پرونده متعلق به شهرداری ساری نیست

دادستان مرکز مازندران در آخرین اظهارنظر خود درباره ماجرای جنجال برانگیز پرونده اختلاس در شهرداری ساری، گفته است که این پرونده متعلق به خود شهرداری ساری نیست. به گزارش حرف، سید یونس عالمی حسینی در نشست خبری در پاسخ به نخستین سوال درباره آخرین وضعیت پرونده های اعضای شورای شهر بابل و شهرداری ساری با […]

1
دادستان مرکز مازندران در آخرین اظهارنظر خود درباره ماجرای جنجال برانگیز پرونده اختلاس در شهرداری ساری، گفته است که این پرونده متعلق به خود شهرداری ساری نیست.
به گزارش حرف، سید یونس عالمی حسینی در نشست خبری در پاسخ به نخستین سوال درباره آخرین وضعیت پرونده های اعضای شورای شهر بابل و شهرداری ساری با اشاره به اینکه مساله پرونده در ساری متعلق به سازمان عمران این شهرداری است و متعلق به خود شهرداری نیست، تصریح کرد: این پرونده بیشتر از اینکه اختلاس باشد یک جابه جایی حساب است که در مرحله کارشناسی قرار دارد و بازپرس پرونده را به کارشناس ارجاع داده است تا بررسی و مجددا اظهار نظر شود. این امر به دلیل حجم پرونده زمان بر خواهد بود اما با همان حساسیت پیگیری می شود و جای نگرانی نیست. وی با بیان اینکه در پرونده شورای اسلامی شهر بابل نیز پرونده کماکان در حال پیگیری است و بخشی از پرونده رسیدگی شده است، افزود: این پرونده در مرحله دادسرا قراردارد.

*کشف پرونده در جهاد کشاورزی

دادستان مازندران همچنین با در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره دستگیری یکی از مدیران جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: درباره جهادکشاورزی پرونده ای مطرح است که منجر به تصمیم نشده است. بازپرس قرار صادر کرده و در حال رسیدگی بوده و کسی بازداشت نیست. مدیر مربوطه با قید وثیقه آزاد است. شنیده شده این مدیر این روزها جابه جا شده است که با نظردادستانی نبوده و جابه جایی نگاه درون سازمانی بوده زیرا هنوز این پرونده منجر به رای تصمیم نشده است.
این مسئول درباره وضعیت اجرای طرح تنفس جنگل و برخی نگرانی ها برای تامین مواد اولیه صنایع سلولوزی استان اظهار کرد: خوب است درباره جزییات طرح تنفس جنگل از متولیان پرسیده شود زیرا درباره آن نظرات متفاوتی وجود دارد. حتی در میان نمایندگان مازندران نیز مخالف و موافق وجود دارد. بالاخره طرحی بوده که در قانون 5ساله ششم کشور ابلاغ شده و البته تبصره ای وجود داشته که می توان برای تولید از درختان شکسته شده در جنگل هم استفاده کرد اما رسانه ها مسائلی مطرح می شود که گفته می شود این تبصره به قطع دوباره درختان منجر می شود. معتقدم صنایع سلولوزی اگر نیاز به مواد اولیه دارد مانند صنایع دیگر که فعالیت می کنند مشکل و کمبودی در این حوزه ندارد. قانون می گوید این واحدهای می توانند واردات چوب داشته باشند کما اینکه در بندر نوشهر مواد اولیه و چوب مورد نیاز صنایع سلولوزی وارد می شود و مشکلی نیست همچنین از کاغذ باطله در شهرهای ساری و بابل برای مواداولیه این صنایع استفاده می شود و اگر واحدی نتواند این زمینه استفاده کند نشان می دهد که شرایط دیگری دارد.
وی افزود: امروز باید بدانیم که برداشت بی رویه باعث تخریب محیط زیست می شود و سیل های شدید این سال ها ناشی از برداشت در دامنه هاست. برداشت ها موجب می شود سیل های وحشتناک ایجاد می شود معتقدم باید به جد از این نوع برداشت و نحوه برداشت جلوگیری کرد. باید در نگه داری از منابع طبیعی دقت لازم اعمال و نباید به روش های گذشته از منابع طبیعی استفاده شود. روزبه روز میزان جنگل های مازندران کمتر می شود، در ۹ماهه ۵۸۶ نفر در زمینه تعرض به منابع و قاچاق چوب در استان محاکمه شدند و همچنین تعدادی از پرونده ها متعلق به بانوان است که برای ۶ نفر از متهمان قاچاق چوب که بانوان بودند پرونده تشکیل شده است. با این وجود وضعیت حفاظتن از منابع طبیعی مازندران مناسب نیست، اگرچه دستگیری ها زیاد است اما به دلیل ارزان بودن به دست آوردن منابع فروش خوبی وجود دارد. شاید یکی از دلایل به این امر مربوط باشد که امکانات کافی برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست مازندران وجود ندارد.

