امیدواری به شینا
ساری -گروه اجتماعی | شینا انصاری رئیس مازندرانی سازمان محیط زیست کشور، هم از مراکز زباله سوز و دفن زباله مازندران بازدید کرد. شینا انصاری هم نامش به جمع بازدیدکنندگان از سرطان محیط زیست این استان باز شد. سرطانی که هیچ درمانی تاکنون از بازدیدهای انبوه مدیران ملی و کشوری برایش تدبیر نشده است.
شاید “گت مریضی” شینا انصاری که خود را به آن مبتلا دیده بود، بیماری همه مازندرانی ها باشد. بیماری که بی شک یکی از دلایل آن انبوه زباله ها در دل طبیعت، دریا و رودخانه های استان مازندران است. باید تیتر می زدیم، شینا انصاری هم بازدید کرد. او هم مثل ده ها مدیری که سالانه از مراکز دفن زباله مازندران در دل جنگل های تنکابن، نور، آمل، ساری، سوادکوه و جای جای مازندران از این مراکز بازدید کرد اما باید دید بازدید شینا انصاری مازندرانی برای محیط زیست رو به نابودی مازندران، نسخه ای چاره ساز در پی خواهد داشت یا بازدید شینا هم امیدواری را از دل مازندرانی ها خواهد ربود. هر چند او نیز مانند مدیران بازدید کننده رفع پسماند استان مازندران را به یافتن زمین هایی با شرایط و زیرساخت ها مناسب و کارگروه های ملی ارجاع داده است.
شینا انصاری دو روز مهمان مازندران بود و درباره وضعیت پسماند استان مازندران به رسانه ها گفت: مشکلات محیط زیستی در مازندران و دیگر نقاط کشور چندین دهه اتفاق افتاده و باعث بروز مشکلات فراوان شده است.
وی افزود: بیش از چهار دهه تلمبار زباله به صورت غیراصولی در این شهرستان را شاهد هستیم و همچنان این روند اتفاق می افتد.انصاری تصریح کرد: مشکلات زیادی در این سال ها برای محیط زیست اتفاق افتاده ولی تلاش خواهیم کرد براساس برنامه اصولی عمل کنیم و برای جانمایی مکان با همکاری مسئولان استانی بتوانیم یک برنامه عمل داشته باشیم تا یک مرکز مدیریت اصولی پسماند داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور یادآور شد: باید مکان جدید زباله بررسی شود تا بتوانیم بدانیم ارزیابی اثرات در آن انجام شده یا خیر، باید بررسی کامل انجام گیرد و نباید مکان جدید تبعات جدید ایجاد کند.
انصاری ادامه داد: باید ببینیم مکان جدید دستورالعمل ها و برنامه های اصولی مدیریت پسماند داشته باشد و از منظر جوانب زیست محیطی بررسی لازم شود.رییس سازمان محیط زیست کشور گفت: مشکل زباله آمل نمی تواند در کوتاه مدت حل و فصل شود بلکه برای آن به برنامه میان مدت و اصولی احتیاج داریم.
وی مسئلهمحوری را در رفع مشکلات زیستمحیطی نکته بسیار مهم دانست و افزود: مسائل اولویتدار محیطزیست باید با کمک و مرجعیت دانشگاه تربیتمدرس حلوفصل شود.معاون رئیسجمهور خاطرنشان کرد: مشکلات محیط زیستی فراوانی وجود دارد، آلودگی منابع آب، پسماندها و غیره که با اولویت بر مسائل پیچیده محیط زیستی مازندران باید بر آن فائق آییم.
انصاری تصریح کرد: بازچرخانی آب باران و احداث ساختمانهای سازگار برای ذخیره منابع آبی، رفع آلایندههای پایدار و فلزات سنگین با تقویت تنوع زیستی و حیاتوحش ضروری و از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با بیان اینکه مسئله پسماند در مازندران پیچیده شده است، اظهار کرد: پنج گروه پسماند از جمله پسماند کشاورزی، صنعتی، بیمارستانی و غیره داریم که نیاز به اقدامات لازم برای کاهش آلودگی زیستمحیطی دارند.
رئیس سازمان محیطزیست تأکید کرد: باید برای ارزیابی اثرات محیط زیستی و مدیریت منابع آب از نظرات اساتید دانشگاهی بهره ببریم.
وی گفت: اجرای سیاستهای محیطزیست و اسناد بالادستی برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار دارد و برای بهبود محیطزیست باید قدمهای مثبت برداریم.
نویسنده: الناز پاک نیا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0