخی خبرنگاران در این شهرستان برگزار شد، آنچه شاید بعد از نمایشی بودن و شوی رسانه ای این جریان به نظر بیاید، توقع بیش از اندازه و چنددستگی سیاسیون غرب مازندران باشد که تلاش می کنند از آب […]
چنددستگی غرب استان به ضرر مازندران
روز گذشته ستاد الحاق شهرستان رامسر به استان گیلان با حضور برخی خبرنگاران در این شهرستان برگزار شد، آنچه شاید بعد از نمایشی بودن و شوی رسانه ای این جریان به نظر بیاید، توقع بیش از اندازه و چنددستگی سیاسیون غرب مازندران باشد که تلاش می کنند از آب گل آلودی برای خود ماهی بگیرند.
غرب مازندران که به مدد همین تحرکات جدایی طلبانه و مظلوم نمایی های سال های قبل تاکنون توجهات زیادی را به خود جلب کرده است این بار در درون این تظلم خواهی دچار بحرانی دیگر شده است.
بحرانی به نام چنددستگی و بحرانی به نام سهم خواهی؛ افرادی که با ادله محرومیت شهرهای غرب مازندران به دنبال برخی سهم خواهی هستند مسلما در جریان توجهات سیاسی و اقتصادی استان و کشور قرار نخواهند گرفت. مازندران یکپارچه حق همه مازندرانی ها است، اگر روزی به غرب استان به اندازه کافی توجه نمی شد امروز این توجه از شرق مازندران دور شده است و شاید امروز این توازن نباید بهانه ای برای سهم خواهی برخی افرادی باشد که از صندلی های ریاست دولتی و احزاب دور مانده باشند.
سمنانی ها مدعیان مازندران جدید!
سمنانی ها در روز گذشته همایش ضرورت انتقال آب خزر به این استان را برگزار کردند و از استاد کردوانی چهره ماندگار کویر شناسی دعوت کردند تا برای اشان سخنرانی کند، کواکبیان نماینده سمنانی نیز با سخنرانی پرحرارت به روحانی یادآوری کرد که از استان خودتان نگذرید اما در این میان ادعای برخی مسئولان استان سمنان جالب توجه بود. ورود تمام عیار همه ظرفیت های سمنانی ها برای انتقال آب خزر دراین همایش جالب توجه بود.
نماینده سمنانی تهران این همایش گفت که اگر کرمانیها و اصفهانیها بودند، تاکنون آب را انتقال داده بودند/ آقای رئیس جمهور! ۳ سال فرصت نداری ! به زادگاهت توجه کن !
وی خطاب به رئیس جمهور خواستار توجه بیشتر روحانی به زادگاه خود شد و افزود: آقای رئیس جمهور! ۳ سال فرصت نداری. اگر این پروژه زمان شما اتفاق نیفتد پس چه زمانی باید انجام شود؟ در زمان هاشمی برای کرمان و در زمان خاتمی برای یزد چه اتفاقی افتاد؟
تاجزاده: باید به ترامپ شماره تلفن بدهیم!
«مصطفی تاجزاده» از محکومین فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «در شرایط کنونی من به مذاکره مشروط با دولت آمریکا و حتی شخص ترامپ معتقدم. بر این اساس باید با پذیرش اصل مذاکره نسبت به رفتار آمریکاییها عکسالعمل نشان دهیم؛ برای مثال اگر آمریکا ۱۲ شرط برای مذاکره با ایران میگذارد، جمهوری اسلامی هم ۱۲ شرط بگذارد…اگر ترامپ تلفن میدهد ما هم تلفن بدهیم. موافقم که ما ابتدا نباید به او زنگ بزنیم زیرا القاکننده ضعف ایران است اما میتوان گفت هر که تمایل به مذاکره دارد، این شماره ماست؛ زنگ بزند».
تاجزاده در ادامه گفت: «اگر ایران بخواهد به سمت لغو تحریمها حرکت کند، باید به تنشزدایی بپردازد و تنشزدایی میسر نیست مگر با دیپلماسی قوی و پایبندی به اصول معقول و جهانپسند».
این فعال اصلاح طلب در ادامه گفت: «ما با برجام توانستیم چندسال از امتیازات خوبی استفاده کنیم، نفت بفروشیم و بخشی از اموال بلوکهشده خود را پس بگیریم و به اقتصاد کشور آرامش ببخشیم».
تاجزاده مدعی است که «برجام موجب آرامش اقتصادی در کشور شده است». شاید از نگاه او کاهش ارزش پول ملی- دلار ۳ هزارتومانی در قبل از برجام و دلار ۱۲ هزارتومانی در پسابرجام (که حتی در برههای تا حدود ۲۰ هزارتومان نیز افزایش یافت) – و افزایش سرسام آور قیمت خرید و اجاره بهای مسکن و همچنین افزایش افسارگسیخته قیمت خودرو و سکه و لوازم خانگی همگی مصادیق به آرامش رسیدن اقتصاد ایران است!
