پیری در خانه کشاورزان مازندرانی

حرف آنلاین:معاون توسعه و منابع انسانی جهادکشاورزی مازندران گفت: فعالان بخش کشاورزی مازندران به مرز پیری رسیدند. محمدحسین فلاح صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی معاونان توسعه مدیریت و منابع انسانی منطقه یک کشور با اشاره به وسعت 24 هزار کیلومتری مازندران اظهار داشت: 67 مرکز خدمات کشاورزی در مازندران وجود دارد. وی با اعلام اینکه […]

حرف آنلاین:معاون توسعه و منابع انسانی جهادکشاورزی مازندران گفت: فعالان بخش کشاورزی مازندران به مرز پیری رسیدند.

خبرگزاری فارس: رسیدن سن فعالان بخش کشاورزی مازندران به مرز پیری

محمدحسین فلاح صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی معاونان توسعه مدیریت و منابع انسانی منطقه یک کشور با اشاره به وسعت 24 هزار کیلومتری مازندران اظهار داشت: 67 مرکز خدمات کشاورزی در مازندران وجود دارد.

وی با اعلام اینکه مرکز خدمات کشاورزی مازندران امکانات مناسبی ندارند، افزود: برنامه‌ریزی برای تجهیز این مراکز در برنامه کاری قرار گیرد.

معاون توسعه و منابع انسانی جهادکشاورزی مازندران نرخ بیکاری بخش کشاورزی مازندران بر اساس سرشماری سال 91 را حدود 9.4 درصد اعلام کرد و گفت: بیش از 50 درصد بیکاران بخش کشاورزی مازندران مرد هستند.

این مسئول تعداد روستاهای مازندران را بیش از 3 هزار روستا اعلام کرد و افزود: بخش زیادی از روستاهای مازندران دارای دهیاری هستند که 150 دهیار روستاهای مازندران زن هستند.

فلاح ضریب کشت مازندران را 1.4 عنوان کرد و گفت: مازندران دو برابر ضریب کشور زمین زیرکشت دارد.

وی با اعلام اینکه میانگین سنی کارکنان جهادکشاورزی بالا رفته است، افزود: وزارت‌ جهادکشاورزی برای جایگزینی این نیروها باید برنامه مناسبی در پیش بگیرید.

این مسئول یکی از راه‌های توسعه کشاورزی در کشور را توانمندسازی نیروها برشمرد و اظهار داشت: فعالان بخش کشاورزی مازندران نیز در چند سال آینده به سن پیری می‌رسند که در این زمینه نیاز به برنامه‌ریزی است.

معاون جهادکشاورزی مازندران درباره الکترونیکی کردن فعالیت اداری در بخش جهادکشاورزی مازندران گفت: زمینه کاهش حضور نیروها در ادارات باید فراهم شود.

وی خواستار توجه بیشتر به برنامه آموزشی ناظران بخش جهادکشاورزی شد و تصریح کرد: توانمندسازی ناظران در برنامه کاری قرار گیرد.

فلاح در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت در مراکز خدمات جهادکشاورزی باید به صورت کاربردی باشد و بیشتر فعالیت در این مراکز در حوزه توسعه کشت و کار انجام شود.

در ادامه حجت‌الاسلام سید مجتبی‌ موسوی نماینده ولی فقیه سازمان جهادکشاورزی مازندران،اظهار داشت: اداره بیت‌المال به دست قوه مجریه انجام می‌شود و در این زمینه نیاز به دقت‌نظر بیشتری است که نیروهای ادارات به عنوان فعالان قوه مجریه هستند.

وی با اعلام اینکه اضافه کاری‌ها باید در ادارات به صورت فعالیت کاری تقسیم شود، تصریح کرد: برخی ناهماهنگی در توزیع اضافه کاری باعث دلخوری کارکنان می‌شود.

نماینده ولی فقیه در جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران 8 هزار فارغ‌التحصیل بخش کشاورزی دارد، افزود: تعدادی از این افراد نخبه هستند که با به‌کارگیری این افراد تحول اساسی در بخش کشاورزی مازندران رخ می‌دهد.

وی با اشاره به فعالیت زنان مازندرانی در حوزه کشاورزی، افزود: مخالف فعالیت کاری بانوان در بخش کشاورزی نیستیم ولی به دلیل بعد مسافت برخی از بانوان برای حضور در محل کار دچار مشکل هستند.

موسوی بیان داشت: با توجه به شرایط بانوان برنامه‌ریزی برای جلوگیری از آسیب شغلی برای آنها فراهم شود./فارس