سهمبری بیشتر رویای گردشگری مازندران
ساری-گروه اجتماعی| استان مازندران از استان های مستعد کشور در زمینه میراث فرهنگی و طبیعت و گردشگری به شمار می رود. برخورداری از مواهب بی شمار سبب می شود که این استان در زمره استان های توانمند به شمار برود و اشتغال و سرمایه گذاری آن متناسب با ظرفیت های آن باشد، اما آنچه مبرهن است این است که توانمندی های موجود با ظرفیت های به استفاده گرفته شده با هم تناسبی ندارند.
اعتباراتی برای زیرساخت های مازندران
سرپرست ادارهکل امور استانها و تشکلهای مردم نهاد وزارت میراثفرهنگی گفت: اعتبار خوبی در حوزه زیرساختها به مازندران اختصاص یافته است تلاش خواهیم کرد پروژهها را به نتیجه برسانیم.
حسین الله بداشتی در جلسه بررسی فرصتها و چالشهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانهای ساری و میاندرود که در محل ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران برگزار شد، گفت: جلسه خوبی با حضور نماینده مردم ساری و میاندرود، فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه گردشگری برگزار شد. و تمامی موارد و خواستهها بررسی میشود.
سرپرست ادارهکل امور استانها و تشکلهای مردم نهاد وزارت میراثفرهنگی افزود: اعتبار خوبی در حوزه زیرساختها به مازندران اختصاص یافته است. تلاش خواهیم کرد پروژهها را به نتیجه برسانیم و قطعا با همراهی خوبی که نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی و ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نتایج خوبی را شاهد خواهیم بود.
الله بداشتی تصریح کرد: موارد مطروح شده در جلسه بررسی شده و قطعا در سفر پیش روی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به مازندران نهایی میشود.
اعتبار ویژه برای ساری
مدیرکل سرمایهگذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری کشور از تخصیص۴۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزههای زیرساختی گردشگری شهرستان ساری خبر داد.
احمد تجری در جلسه بررسی فرصتها و چالشهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانهای ساری و میاندرود که در محل ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران برگزار شد، گفت: در سال جاری ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزههای زیرساختی گردشگری به شهرستان ساری تخصیص یافت.
مدیرکل سرمایهگذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری کشور افزود: در تخصیص اعتبارات ملی زیرساخت گردشگری در کشور، شهرستان ساری جز ۵ منطقه اول کشور است.
تجری تصریح کرد: اگر اولویت استان مازندران گردشگری است که میدانیم همین است باید تمام اضلاع استان و شهرستان به این باور برسند و کمک کنند.
عدم تناسب ظرفیت ها و سرمایه گذاری ها در مازندران
نماینده مردم شهرستانهای ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساختهای گردشگری را باید متناسب با ظرفیتها توسعه دهیم، مازندران از دریا تا کوه فرصت است اتفاقات خوبی در بخشها افتاده سواحل فرحآباد و چشمه سورت نمونه خوبی است ولی نیازمند حضور سرمایهگذاری در شهر و شهرستان هستیم.
علی بابایی کارنامی در حاشیه جلسه بررسی فرصتها و چالشهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانهای ساری و میاندرود که با حضور مدیرکل سرمایهگذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری کشور در محل ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران برگزار شد، گفت: اقتصاد و تولید ثروت ما از محل گردشگری است. در سطح ملی گلایه از بیکاری و معضلات اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که بخش مهمی از آن اشتغال است.
نماینده مردم شهرستانهای ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی افزود: میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به عنوان دستگاه متولی نقش مهمی در حل این موضوع دارد. یک سوم از سرزمین مرکز استان مازندران میراثی است، سوال اینجاست چقدر از این ظرفیت و فرصت استفاده کردهایم.
او با بیان اینکه ما در میراث توسعه را در نظر نگرفتیم و بیشتر مانع شدهایم، یادآور شد: اگر نتوانیم با این امکانات و ظرفیتها شهر خودمان را مدیریت کنیم باید برای خودمان متاسف باشیم.
بابایی کارنامی تصریح کرد: زیرساختهای گردشگری را باید متناسب با ظرفیتها توسعه دهیم، مازندران از دریا تا کوه فرصت است اتفاقات خوبی در بخشها افتاده سواحل فرحآباد و چشمه سورت نمونه خوبی است ولی نیازمند حضور سرمایهگذاری در شهر و شهرستان هستیم.
نماینده مردم شهرستانهای ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این موضوع که منابع محدود است و باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم، بیان کرد: در ساری هتلی در قد و قامت یک شهرستان مهم نداریم و باید این زمینه ایجاد شود. سهم بری گردشگری از تسهیلات بسیار کم است و باید این سهم از ۱۲ درصد به حداقل ۳۰ درصد افزایش یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0