ادعای نماینده مجلس درباره درگیری روحانی و زنگنه
نماینده مردم نجفآباد در مجلس با بیان اینکه برخی اخبار از انتقاد شدید روحانی به زنگنه در جلسه هیات دولت به دلیل ضعف عملکرد وزیر نفت حکایت دارد گفت: جایگزین زنگنه، فردی متحول گرا و موفق در کابینه دولت است که به زودی معرفی میشود. ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با فارس، با اشاره به درگیری لفظی حسن روحانی و زنگنه در حاشیه جلسه هیات دولت که یکشنبه هفته جاری رخ داده گفت: در این نشست روحانی به دلیل ضعف عملکرد زنگنه به وی انتقاد کرده و از اینکه وزارت نفت در شرایط فعلی در زمینه صادرات نفت و گاز تدبیر لازم را ندارد انتقاد شدیدی مطرح کرده است. نماینده مردم نجفآباد تصریح کرد: شنیدهام که جایگزین آقای زنگنه انتخاب شده و وی فردی موفق در هیات دولت محسوب میشود. ضمن اینکه جایگزین وزیر نفت فعلی با توجه به عملکرد مثبتاش مورد حمایت هم است. این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس افزود: جایگزین وزیر فعلی نفت انسانی متحولگرا و فردی بسیار موفق در هیات وزیران است و پیشاپیش به رئیسجمهور به دلیل انتصاب عالی او در جایگزینی وزیر فعلی نفت تبریک میگویم.
مجلس به تسخیر اصولگرایان درآمد
در این هفتهها، نمایندگان ترکیب هیأت رئیسه مجلس و برخی کمیسیونهای تخصصی را مشخص کردند. نکته جالب اینکه در انتخابات امسال چرخشهای معناداری در ترکیب اعضای هیأت رئیسه مجلس و کمیسیونهای تخصصی کاملاً مشهود است، به گونه ای که سهم اصولگرایان نسبت به سه سال گذشته، افزایش چشمگیری داشته است.
چند هفته ای است که جو مجلس شورای اسلامی کاملاً انتخاباتی شده و نمایندگان مجلس در حال انتخاب اعضای هیأترئیسه پارلمان و کمیسیون های تخصصی خود بودند.
در این هفتهها، نمایندگان ترکیب هیأت رئیسه مجلس و برخی کمیسیونهای تخصصی را مشخص کردند. نکته جالب اینکه در انتخابات امسال چرخشهای معناداری در ترکیب اعضای هیأت رئیسه مجلس و کمیسیونهای تخصصی کاملاً مشهود است، به گونه ای که سهم اصولگرایان نسبت به سه سال گذشته، افزایش چشمگیری داشته است.
در ترکیب هیأت رئیسه امسال، علی مطهری از لیست امید ـ که سه سال نایب رئیس مجلس بود ـ جای خود را به مصری از فراکسیون ولایی داد. در فراکسیون های دیگر نیز تقریباً وضعیت به همین منوال بوده و کم و بیش فراکسیون امید، کرسیهای ریاست را در فراکسیونها از دست داده و به جز چند موفقیت اندک، چیز زیادی عایدشان نشده است.
سرانجام حادثه نفتکشها چه خواهد شد؟
صابرگل عنبری طی یادداشتی تحلیلی در شماره امروز روزنامه خراسان نوشت: دو روز از حملات به دو نفتکش در دریای عمان میگذرد. به نظر میرسد دیگر شناخت هویت واقعی عوامل این حملات مهم نیست؛ اگرچه عدهای که از نگاه صرف حقوق بینالملل به قضایا نگاه میکنند، احتمالا منتظر تشکیل کمیته حقیقتیاب و اعلام نتایج باشند که این خود فرایندی طولانی مدت خواهد بود و سیاست بین الملل منتظر آن نمیماند و شاید تا اعلام نتایج هم چند حادثه دیگر از این قبیل و چه بسا مهمتر اتفاق بیفتد. آن چه اکنون مهم به نظر میرسد این است که همه به این گونه حوادث و حملات در چارچوب تنش میان آمریکا و ایران نگاه میکنند. اصولا اوضاع به گونهای پیچیده و تنشی است که هر حادثهای در منطقه ولو این که بیربط هم باشد، باز به این تنش ربط داده میشود. البته منظور این نیست که حوادث نفتکشها ارتباطی با آن نداشته است، بلکه اساسا در متن این تنش قرار دارد. اکنون پرسش مطرح این است که چه خواهد شد؟ و این حادثه چه تاثیری بر این تنش خواهد داشت؟
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0