مازندرانی ها چه روزی بیشترین برق را مصرف کردند؟
حرف آنلاین:مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: بیشترین مصرف برق مشترکان در ساعت 15 روز 30 خرداد امسال اتفاق افتاد که یک هزار و 354 مگاوات بود و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تا 11 درصد رشد داشت. قاسم شهابی در جلسه مدیریت مصرف و کاهش پیک، اظهار کرد: مشترکان برق در استان […]
وی به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش درجه دما طی روزهای آینده اشاره کرد و افزود: بنا به پیشبینی سازمان هواشناسی درجه دما از روز گذشته افزایش چشمگیری داشت بهطوریکه در روزهای آینده نیز تداوم مییابد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران روند مصرف برق مشترکان مازندرانی از اوایل خرداد تاکنون را مورد بررسی قرار داد و اضافه کرد: بیشترین مصرف برق مشترکان در ساعت 15 روز 30 خرداد ماه اتفاق افتاد که یکهزار و 354 مگاوات بود و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تا 11 درصد رشد داشت.
این مسئول با بیان اینکه افزایش بیش از حد و بیسابقه دما طی روزهای اخیر و تداوم آن بر افزایش مصرف برق تاثیر فراوان گذاشته و پیک بار شبکه توزیع را افزایش داد، بیان کرد: ساعات اوج مصرف در استان دو مرحله است، بهگونهای که امسال و سال گذشته از ساعت 12 تا 15 و 19 تا 23 شاهد بیشترین مصرف برق در استان بودیم.
شهابی خاطرنشان کرد: اگر دمای هوا از 37 درجه افزایش یابد، بهازای افزایش هر درجه 140 مگاوات مصرف برق افزایش مییابد که نگرانکننده است.
وی با تاکید بر اهمیت همکاری مشترکان و مصرف صحیح برق، صرفهجویی در استفاده از وسایل برقی پر مصرف در ساعات اوج مصرف بهویژه در فصل تابستان را با اهمیت خواند و از مشترکان مازندرانی بهویژه سازمانهای دولتی و خصوصی به ویژه بانکها خواست تا یک ساعت قبل از پایان وقت اداری در خاموش کردن وسایل سرمایشی همکاری کنند و در صورت امکان از روشن نگهداشتن لامپها و وسایل برقی در این ساعات خودداری کرده و از روشنایی طبیعی روز استفاده کنند تا تابستان سال جاری با کمترین مشکل سپری شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: تاکنون با وجود استفاده حداکثری مشترکان از وسایل سرمایشی قطع برق ناشی از کمبود تولید در شبکه اعمال نشد و با مدیریت و جابجایی بار در ساعات اوج مصرف علاوه بر جلوگیری از افزایش بار فیدرهای فولبار، از قطعیهای احتمالی در شبکه جلوگیری شد ولی در صورت تداوم گرما و عدم همکاری مشترکان ناچار به قطع برق هستیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0