مازندران میزبان دوره توانمندسازی روسای ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیران هنرستان‌های کشور

دوره آموزشی توانمندسازی روسای ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای، کار و دانش و سرگروه‌های مدیران هنرستان‌های سراسر کشور، از ۲۹ مهر در مازندران آغاز و تا ۱ آبان ادامه دارد.

دوره آموزشی توانمندسازی روسای ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای، کار و دانش و سرگروه‌های مدیران هنرستان‌های سراسر کشور، از ۲۹ مهر در مازندران آغاز و تا ۱ آبان ادامه دارد.

فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در افتتاحیه این دوره، حضور شرکت‌کنندگان از سراسر کشور را افتخارآمیز خواند و بر استفاده از تجارب و توانمندی‌های آنها در کارگاه‌های آموزشی تأکید کرد. وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در عصر انفجار اطلاعات، به نیاز به همگامی تجهیزات هنرستان‌ها با فناوری‌های روز و کتاب‌های جدید اشاره کرد.

کلبادی‌نژاد افزود: «هرچند تمایل داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌ها جذب شوند، اما نبود زیرساخت‌های لازم و استانداردهای کافی مانع تحقق این هدف است.» وی همچنین بر تغییر نگرش مدیران و همسویی آنها تأکید کرد و خواستار انتقال صدای مدیران هنرستان‌ها به جلسات برای رفع چالش‌ها شد.

 

توانمندسازی روسای ادارات و سرگروه‌های هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در راستای توسعه آموزش‌های مهارتی

 

احمد آقا محمدی، مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش، در جلسه توانمندسازی روسای ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای و سرگروه‌های مدیران هنرستان‌های سراسر کشور، بر اهمیت ویژه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تأکید کرد.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه، گفت: «برای رشد و شکوفایی کشور هفت هدف کلان در حوزه فنی و حرفه‌ای تعریف کرده‌ایم که ارتقای کیفیت و تحول در فرایند آموزش و یادگیری در هنرستان‌های دولتی، از اولویت‌های اصلی ماست.»

آقا محمدی همچنین بر توسعه متوازن رشته‌ها با تأکید بر نیازهای بازار کار و شورای برنامه‌ریزی استان‌ها تأکید کرد و گفت: «سال آینده توسعه رشته‌ها بر اساس سند مصوب شورای آموزش و پرورش پیاده‌سازی خواهد شد.»