جزییات نخستین جلسه کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر ساری

اولین جلسه کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر ساری در سال چهارم فعالیت این دوره (ششم) روز سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ به ریاست سید رحمان میرشجاعی تشکیل شد.

اولین جلسه کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر ساری در سال چهارم فعالیت این دوره (ششم) روز سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ به ریاست سید رحمان میرشجاعی تشکیل شد.

در این جلسه که سید افشین راسخ و سبحان بخشی اعضای کمیسیون، راد ، ملکی و عطایی معاونان شهردار ، قاسمی نماینده سازمان سرمایه گذاری و حسینی رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری حضور داشتند، ابتدا گزارشی در خصوص روند جذب سرمایه گذار در سال ۱۴۰۳ و برنامه های در دست اقدام برای سال ۱۴۰۴ از سوی سازمان سرمایه گذاری و مشارکت مردمی شهرداری ساری ارائه شد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و مشارکت های مردمی شورای شهر ساری در این نشست تاکید کرد: با توجه به شعار سال که از سوی مقام معظم‌رهبری به نام سرمایه گذاری برای تولید اعلام شده، این کمیسیون و سازمان سرمایه گذاری باید فعالیت بیشتری داشته باشند و نقش بسزایی در پیشرفت مجموعه شهرداری ایفا کنند.

سید رحمان میرشجاعی ضمن تبریک انتصاب سید حسن احمدی به عنوان شهردار ساری، ابراز امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت های موجود و درایتی که دارد بتواند مشکلات را کمتر کند و به سمت عملیاتی کردن پروژه های شهری برود تا شهروندان رضایت بیشتری از مدیریت شهری داشته باشند.

وی افزود : در سال ۱۴۰۴ باید ضمن حفظ اتحاد و همدلی ، سرعت کار بیشتر باشد و شرایطی فراهم شود تا سرمایه گذاران با اشتیاق بیشتری وارد عرصه همکاری شوند.

سید افشین راسخ نایب رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به ایجاد تحول در سازمان سرمایه گذاری گفت: اولین نگاه و مهمترین نگاه، نگاه سرمایه گذاری است. اگر به‌این موضوع توجه کنیم قطعا به نتیجه خوبی خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: ما موقعیت و فرصت مناسب در بحث سرمایه گذاری داشتیم، ولی متاسفانه به دلیل عدم‌توجه و نداشتن‌ شناخت کافی این فرصت ها را از دست دادیم.

سبحان بخشی دیگر عضو کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر ساری گفت: در حوزه سرمایه گذاری ارائه آمار کافی نیست بلکه فعالیت ها باید به گونه‌ای انجام گیرد که خروجی مناسبی داشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل بی نتیجه بودن اقدامات در چهار سال گذشته ، پیگیری نکردن مستمر برنامه ها است که باعث شد به مرحله اجرا نرسد. در واقع برنامه ها نباید در حد طرح و مصوبه باقی بماند.