82 هزار مازندرانی تحت پوشش بیمه اجتماعی روستایی
گفت و گو – حسین زحمتکش : مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران گفت: بیش از 460 هزار نفر از جمعیت روستاییان، کشاورزان و عشایر جز جامعه هدف صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایری هستند که تاکنون 82 هزار نفر عضو شده اند، این مقدار 19 درصد از جامه هدف ترسیم شده در […]
گفت و گو – حسین زحمتکش : مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران گفت: بیش از 460 هزار نفر از جمعیت روستاییان، کشاورزان و عشایر جز جامعه هدف صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایری هستند که تاکنون 82 هزار نفر عضو شده اند، این مقدار 19 درصد از جامه هدف ترسیم شده در مازندران است.
محمد ابراهیمی با بیان اینکه این صندوق در سال 83 و با تصویب هیئت دولت به منظور بیمه کردن روستاییان، کشاورزان و عشایر با تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شده است، اظهار کرد: صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر دارای 120 کارگزار در سراسر استان است که ماموریت آن ها بیمه کردن کسانی است که تاکنون بیمه نشده اند.
وی مسئولیت بیمه های اجتماعی را متوجه سه سازمان بیمه گر بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان دانست و خاطرنشان کرد: تمامی افرادی که استخدام رسمی دولت هستند حق بیمه آن ها بر عهده سازمان بازنشستگی کشوری است، افرادی که رسته کارگری و کارفرمایی برای آن ها تغریف شده است طبق قانون می توانند به عضویت تامین اجتماعی درآمده و از خدمات آن بهره گیرند.
ابراهیمی افزود: ساکنان دائمی روستاها، شهرهای زیر 20 هزار نفر و حتی کشاورزانی که ساکن شهرهای بزرگ هستند، قالی بافان، صنعتگران و راننده های حمل و نقل بین شهری فاقد بیمه اجتماعی می توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر بهره مند شوند.
وی در مورد حق بیمه عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بیان کرد: مشمولین بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با پرداخت بین 240 تا 540 هزار تومان به صورت سالیانه می توانند یک سال سابقه بیمه اجتماعی داشته باشند.
این مسئول با بیان اینکه تمامی افراد بین 18 تا 50 سال می توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استفاده کنند، یادآورشد: افراد مشمول با پرداخت ۵ درصد از حق بیمه به صورت سالیانه می توانند عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر شوند.
ابراهیمی مازندران را در رتبه بیستم صندوق های بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر کشور به لحاظ جذب جامعه هدف دانست و اظهار کرد: در سال های گذشته نتوانستیم جذب خوبی داشته باشیم اما در سال 96 که سهمیه جذب مازندران 10 هزار نفر بود ، با جذب 13 هزار نفر، رتبه یک کشور را کسب کردیم.
وی با بیان اینکه 242 کارگزار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران به ۱۲۰ کارگزار کاهش یافته است، یادآور شد: با ایجاد کسب درآمد برای کارگزاری ها، شاهد افزایش تعداد بیمه شدگان روستایی ، کشاورز و عشایر در استان بودیم.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران در مورد اطلاع رسانی از پوشش بیمه ای این صندوق در بین روستاییان گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی بر عهده کارگزاری ها و بخشداری ها بوده، هر چند از طریق صدا و سیما و انجام طرح هایی همچون ده گردی و توزیع بروشور در بین جامعه هدف اقدامات خوبی صورت گرفته است.وی با بیان اینکه تمامی بخشداران و دهیاران از خدمات و نحوه عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اطلاع دارند، خاطرنشان کرد: دهیاران و بخشداری ها باید در اطلاع رسانی بیشتر به جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر فعالیت بیشتر و بهتری داشته باشند.
این مسئول در مورد خدمات درمانی بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: خدمات درمانی بیمه شدگان این صندوق بر عهده سازمان بیمه سلامت است، بیمه شدگان روستایی از دفترچه بیمه روستایی و عشایر و ساکنان شهر نیز از دفترچه بیمه سلامت بهره می گیرند که ارائه خدمات در تمامی مراکز درمانی دولتی رایگان است.
وی افزود: همچنین بیمه شدگان برای ویزیت، آزمایش و عکس می توانند از خدمات پزشکان، متخصصان و درمانگاه های طرف قراداد با بیمه سلامت بهره ببرند.
وی در ادامه سخنانش به تفاهم نامه های همکاری با دیگر ادارات اشاره کرد و گفت: در یکسال گذشته با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای ، کانون انجمن کارگران ساختمانی ، نظام صنفی کشاورزان ، اداره کل ورزش و جوانان ، بسیج سازندگی استان ، اداره کل بیمه سلامت ، دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی ، دانشگاه مازندران ، اداره کل صنعت معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی استان تفاهم نامه همکاری به امضا رساندیم
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0