دستورالعمل استانی و یک سوال جدی!

حرف آنلاین:دستورالعمل اخیر  برخی از دستگاههای دولتی در مازندران در مورد چگونگی برخورد کارمندان دولت با یک  شبکه اجتماعی  با یک سوال جدی روبرو شده است.  به گزارش حرف آنلاین، ظاهرا واحد نظارتی برخی از دستگاههای دولتی در استان طی دستورالعملی کارمندان را مکلف به قطع ارتباط با فیسبوک کرده اند. این واحدها در برخی […]

حرف آنلاین:دستورالعمل اخیر  برخی از دستگاههای دولتی در مازندران در مورد چگونگی برخورد کارمندان دولت با یک  شبکه اجتماعی  با یک سوال جدی روبرو شده است.

 به گزارش حرف آنلاین، ظاهرا واحد نظارتی برخی از دستگاههای دولتی در استان طی دستورالعملی کارمندان را مکلف به قطع ارتباط با فیسبوک کرده اند. این واحدها در برخی از مواقع حتی به دستورالعمل هم اکتفا نکرده و ضمن تماس با کارمند، او را از ادامه حضور در فیسبوک منع کردند. فیسبوک بر اساس اعتراف صریح گردانندگان اصلی آن ابزاری مهم برای سرویس های جاسوسی غربی است که به وسیله آن ضمن مدیریت افکار عمومی اعضا که بخش اعظم آن جوان و نوجوان هستند ، سعی می کنند در مواقع حساس و بزنگاهها از این ابزار در جهت منافع شیطانی خود بهره گیرند همانگونه که در فتنه88 این کار را کردند. این که حضور در فیسبوک برای کارمندان دولت منع شود  با توجه به فوایدش قابل هضم است اما سوال مهمی که اکنون شکل می گیرد این است که چرا برخی از مسئولان ارشد اجرائی کشور می توانند در آن حضور داشته  اما کارمندان نباید چنین حضوری داشته باشند؟! به بیانی دیگر کارمندان دولت به نوع رفتار و سکنات دولت مردان نگاه می کنند قطعا عدم حضور آنان در شبکه ای آن گونه ای باعث ایجاد انگیزه برای کارمندان جهت تبعیت از دستورالعمل مدکور خواهد شد.

700 نفر برای 290 صندلی!

خبرها جسته و گریخته از گوشه و کنار از تکاپوی شدید جریان مدعی اصلاح طلبی برای دو انتخابات سال آینده حکایت می کند.

بر اساس اخبار منتشره از دانا، با روی کار آمدن دولت یازدهم، اصلاح‌طلبان که مدعی اثرگذاری در روی کار آمدن روحانی  بودند، فعالیت های انتخاباتی خود را دوباره شروع کرده و جلسات خود را به طور گسترده و قوی برگزار کردند.

 این جلسات به منظور هماهنگی بیشتر و به دست گرفتن فضای سیاسی کشور برگزار می شود. در همین رابطه شنیده شده که اخیراً جلسات اصلاح طلبان فعال شده و مسئولیت برگزاری این جلسات بر عهده موسوی لاری گذاشته شده است. گفته می شود موسوی لاری مسئولیت هماهنگی این جلسات را بر عهده گرفته است . در این جلسات نماینده ای از حزب کارگزاران هم حضور دارد.  بر اساس مصوبات این جلسات، یک لیست 700 نفره‌ برای انتخابات مجلس آماده شده و قرار است این لیست با توجه به مسائلی همچون گذر افراد از فیلتر شورای نگهبان و سوابق این اشخاص پالایش شود. پیش از این بسیاری از اصلاح طلبان با حضور در فتنه 88 به نوعی مهره سوخته به حساب می‌آیند و برای حضور در عرصه سیاسی وجه مناسبی ندارند.

اعزام برادر به وین و تحلیل های متفاوت!

حضور پیش بینی نشده برادر رئیس جمهور در دور جدید مذاکرات 5+1 در وین همچنان با تحلیل های متفاوت مواجه شده است.

