1100دانش آموخته علوم سیاسی به روحانی نامه نوشتند
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی در نامه ای به امضای یک هزار و 100 نفر از دانشجویان ، دانش آموختگان و استادان علوم سیاسی، خطاب به رئیس جمهوری خواهان اضافه شدن رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل درفهرست رشته های مورد نظر آزمون استخدامی کارکنان دولت شدند. در نامه ای که در […]
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی در نامه ای به امضای یک هزار و 100 نفر از دانشجویان ، دانش آموختگان و استادان علوم سیاسی، خطاب به رئیس جمهوری خواهان اضافه شدن رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل درفهرست رشته های مورد نظر آزمون استخدامی کارکنان دولت شدند.
در نامه ای که در اختیارایرنا قرار گرفته، آمده است: توقع حداقلی این است که در مشورت با خانواده بزرگ و فرهیخته علوم سیاسی و مسئولان مرتبط اقدامی عاجل و مدبرانه ای انجام شود.
امضا کنندگان این نامه با انتقاد از بی توجهی و نادیده گرفتن رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل در آزمون استخدامی آورده اند : در آخرین نمونه در آزمون استخدامی تنها به یک نفر در رشته علوم سیاسی اعلام نیاز شده که آن هم برای سازمان شیلات است .
دراین نامه آمده است: چنان که می دانید فهم جهان مدرنی که در آن زندگی می کنیم و فن مدیریت این جهان یکی از مهم ترین مسائل بشر است که بی پشتوانه علوم انسانی عملا امکان پذیر نیست. در این میان رشته علوم سیاسی به واسطه شأن برتر و جایگاه والا از دیرباز تاکنون نقشی مهم و موثر را در فهم بشر و جهان و مدیریت آن برعهده داشته است. تاریخ کشور ما نشان داده که هر گاه سیاستمداران و بزرگانی که پای در علم سیاست دارند به میدان آمده اند ایران به موفقیت و پیشرفت دست یافته است.
اتحادیه انجمن های علوم سیاسی در این نامه سپس به لزوم به کار گیری متخصصان پرداخته و تاکید کرده است: جای تعجب و تأسف است که در شرایط خطیر کنونی، که کشور با تهدیدهای مختلف روبرو است و عقل حکم می کند که در هر زمینه ای از متخصصان استفاده شود، علوم سیاسی و روابط بین الملل نادیده گرفته شده است.
در این نامه تاکید شده است: علوم سیاسی و ورابط بین الملل رشته ها و گرایش های تخصصی دارد که اغلب پوشش دهنده مشکلات فعلی ایران هستند. هیچ رشته ای، موضوعات زیر که اغلب جز مولفه های حکومت داری است پوشش نمی دهد. آیا کشور ایران به تخصص های تشریفات دیپلماتیک، فنون مذاکرههای بینالمللی، مطالعات مرزها، تکنیکهای عقد قرارداد بینالمللی، مدیریت سیاسی، حقوق اساسی، سازمانهای بینالمللی، سیاستگذاری عمومی، دیپلماسی، امنیت ملی، روابط عمومی سیاسی، تصمیمگیری نهادی، خبرنگاری سیاسی، مدیریت فرآیندهای توسعهی سیاسی، اخلاق سیاسی، حقوق بینالملل، اندیشه و مشاورهی سیاسی از تخصص های مورد نیاز محسوب می شود.
همچنین رشته های مربی عقیدتی سیاسی، ارتباطات سیاسی، سیاست داخلی، انتخابات، احزاب سیاسی، جامعه مدنی، مطالعات قومی، مطالعات امنیتی، مطالعات پارلمانی، جنبشهای اجتماعی، جامعهشناسی سیاسی، رفتارشناسی سیاسی، روانشناسی سیاسی، زبانشناسی سیاسی، مطالعات زنان و سیاست، آینده پژوهی سیاسی، مدیریت و برنامهریزی سیاسی، مطالعات جهانیشدن، مطالعات انرژی، مدیریت روابط دیپلماتیک، مطالعات همسایگان ایران، قانون نویسی، بودجه نویسی، بازاریابی سیاسی، سیاست خارجی، آثار سیاسی برنامه نویسی، شهرداریها، حکومت محلی و شوراها، مطالعات جنگ، مطالعات صلح، اقتصاد سیاسی، اقتصاد سیاسی بینالملل، فنآوری اطلاعات و سیاست و بسیاری از دیگر تخصصهای موجود در رشته علوم سیاسی به شمار می آیند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0