گزارش حرف از پایان طرحهای نوروزی در مازندران/بیشتر اقامت کردند؛ کمتر تصادف
گروه اجتماعی/ با پایان یافتن تعطیلات نوروزی، بخش مهمی از طرح های نوروزی از سوی دستگاه های مختلف به پایان رسیده است. ارائه خدمات به مسافران در ایام تعطیلات از خدمات حوزه سلامت تا ایمنی و اقامت در زمره دغدغه دولت ها قرار دارد. در سال های اخیر نیز افزایش جان باختگان حوادث ترافیکی در مسیر مسافرت به یکی از مساول مهم این حوزه تبدیل شده بود.
حالا آمارهای طرح های نوروزی در مازندران نشان می دهد، با افزایش اقامت مسافران در این استان، میزان تصادف جاده ای نیز کاهش یافته است. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران از ثبت۱۴ میلیون و ۹۰۶هزار و ۸۹نفر شب اقامت در مازندران از ابتدای ستاد تا کنون خبر داده است.
حسین ایزدی گفته اقامت مسافران در اقامتگاههای مازندران را از ۲۳ تا ۱۸فروردین ماه سال جاری ۱۴ میلیون و ۹۰۶هزار و ۸۹نفر شب بوده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران تعداد بازدید نظارتی در سامانه جانا را هزار و ۶۵۴فقره برشمرد.
او تعداد کل بازدید از جاذبههای تاریخی را ۴۱۳ هزار و ۶۳۲نفر، تفریحی را ۱۲۹هزار و ۱۲۷نفر، طبیعی را ۲میلیون و ۸۶۱هزار و ۷۳۶نفر و اماکن مذهبی را ۱۳۲هزار و ۸۱۵نفر اعلام کرد.
ایزدی همچنین تعداد کل بازدید از کارگاهها و نمایشگاههای صنایعدستی را ۴۷۳هزار و ۵۰۳نفر و موزهها را ۶۸هزار و۳۷۶ نفر عنوان کرد.
کاهش 52 درصدی حوادث منجر به فوت در جاده های مازندران
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران، گفت: بر اساس آمار پلیس راه استان در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین امسال تصادفات جادهای منجر به فوت در محورهای مواصلاتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۲ درصد کاهش یافته است.
حسن جهانیان افزود: از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین امسال ۱۳ فقره تصادف فوتی گزارش شده و این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۲۷ مورد بوده است و ۵۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه فوتیهای جادهای نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۲ درصد کاهش یافته است گفت: در این مدت تمامی کارکنان، تیمها، دستگاهها، سرعتسنجها و ترددشمارها به صورت شبانه روزی فعال هستند و تمامی دستگاهها نیز همکاری لازم را دارند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، اقداماتی نظیر پویش تاثیر گذار چشم به راهیم، آشکارسازی و رفع بسیاری از نقاط پرحادثه، افزایش گشتهای راهداری و گشتهای نامحسوس جاده ای، نصب دوربینهای کنترل سرعت، ارتقای ایمنی حریم راهها، هماهنگی بهینه با پلیس راه و سایر دستگاههای اجرایی درگیر در زمینه ارتقای ایمنی ترددهای جادهای و آموزش و ارتقای ایمنی تردد کاربران آسیب پذیر را از عواملی عنوان نمود که موجب دستیابی به نتیجه یاد شده گردیده است.
جهانیان، گفت: با بررسی دقیق عوامل وقوع سوانح رانندگی و ریشه یابی آنها و ارائه راهکارهای مؤثر، تشریک مساعی کلیه دستگاههای اجرایی و همچنین رعایت قوانین و مقررات توسط کاربران جاده ای، ضمن استمرار روند کنونی کاهش تصادفات، در مجموع سال جاری نیز شاهد کاهش آمار سوانح رانندگی در استان مازندران باشیم.
انجام 12درصد عملیات امدادی هلال احمر کشور در مازندران
غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز گفته است از آغاز طرح نوروزی هلال احمر استان در ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ نجاتگران این جمعیت با انجام ۵۱۳ عملیات امدادی نسبت به ارائه خدمات امدادی موردنیاز به ۴۸۰۰ نفر از متاثرین حوادث و سوانح مختلف اقدام نمودند که این میزان ۱۲ درصد از کل عملیات امدادی جمعیت هلال احمر در سطح کشور را شامل میشود.
وی افزود: امسال برای اجرای طرح نوروزی ۳۶ پایگاه امدادی، ۶ پست موقت، ۱۲ پست سیار گشت موتوری ساحلی و ۲۲ مرکز پاسخگویی اضطراری کشیک شعبه با مشارکت روزانه ۲۷۵ داوطلب و پرسنل این جمعیت برای خدمات دهی به مسافران نوروزی مشارکت داشتند.
فخاری گفت: انتقال ۱۲۹ مصدوم به مراکز درمانی، ارائه خدمات درمان سرپایی به ۱۰۱۰ نفر، رهاسازی ۱۶ مصدوم در حوادث، امدادرسانی به ۲۱۱۵ نفر در سواحل دریای خزر و همچنین ارائه خدمت به ۲۶۱۹ نفر از مراجعین حضوری به پایگاهها و پستهای امدادی از جمله خدمات عوامل امدادی استان در طرح نوروزی بوده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0