شکریان: حضرت زهرا (س) الگوی تمدنی زن مسلمان است
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه حضرت زهرا (س) الگوی تمدنی زن مسلمان است، گفت: ولایتمداری شاخص ترین آموزه زندگی حضرت زهرا (س) است. حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در جلسه قرارگاه مرکزی ستاد عملیات حاج قاسم، گفت: سیره و سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها الگویی برای حضور زنان در فعالیتهای اجتماعی، […]
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه حضرت زهرا (س) الگوی تمدنی زن مسلمان است، گفت: ولایتمداری شاخص ترین آموزه زندگی حضرت زهرا (س) است.
حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در جلسه قرارگاه مرکزی ستاد عملیات حاج قاسم، گفت: سیره و سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها الگویی برای حضور زنان در فعالیتهای اجتماعی، سیاسی است و این شخصیت بی نظیر در اسلام میتواند الگوی تمدن ساز زن در جامعه باشد.وی با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و با تاکید بر برگزاری این مراسمها در مساجد و هیئات مذهبی با رعایت دقیق شیوه نامهها و پروتکلهای وزارت بهداشت و درمان و با اشاره به اهمیت برگزاری هرچه باشکوه مراسم سالگرد سردار پرافتخار ایران اسلامی و جبهه مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و هم رزمان ایرانی و عراقی شهیدش و اولین سالگرد رحلت دانشمند متفکر علامه مصباح یزدی (ره)، اظهار داشت: شخصیت برجسته دخت نبی معظم و مکرم اسلام (ص) حضرت زهرا سلام الله علیها از منظر اجتماعی، سیاسی و جهادی یک شخصیت اسوه و الگو برای زنان مسلمان جوامع اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به مقام معنوی حضرت زهرا سلام الله علیها و برخی ویژگیهای ممتاز این بانوی بزرگ اسلام، افزود: ولایتمداری شاخص ترین آموزه زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها است و در دوران عمر پربرکت شأن همواره مدافع حریم ولایت بود و در این راه هم به شهادت رسید.
حجت الاسلام شکریان امیری با اشاره به حضور زنان در میدانهای مختلف علمی، جهادی، اجتماعی و حتی سیاسی، تصریح کرد: انقلاب اسلامی با الگو پذیری از سیره و منش زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها نسبت به زن مسلمان در جامعه برنامه ریزی و الگو برداری کرده است.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره اهمیت این ایام و برگزاری هرچه باشکوه این مراسم با عایت دقیق شیوه نامه بهداشتی، تاکید کرد: باید از فرصت این ایام برای برگزاری مراسم سالگرد سپهبد شهید قاسم سلیمانی و هم رزمانش و اولین سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی (ره) بهره گرفت و این مراسم باید با شکوه خاصی در تمامی شهرهای استان برگزار شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی ها و مصوبات ستاد عملیات حاج قاسم در استان، خاطر نشان کرد: ویژه برنامههای مختلفی در مساجد، هیئات مذهبی و اماکن مذهبی و در فضای مجازی برای این ایام از سوی ستاد عملیات حاج قاسم در استان و تمامی شهرهای مازندران تدارک دیده شده است و تلاش خواهد شد که برنامهها از کیفیت خوبی برخوردار باشد.
با سلام
چرا باید بنایی با این قدمت وپیشینه تاریخی از فهرست آثار ملی خارج کشور خارج شده و موجبات تخریب آن فراهم شود؟
این بنا متعلق به مرحوم شیخ کبیر است که بعلت نداشتن فرزند آن را وقف اولاد ذکور و خواهر زاده خود مرحوم عبدالغنی بندگان را بعنوان متولی نگهداری این ملک و املاک خود معرفی می نمایید و بعد از فوت ایشان قانونا می بایست به فرزند ذکور ایشان مرحوم غلامرضا بندگان واگذار می شد ( مرحوم شیخ کبیر دایی پدر ایشان بودند ) که متاسفانه بعلت عدم اطلاع توسط پسر عموی ایشان ( نسبت فامیلی با مرحوم شیخ کبیر نداشته فقط بخاطر نام خانوادگی بندگان ) به نام مرحوم ابراهیم بندگان به تصرف درآمده وایشان هم عیان زمین های موقوفه را به فروش رسانید . پس از اطلاع مرحوم غلامرضا بندگان و توافق بعمل آمده با مرحوم ابراهیم بندگان تنها سه دانگ ازخانه مرحوم شیخ کبیر که بعلت وقف بودن عرصه واعیان قابل فروش نبود به ایشان برای سکونت واگذار می شود و ایشان تا زمان فوتشان مرداد ماه ۱۳۵۷ در این خانه ساکن بودند . اما متاسفانه بعد از فوت ایشان بعلت نداشتن اولاد ذکور تولیت آن به دیگر پسر عموی ایشان مرحوم باقر بندگان که ایشان هم نسبت نسبی با مرحوم شیخ کبیر نداشتن واگذار شد که پس آز فوت ایشان فرزند ذکورشان و پسر عموی دیگرشان آقای عباس بندگان تولیت اموال وفقی را نپذیرفتند از این رو آقای مهرداد بندگان فرزند مرحوم آبراهیم بندگان که بخش زیادی از زمین های وقفی توسط پدرشان فروخته شده بود متولی موقوفات شدند درحالی که فرزند مونث مرحوم غلامرضا بندگان متولی واقعی موقوفات بعنوان مستاجر از سال ۵۷ تا ۹۸ در منزل ساکن بوده و در حفظ و نگهداری بنا سعی تلاش خود رانمود و در این مدت متولیان موقوفه حتی یک ریال بابت نگهداری آن هزینه ننموده و هر ماهه اجاره ای نیز از ایشان دریافت نموده اند لذا باتوجه به اینکه این بنا بعنوان اثر فاخر تاریخی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه سال ۱۳۹۳ با شماره ۳۱۲۱۱ در فهرست آثار ملی کشورمان به ثبت رسیده بود، چرا در روزهای اخیر از فهرست آثار ملی کشورخارج شده؟ و آیا متولی موقوفه که می بایست شرایط تولیتشان با توجه به اسناد موجود در اداره اوقاف مورد بررسی قرار گیرد می تواند مانع از نگهداری این اثر فاخر شده و با عدم رسیدگی ونگهداری بنا موجبات تخریب و سپس ساخت و ساز در عرصه موفقه را فراهم سازد؟ ضمن تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات مستمر مسئولین محترم که اقدام جهت حفظ و مرممت این اثر تاریخی بعمل آورده اند با توجه به وضعیت اسف بار بنا بعد از تخیله ساکنین بنا توسط متولی موقوفه از دی ماه۹۸ و عدم رسیدگی که موجب تخریب بیشتر موقوفه شده خواهشمندم به وضعیت آن قبل از تخریب کامل رسیدگی و اقدام لازم هر چه سریعتر صورت پذیرد اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچ گاه از یاد نخواهد رفت. از خداوند متعال برایشان سلامتی، بهروزی و توفیق استمرار خدمتگزاری را مسئلت می نمایم.