* مصاحبه با کانال‌های تلگرامی ممنوع
دادستان مرکز مازندران همچنین درباره سوال یکی از خبرنگاران در حوزه فعالیت خبری کانال ها و فضای مجازی بیان کرد: شرایط رسانه ای خوبی در استان حاکم است، دستور استاندار برای جلوگیری از شکایت علیه رسانه ها قابل تقدیر است و بنده هم استقبال می کنم. درباره خبری بودن کانال های تلگرامی همچنین بنده خودم با رسانه ها مصاحبه می کنم و در حوزه فضای مجازی نیز از مدیران می خواهم که با رسانه های مجوزدار و معتبر مصاحبه کنند.

*رسیدگی به پرونده 6 مدیرکل
وی درباره پرونده های مدیران کل دستگاه های اجرایی در دو بخش به سوالات پاسخ داد؛ درباره اینکه مدیران با داشتن پرونده مالی نباید در جای دیگر پست بگیرند گفت: هنوز نتایج بررسی تخلفات این مدیران مشخص نیست و معلوم نیست که محکوم می شوند یا خیر، بنابراین شرایط ممنوعیت کار را به بعد از صدور رای واگذار کرده ایم. از این نظر منعی در به کارگیری مدیری که دارای پرونده است وجود ندارد. در حوزه اینکه مدیرانی که پرونده دارند پس متخلف هستند نیز باید گفت که همه مدیرانی که پرونده دارند در دادسرا و دادگستری عموما متخلف نیستند. پرونده ها در حال بررسی است و هنوز چیزی مشخص نشده نمی توان مدیر را متخلف نامید همان طور که امروز پرونده 5 تا 6 مدیر در دادسرای استان در حال بررسی است.
عالمی حسینی همچنین درباره برخی تخلفات موسسات خیریه نیکوکاری در ساری نیز گفت: پرونده دو مرکز در بابل و ساری در این باره تشکیل شده است، اما هنوز نتایج حاصل نشده است اما در هر صورت مردم باید بدانند که کمک های خود را به مراکز معتبری مانند بهزیستی و کمیته امداد داشته باشند که شرایط نظارت بر آنان قانونی و مورد اعتماد است.

* ضرورت کاهش صید شکار
دادستان مازندران همچنین درباره اظهارات نماینده بابلسر در حوزه شکار پرندگان مهاجر، واقعا دغدغه کاهش صید و شکار دغدغه همه مسئولان استان و شهرستان های درگیر است. نخست اینکه مساله ممنوعیت شکار و کشتار پرندگان محدود به شهرهای فریدونکنار و بابلسر نیست بلکه در تمامی شهرستان های استان این مساله وجود دارد و پیگیری می شود اما نکته مهم این است وضعیت شکار پرندگان به شدت ناگوار است، میزان صید بالاست و این امر ناخوشایند است. در این حوزه تمامی مدیران شهرستان فریدونکنار و بابلسر همراهی می کنند فقط نگاه ها در نحوه کاهش شکار و نحوه شکار است وگرنه تمامی مدیران در این زمینه همکار و همیار هستند.