مراکز عرضه محصولات غذایی بابلسر شناسنامه‌دار می‌شود

حرف آنلاین: فرماندار بابلسر با اشاره به ضرورت لزوم شناسایی و نظارت بر نحوه فعالیت مراکز تولیدی، پخش و عرضه محصولات غذایی، گفت: مراکز تولید و عرضه محصولات غذایی شهرستان شناسنامه‌دار می‌شود.سیدعلی اسد در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابلسر اظهار داشت: یکی از بهترین روش‌های خروج از رفتار سنتی مراکز تولید […]

حرف آنلاین:

فرماندار بابلسر با اشاره به ضرورت لزوم شناسایی و نظارت بر نحوه فعالیت مراکز تولیدی، پخش و عرضه محصولات غذایی، گفت: مراکز تولید و عرضه محصولات غذایی شهرستان شناسنامه‌دار می‌شود.سیدعلی اسد در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابلسر اظهار داشت: یکی از بهترین روش‌های خروج از رفتار سنتی مراکز تولید و عرضه محصولات بهداشتی و غذایی، شناسایی و شناسنامه دار کردن آنها است.وی افزود: توقف در استفاده از روش‌های سنتی برای تولید و عرضه محصولات، نه تنها موجب کاهش کیفیت محصولات می‌شود بلکه شکست و در نتیجه تعطیلی مراکز تولیدی را نیز به همراه دارد.فرماندار بابلسر، با تاکید بر ضرورت توجه به اصل کیفیت در تولید محصولات داخلی، گفت: یکی از مسائلی که باید به صورت جدی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی به آن پرداخته شود، نظارت بر نحوه تولید، پخش و عرضه محصولات غذایی و بهداشتی است.اسد، بیان کرد: توجه به اصل کیفیت در تولید محصول و رعایت حقوق مصرف کننده در عرضه محصول، نقش بسزایی در ارتقای سلامت اجتماعی و افزایش رضایت‌مندی عمومی ایفا می‌کند.وی با بیان اینکه افزایش رضایت‌مندی از کیفیت محصولات داخلی موجب استقبال از تولیدات داخلی و افزایش تولید و فروش محصولات داخلی موجب شکوفایی اقتصادی و کاهش بیکاری در جامعه می‌شود، افزود: صدور مجوز فعالیت برای واحدهای تولیدی و صنفی باید در راستای ارتقای کیفی سطح خدمات رسانی به مردم جامعه صورت گیرد.فرماندار بابلسر، با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی در اماکن عمومی و نهادهای دولتی و خصوصی شهرستان، گفت: این اماکن همواره جزو مکان‌های پر رفت و آمد در هر شهرستان محسوب می‌شود، که روزانه با افراد زیادی در ارتباط بوده و عدم توجه به مسائل بهداشتی در این مکان‌ها موجب بروز بیماری‌های بسیاری در جامعه می‌شود.اسد، تاکید کرد: ارتقای سطح آگاهی و دانش کارکنان ادارات در استفاده صحیح از مکان‌ها و لوازم بهداشتی و نیز رعایت اصول بهداشتی در پذیرایی از مدیران، کارکنان و ارباب رجوع توسط نیروهای خدماتی از جمله نکات مهم در پیشگیری از بروز بیماری در جامعه بوده که باید از طریق برگزاری کلاس‌های آموزشی نسبت به آن توجه شود.