یونسی:

صادرات مازندران از حرف درمانی خسته است

مهدی یونسی استاندار جدید مازندران با تاکید بر در پیش گرفتن رویه های جدید و رفع موانع توسعه صادرات در این استان، گفت: که در ده سال اخیر صادرات استان مازندران رشد مناسبی نداشته است و بیشتر جلسات به حرف درمانی سپری شده است.

مهدی یونسی استاندار جدید مازندران با تاکید بر در پیش گرفتن رویه های جدید و رفع موانع توسعه صادرات در این استان، گفت: که در ده سال اخیر صادرات استان مازندران رشد مناسبی نداشته است و بیشتر جلسات به حرف درمانی سپری شده است.

به گزارش حرف، مهدی یونسی رستمی امروز در کارگروه توسعه صادرات استان مازندران با اشاره به اینکه همه از حرف درمانی خسته شده اند، گفت: در طی ده سال اخیر روند صادرات مازندران رو به رشد نبوده است، میزان صادرات 380میلیون دلاری برای مازندران ناچیز است و باید برای ارتقای آن تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید برای رفع مشکلات در حوزه صادرات مانند وضعیت ریلی حمل و نقل جلسه بگذاریم تا این موانع تمام شود، تصریح کرد: امروز شما باید بگویید که ما برای رفع موانع چه کاری باید انجام دهیم و یک بار این مشکلات تمام شود. مسائل مربوط به استان در استان رفع شود و مسائل فرا استانی را از طریق مسئولان کشوری رفع کنیم.

استاندار مازندران با تامید بر اینکه استان مازندران از لحاظ اقتصادی و صادرات باید رونق یابد تا این رونق به توسعه و رفاه منجر شود، تصریح کرد:  باید تلاش کنیم موانع صادرات در استان برطرف شود و هر یک جلسات خروجی خود را داشته باشد. حاضرم برای این امر هر هفته جلسه بگذاریم تا مسائول واکاوی و آنالیز شود.

وی با تاکید بر اینکه چرا باید محصولات صادرات مازندران از استان گیلان صادر شود، بیان کرد: این مسائل نیاز به پیگیری های ویژه دارد.

خیریان پور معاون اقتصادی استانداری مازندران نیز در این جلسه با تاکید براینکه موانع صادراتی احصا شده که یک بخش آن درون استانی است، ادامه داد: مسائلی مانند استاندارد، قرنطینه و گمرکات باید رفع شده و تسهیل گری کنند تا در کوتاه ترین زمان مشکلات رفع شود.

وی با اشاره به اینکه مازندران مرز زمینی با کشورهای حاشیه خزر ندارد و از این رو برای صادرات نیاز داریم که از گمرک آستارا استفاده کنیم، اظهار کرد: منافع استانی استان گیلان موانعی برای صادرات مازندران است، ترخیص خودروهای مازندران را با تاخیر انجام می دهند تا مجبور شوند ثبت و اظهار در گیلان انجام شود.

خیریان پور با بیان اینکه قبول دارم که جلسات باید به سمت عملیاتی شدن و رفع موانع پیش برود، تصریح کرد: هدف همه ما این است که میزان صادرات استان مازندران دور از ذهن نیست به یک میلیون تن برسد و بخش دولتی و خصوصی باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.