بر اساس اخبار منتشره از فارس، در همین ارتباط پایگاه خبری « بلومبرگ » با اشاره به حضور برادر رئیس‌جمهور ایران در مذاکرات هسته‌ای، این مسئله را نشانه اهمیت این دور از گفت‌وگوها دانسته است. در همین حال، یک عضو تیم مذاکره‌کننده درباره حضور «حسین فریدون» دستیار ویژه رئیس جمهور، در این دور از مذاکرات گفت: «باتوجه به تراکم دیدارها و فشردگی جلسات سیاسی و فنی هیات ایرانی با اعضای مختلف گروه ۵+۱ و بالتبع عدم امکان عزیمت و حضور آقای ظریف به تهران جهت ارایه گزارش به رییس جمهوری محترم، ،بنا به درخواست وی آقای فریدون جهت حضور در این دور ازمذاکرات به وین سفرکرد تا گزارشی تفصیلی از آنچه که در دور اخیر مذاکرات روی داده، باطلاع آقای دکتر روحانی برساند» همچنین یک روزنامه نزدیک به رئیس مجمع تشخیص مصلحت در شماره روز گذشته خود، تقاضای وزیر خارجه را علت عزیمت فریدون به وین اعلام نکرد و نوشت: « سفر حسین فریدون، برادر و دستیار ویژه رئیس‌جمهور به وین برای حضور در مذاکرات وزرای خارجه کشورهای غربی عضو گروه ۱+۵ با وزیرخارجه ایران درباره تدوین متن توافق‌نامه نهائی و جامع هسته‌ای، نشان دهنده پیدایش پیچیدگی در این مذاکرات است. دستیار ویژه رئیس‌جمهور حامل راهکارهائی است که آقای روحانی برای برطرف شدن موانع موجود بر سر راه مذاکرات و رسیدن به توافق نهائی و جامع در نظر گرفته است. سفر وزرای خارجه کشورهای غربی عضو گروه ۱+۵ به وین نیز با همین هدف صورت گرفته که مذاکرات را در سطح سیاسی و فراتر از کارشناسی هسته‌ای به نتیجه برسانند»

 ای کاش همانند پدر بصیرش سخن می گفت!

جوسازی برخی افرد و نیز رسانه های زنجیره ای در مورد تذکر هفته قبل جمعی از نمایندگان در مورد یکی از سران فتنه  در حالی است که این تذکر کاملا وارد و بجا بوده است.

بر اساس اخبار منتشره از رجا، هفته گذشته بود که تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با تذکر به وزیر دادگستری از وی خواستند تا «اهتمام جدی برای اجرای حکم ممنوع التصویر، ممنوع الخروج و ممنوع البیان بودن محمد خاتمی» از خود نشان دهد. بلافاصله بعد از این مساله باز هم علی مطهری! که فرزند شهیدی بصیر و دشمن شناس است  وارد میدان شده و در گفتگو با ایسنا گفت: ” این تذکر نامعقول به نظر می‌رسد. شورای عالی امنیت ملی مصوبه‌ای مبنی بر ممنوع‌التصویری آقای خاتمی نداشته است. این موضوع چند بار در هیأت نظارت بر مطبوعات مورد بحث قرار گرفت و نتیجه این بود که مصوبه‌ای از طرف شورای عالی امنیت ملی در این خصوص وجود ندارد و فقط در همان ایام دبیرخانه این شورا نامه‌ای در این موضوع ارسال کرده است که مصوبه تلقی نمی‌شود” حجت‌الاسلام پژمانفر نماینده مردم مشهد و از تذکر دهندگان به وزیر دادگستری درباره اجرای حکم ممنوع التصویری خاتمی، در پاسخ به جوسازی های اخیر پیرامون تذکر مذکور به تسنیم  گفت:” برخی رسانه‌ها طوری جو سازی کردند، که گویا ما گفته‌ایم آقای خاتمی ممنوع‌التصویر شود. ما به وزیر دادگستری تذکر دادیم که چرا به مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره ممنوع‌التصویر بودن خاتمی عمل نمی‌شود؟” وی ضمن رد سخنان علی مطهری مبنی بر اینکه هیچ مصوبه‌ای درباره خاتمی در شورا وجود ندارد، گفت: “بنا به ماموریت شورای عالی امنیت ملی به دبیر خانه این شورا و تصمیم دبیرخانه، رسانه‌ها به دلایل امنیتی از پوشش اخبار و تصاویر مربوط به خاتمی منع شده‌اند.” این  نماینده مجلس افزود:” در بحث آقای خاتمی، شورای عالی امنیت ملی به دبیرخانه خود اختیار می‌دهد که درباه وی تصمیم‌گیری کند؛ یعنی خود شورا به دبیرخانه مجوز مصوبه می‌دهد و در اینصورت می‌توان گفت که مصوبه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره خاتمی، مصوبه شورای عالی امنیت ملی است.” پژمانفر با بیان اینکه «بحث ما این است که باید به مصوبه شورای عالی امنیت ملی که خود آقای رئیس‌جمهور سال‌هاست عضو آن بوده و اکنون ریاست آنرا نیز به عهده دارد، عمل شود»، تاکید کرد: “وقتی خود دولتی‌ها به مصوبه شورای عالی امنیت ملی توجه نمی‌کنند این سؤال در ذهن تداعی می‌شود که چطور آقایان درباره دیگر مصوبات شورای عالی امنیت ملی همچون کرسنت قاطعانه عمل می‌کنند اما درباره مصوبه شورا درباره خاتمی بی‌ اعتنایی می‌کنند؟” وی در پایان با بیان اینکه نمایندگان به وزیر دادگستری تذکر دادند تا اعتبار مصوبات شورای عالی امنیت ملی محترم بماند، تاکید کرد: “انتظار می‌رود، آقایان پاسخ دهند چرا به مصوبه‌ای شورای که آقای روحانی ریاستش را به عهده دارد، توجه نمی‌شود.”

