مراکز عرضه محصولات غذایی بابلسر شناسنامهدار میشود
حرف آنلاین: فرماندار بابلسر با اشاره به ضرورت لزوم شناسایی و نظارت بر نحوه فعالیت مراکز تولیدی، پخش و عرضه محصولات غذایی، گفت: مراکز تولید و عرضه محصولات غذایی شهرستان شناسنامهدار میشود.سیدعلی اسد در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابلسر اظهار داشت: یکی از بهترین روشهای خروج از رفتار سنتی مراکز تولید […]
حرف آنلاین:
فرماندار بابلسر با اشاره به ضرورت لزوم شناسایی و نظارت بر نحوه فعالیت مراکز تولیدی، پخش و عرضه محصولات غذایی، گفت: مراکز تولید و عرضه محصولات غذایی شهرستان شناسنامهدار میشود.سیدعلی اسد در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابلسر اظهار داشت: یکی از بهترین روشهای خروج از رفتار سنتی مراکز تولید و عرضه محصولات بهداشتی و غذایی، شناسایی و شناسنامه دار کردن آنها است.وی افزود: توقف در استفاده از روشهای سنتی برای تولید و عرضه محصولات، نه تنها موجب کاهش کیفیت محصولات میشود بلکه شکست و در نتیجه تعطیلی مراکز تولیدی را نیز به همراه دارد.فرماندار بابلسر، با تاکید بر ضرورت توجه به اصل کیفیت در تولید محصولات داخلی، گفت: یکی از مسائلی که باید به صورت جدی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی به آن پرداخته شود، نظارت بر نحوه تولید، پخش و عرضه محصولات غذایی و بهداشتی است.اسد، بیان کرد: توجه به اصل کیفیت در تولید محصول و رعایت حقوق مصرف کننده در عرضه محصول، نقش بسزایی در ارتقای سلامت اجتماعی و افزایش رضایتمندی عمومی ایفا میکند.وی با بیان اینکه افزایش رضایتمندی از کیفیت محصولات داخلی موجب استقبال از تولیدات داخلی و افزایش تولید و فروش محصولات داخلی موجب شکوفایی اقتصادی و کاهش بیکاری در جامعه میشود، افزود: صدور مجوز فعالیت برای واحدهای تولیدی و صنفی باید در راستای ارتقای کیفی سطح خدمات رسانی به مردم جامعه صورت گیرد.فرماندار بابلسر، با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی در اماکن عمومی و نهادهای دولتی و خصوصی شهرستان، گفت: این اماکن همواره جزو مکانهای پر رفت و آمد در هر شهرستان محسوب میشود، که روزانه با افراد زیادی در ارتباط بوده و عدم توجه به مسائل بهداشتی در این مکانها موجب بروز بیماریهای بسیاری در جامعه میشود.اسد، تاکید کرد: ارتقای سطح آگاهی و دانش کارکنان ادارات در استفاده صحیح از مکانها و لوازم بهداشتی و نیز رعایت اصول بهداشتی در پذیرایی از مدیران، کارکنان و ارباب رجوع توسط نیروهای خدماتی از جمله نکات مهم در پیشگیری از بروز بیماری در جامعه بوده که باید از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی نسبت به آن توجه شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0