روسای ادارات فرهنگ و ارشاد چالوس و نور معرفی شدند
مراسم تودیع و معارفه روسای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های چالوس و نور با حضور دکتر محمد محمدی مدیرکل و مسئولین شهرستان های مربوطه برگزار شد.
در این مراسم آقایان عبدالرضا عباسپور بعنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چالوس و حمید رضا کوزه گر بعنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور معرفی شدند.
آیین تودیع و معارفه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان چالوس با حضور محمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و همراهی معاونین و مسئولان ستادی اداره کل به میزبانی یوسفپور فرماندار چالوس در جمع اهالی فرهنگ، هنر و رسانه و مسئولان فرهنگی شهرستان برگزار شد.
در این آیین فرهاد باقری رئیس پیشین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چالوس با ۳۰ سال سابقه خدمت صادقانه و نائل شدن به مقام بازنشستگی مورد تقدیر و تکریم قرار گرفت و با حکمی از سوی محمد محمدی مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عبدالرضا عباسپور بهعنوان سرپرست جدید این اداره منصوب و معارفه شد.
شایان ذکر است پس از بازنشستگی فرهاد باقری در اسفندماه سال گذشته، عبدالرضا رشیدی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور با حفظ سمت، نزدیک به ۲ ماه سرپرستی این اداره را عهدهدار بود که از زحمات وی نیز در طول این مدت تقدیر شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0