 گفتنی است پیش از این نیز حجه الاسلام رسایی نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد از رفتار دوگانه دولت در اجرای مصوبات شورای عالی امنیت ملی، به تسنیم گفته بود: «شورای عالی امنیت ملی باید تکلیف خود را روشن کند. این درست نیست که به برخی از مصوبات شورای امنیت ملی ایمان بیاوریم و به برخی از آنها ایمان نداشته باشیم. نمی شود دولت رسانه ها را از پرداختن به کرسنت(قرارداد گازی که احتمال نقش یک آقازاده در انعقاد آن وجود دارد) منع کنند، چون شورای عالی امنیت ملی آن را منع کرده اما همان شورای عالی امنیت ملی امروز پرداختن به کودتاگری بنام سید محمد خاتمی را برای رسانه ها همسو منع نمی کند.»

مجری  که یک دفعه مغضوب شد!

در حالی تا پیش از این مجری برنامه نود جایگاه ویژه ای در یک شبکه فیلم گداری داشت اما از شنبه شب تاکنون این جایگاه دیگر وجود ندارد!

بر اساس اخبار منتشره از جام ، شامگاه شنبه 21 تیرماه  کلیپی تأثیرگذار از شبکه سوم سیما در حمایت از مردم بی پناه فلسطین پخش شد. کلیپ مذکور  مستندی  درباره سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از توجه جهانیان به رویدادهای بین المللی در عرصه ورزش همانند المپیک و جام جهانی فوتبال برای تشدید جنایت علیه صاحبان اصلی سرزمین های اشغالی بود. گفتار متن این کلیپ که در یک  برنامه ورزشی شبکه سوم سیما به مناسبت جام جهانی فوتبال پخش شد را عادل فردوسی پور بر عهده داشت. “یوتیوب” (YouTube) که معروف‌ترین وبگاه بارگذاری و تماشای فایل های ویدیویی می باشد،  در حالی که تا پیش از این اقدام به قرار دادن برنامه های فردوسی پور می کرد به دلایل واهی از انتشار کلیپ همدردی عادل فردوسی پور با مردم مظلوم غزه طفره رفته است. این شرکت زیرمجموعه گوگل (google) که با ادعای “اشتراک گذاری آزاد ویدیو” فعالیت می کند، از شنبه شب تا کنون تلاش کاربران ایرانی برای به اشتراک گذاشتن ویدیوکلیپ فردوسی پور را ناکام گذاشته و برای این حرکت که نامی جز «سانسور» نمی توان بر آن نهاد، توجیهی مضحک اقامه می کند. کاربران ایرانی که قصد انتشار فیلم پخش شده  در یوتیوب را داشته اند، در کوتاه ترین فاصله زمانی با این پیغام مضحک و عجیب مواجه شده اند: «this video contains content from FIFA, who has blocked it on copyright grounds» یعنی: «این ویدیو شامل محتویاتی است که فیفا (فدراسیون جهانی فوتبال) بعلت نقض کپی رایت، مسدود شدن آن را خواستار شده است.»!

به عبارت دیگر، یوتیوب مدعی است ویدیوکلیپی که با صدای عادل فردوسی پور در محکومیت ددمنشی های رژیم اسرائیل تولید شده، حق مالکیت معنوی فیفا را نقض کرده و به همین دلیل انتشار آن در این وبگاه ناممکن می باشد! در هر صورت چه یوتیوب مقصر افتضاح رخ داده باشد و چه فدراسیون جهانی فوتبال، بار دیگر این واقعیت آشکار شد که شعار “آزادی بیان” و “گردش آزاد اطلاعات” تنها یک دروغ بزرگ برای فریب افکارعمومی است و متأسفانه نفوذ لابی صهیونیسم موجب شده است که «سانسور» به پدیده ای سازمان یافته و فراگیر در جوامع و نهادهای غربی تبدیل شود.این موضوع می تواند پیامی صریح برای کسانی که تصور می کنند در شبکه های اجتماعی طراحی شده غربی ها صداقت و تبادل آزاد اطلاعات وجود دارد بهمرا داشته باشد و آن هم اینکه درب خانه خود را به روی دشمن ناپاک و نابکارنباید گشود.