تجلیل از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری دانشگاه علوم پزشکی مازندران

سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری در ایستگاه پایانی خود که در سالن آیت الله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد ، با معرفی ۲۶ برگزیده در محورهای تحقیقات، فناوری، ارتباط با صنعت، آموزش‌پژوهی، کارشناسان و دانشجویی به کار خود پایان داد.

سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری در ایستگاه پایانی خود که در سالن آیت الله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد ، با معرفی ۲۶ برگزیده در محورهای تحقیقات، فناوری، ارتباط با صنعت، آموزش‌پژوهی، کارشناسان و دانشجویی به کار خود پایان داد.

در این مراسم که با سخنرانی دکتر شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در آیین اختتامیه جشنواره طبری به صورت ویدئو کنفرانسی  و با حضور اعضای هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد از برگزیدگان با اهدا لوح سپاس و تندیس ویژه جشنواره تجلیل بعمل آمد.

دکتر محمدصادق رضایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری اعضای هیات علمی، فناوران، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری با قدردانی از تمامی دست‌اندر کاران این جشنواره و تبریک میلاد حضرت زهرا(س)، روز زن و مادر خاطرنشان کرد: ما در هیات رئیسه دانشگاه از ۳ بانو بهره بردیم و مناصب متعدد دیگری را نیز به بانوان سپردیم و مطمئن هستیم درخشان عمل خواهند کرد.

دکتر رضایی بیان کرد: در گذشته این جشنواره در ۳ روز و با حضور حداکثری دانشجویان، اساتید و تشکل‌ها و با حداکثر ظرفیت‌های پژوهشی و فناوری برگزار می‌شد و اکنون تبدیل به سخنواره شد و معتقدم یاید این جشنواره را به جایگاه قبلی و واقعی خود برگرداند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار ایجاد زیرساخت واقعی تحقیقات از لحاظ ساختار فیزیکی و فرآیندی در معاونت تحقیقات و فناوری شد و گفت: به طور نمونه بهره برداری از هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری، مشارکت افراد خبره، توسعه همکاری بین‌المللی و تامین زیرساخت های لازم است که باید فراهم شود.

وی در زمینه ایجاد زیرساخت فرایندی و ساختاری تحقیقات با بیان اینکه ساختار فیزیکی بسیار مهم است و باید پژوهشگاه‌های ما دارای مکان فیزیکی مناسبی باشند تا کارها انجام شود و همچنین به دنبال توسعه شرکت‌های بزرگ دانش بنیان و استار تاپ‌ها باشیم، خاطرنشان کرد: باید به این سمت برویم تا از این شرکت‌ها بخواهیم دانشجویان ما در کنار آن‌ها قرار بگیرند.

دکتر رضایی با تاکید بر این مسئله که تحقیقات اگر فرآیند آن درست نباشد منتج به محصول نمی‌شود یا وارد بازار نمی‌شود و اگر بشود قابل رقابت نخواهدبود، ادامه داد: اگر پول نداریم کاری انجام دهیم می‌توانیم از منابع و ظرفیت‌های شرکت‌های بزرگ بهره ببریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران اذعان کرد: اگر می‌خواهیم درست رشد کنیم نباید دانشگاه علوم پزشکی مازندران را کوچک ببینیم و این دانشگاه بزرگ است و دارای سرمایه‌های فراوانی است و لذا با ایجاد زیرساخت‌های مناسب خیلی از امور به صورت اتوماتیک پیش می‌رود.

وی اظهار امیدواری کرد؛ علیرغم وجود همه مشکلات مالی موجود، فضای مطلوبی را برای پژوهش آماده کنیم  و دست در دست هم با استراتژی و با تمام وجود به جلو پیش رویم تا شاهد اتفاقات بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران باشیم.