تشديد نظارت هاي بهداشتي دامپزشكي در مازندران

مدير كل دامپزشكي مازندران از آغاز اجراي طرح نظارت هاي بهداشتي دامپزشكي اين استان در راستاي اجراي مصوبات ستاد تسهيلات سفر استان خبر داد. سيد حسين رضواني اظهار داشت: 110 نفر از كارشناسان دامپزشكي استان مازندران در قالب 56 اكيپ بازرسي ويژه نوروز 98 بر روند توليد، نگهداري و توزيع فرآورده هاي خام دامي نظارت […]

5

مدير كل دامپزشكي مازندران از آغاز اجراي طرح نظارت هاي بهداشتي دامپزشكي اين استان در راستاي اجراي مصوبات ستاد تسهيلات سفر استان خبر داد. سيد حسين رضواني اظهار داشت: 110 نفر از كارشناسان دامپزشكي استان مازندران در قالب 56 اكيپ بازرسي ويژه نوروز 98 بر روند توليد، نگهداري و توزيع فرآورده هاي خام دامي نظارت دارند.

مدير كل دامپزشكي استان مازندران با اعلام خبر فوق افزود،  طرح تشديد نظارت هاي بهداشتي استان در نوروز  آغاز شده و تا 17 فروردين ادامه دارد و در اين طرح روزانه اكيپ هاي ثابت و سيار دامپزشكي در دو شيفت كاري صبح و عصر بر مراكز عرضه محصولات خام دامي، سردخانه ها و كشتارگاه هاي صنعتي طيور و دام بصورت سرزده نظارت و كنترل ويژه دارند.

وي با بيان اينكه اين امر در پي اجراي سياستهاي سازمان دامپزشكي بر اساس دستورالعمل هاي ابلاغي سازمان و در اجراي مصوبات ستاد تسهيلات سفر استان در حال انجام مي باشد، گفت: در راستاي اجراي اين طرح اكيپهاي ثابت و سيار نظارت بهداشتي و قرنطينه اي در سطح استان، اقدامات و برنامه هاي مربوط به نظارت بر واحدهاي عرضه فرآورده هاي خام دامي را برعهده مي گيرند كه شامل قصابيها ، مرغ فروشي ها، ماهي فروشي ها (به صورت تازه ومنجمد )، جگركي ها، مراكز عرضه و توزيع تخم مرغ و عسل، مراكز فروش شير و مشتقات لبني و همچنين رستوران ها، هتل ها، جيگركي ها و ساير اماكن طبخ غذا مي باشد. رضواني در پايان تاكيد كرد، با موارد غير بهداشتي و متخلفان طبق ضوابط و دستورالعمل هاي سازمان دامپزشكي كشور و با ارجاع به مراكز قضايي برخورد خواهد شد.