کشف یازده میلیارد تومان کالای قاچاق در مازندران
ساری – خبرنگار حرف: دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران در مورد مقدار کشفیات کالای قاچاق در مازندران گفت: در سه ماه ابتدایی امسال یازده و نیم میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد که 19 درصد نسبت به مدت مشابه افزایش را نشان می دهد. وی افزود: در این راستا 655 پرونده […]

ساری – خبرنگار حرف: دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران در مورد مقدار کشفیات کالای قاچاق در مازندران گفت: در سه ماه ابتدایی امسال یازده و نیم میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد که 19 درصد نسبت به مدت مشابه افزایش را نشان می دهد. وی افزود: در این راستا 655 پرونده برای 457 متخلف تشکیل شد.
علی پیرفلک در نشست خبری با بیان اینکه 12 تیرماه مصادف با سالروز فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشد، اظهار کرد: به جهت اهمیت ضرروت مبارزه با قاچاق کالا ، رهبر معظم انقلاب فرمانی را جهت تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دادند که سال 81 این نهاد به ریاست مقام عالی کشور و به تبع در استان ها با ریاست استانداران تشکیل شد.
پیرفلک گفت: قاچاقچیان هر سال مجهزتر شده و با روش های جدید و تغییر رویکرد اقدام به قاچاق کالا می کنند که این مهم می طلبد ماموران مبارزه باقاچاق کالا نیز آگاهی بیشتری در این زمینه کسب کنند. وی خواستار فرهنگ سازی عمومی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد و تاکید کرد: یقینا اگر در حوزه آگاهی بخشی به مردم، رسانه ها یاری رسان ما باشند موفقیت های خوبی کسب خواهیم کرد. پیرفلک گفت: اگر مردم به این نتیجه برسند که خرید یک کالای خارجی مصادف است یا بیکار شدن یک کارگر ایرانی یقینا از خرید چنین اجناسی خودداری می کنند.
پیرفلک افزود: مردم باید بدانند که خرید کالای قاچاق برنامه های اشتغال زایی دولت را از بین می برد و سرمایه گذار را از فعالیت اقتصادی سلب خواهد کرد ما از رسانه ها درخواست کمک داریم تا در آگاهی بخشی به مردم یاری رسان ما باشند. این مسئول خاطر نشان کرد: با نهادهای تاثیرگذاری همچون دانشگاه ها، شهرداری ها، دهیاری ها و رسانه ها به تفاهم های خوبی رسیده ایم و امیدورایم با همکاری آن ها بتوانیم فعالیت تاثیرگذاری در فرهنگ سازی عمومی داشته باشیم.
وی از ایجاد یک کارگروه دیگر به کارگروه های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خبر داد و گفت: کارگروه مبارزه با قاچاق سوخت نیز امسال فعالیت خود را به صورت جدی شروع خواهد کرد. پیرفلک با بیان اینکه کارگروهی فرعی در فضای مجازی نیز امسال فعالیت خواهد داشت، اظهار کرد: در این راستا پلیس فتا با نظارت بر فضای مجازی با هرگونه تبلیغ و خرید و فروش کالای قاچاق برخورد قانونی خواهد کرد.
وی با هشدار به اصناف و کسبه اظهار کرد: تاکنون تمامی اتحادیه های صنفی به طور کامل آموزش دیده اند و از امروز هر واحد صنفی مرتکب تخلف در ارائه محصول قاچاق شود یقینا بدون گذشت با آن برخورد خواهد شد.
پیرفلک در مورد حجم کشفیات کالای قاچاق گفت: میزان کشفیات کالای قاچاق از 900 میلیارد تومان سال 92 به 14 هزار و 600 میلیارد تومان در سال 95 رسیده است که در برخی حوزه ها همچون سوخت شاهد افزایش 5 برابری میزان کشفیات بوده ایم. دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران خاطر نشان کرد: 30 هزار و 700 انبار در کشور در سامانه ثبت انبارها ثبت نام کرده اند و به عنوان انبار مجاز شناخته می شوند و هر محموله ای که در کشور جابه جا می شود باید گواهی مبدا از انبارهای مجاز را داشته باشد در غیر اینصورت محموله اش قاچاق محسوب می شود.
وی در مورد مقدار کشفیات کالای قاچاق در مازندران گفت: در سه ماه ابتدایی امسال یازده و نیم میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد که 19 درصد نسبت به مدت مشابه افزایش را نشان می دهد. پیرفلک افزود: در این راستا 655 پرونده برای 457 متخلف تشکیل شد.وی در مورد ارزش کشفیات کالای قاچاق در سال 95 گفت: بیش از 38 میلیارد تومان کالای قاچاق در سال گذشته کشف شد که در این راستا 2233 نفر بازداشت شدند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0