شهردار خبرداد :

آغاز پروژه‌های زیبا‌سازی و برنامه‌های فرهنگی در ساری

شهردار ساری در جلسه شورای اداری با تأکید بر پروژه‌های زیبا‌سازی، خرید بذر گل، رنگ‌آمیزی معابر و برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی از تمامی دستگاه‌ها خواست تا برای تغییر چهره شهری و ارتقاء فضای اجتماعی در ایام نوروز و فاطمیه همکاری کنند.

شهردار ساری در جلسه شورای اداری با تأکید بر پروژه‌های زیبا‌سازی، خرید بذر گل، رنگ‌آمیزی معابر و برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی از تمامی دستگاه‌ها خواست تا برای تغییر چهره شهری و ارتقاء فضای اجتماعی در ایام نوروز و فاطمیه همکاری کنند.

سید حسن احمدی در دهمین جلسه شورای اداری ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) و تسلیت ایام عزای حضرت زهرا (س) به تشریح اقدامات و اولویت‌های اجرایی هفته جاری پرداخت و خواستار همکاری بیشتر و جدی‌تر اعضای شورای اداری در پیشبرد اهداف شهری شد.

وی بر اهمیت خرید بذر برای گل‌آرایی و زیبا‌سازی شهر در ایام نوروز تأکید کرد و گفت: ضروری است تا بذرهای مورد نیاز برای گل‌آرایی فضاهای شهری به سرعت خریداری و کاشته شوند تا به موقع برای استقبال از نوروز آماده باشیم. علاوه بر این، باید رنگ‌آمیزی معابر و بلوارها به گونه‌ای انجام شود که چهره شهر تغییر کند و شهری زیبا و شاداب پیش روی مردم قرار گیرد.

شهردار ساری افزود: نظام رنگ‌آمیزی باید به شکلی یکپارچه و منظم طراحی و اجرایی شود. هیچ منطقه‌ای نباید به‌طور جداگانه و بدون هماهنگی رنگ‌آمیزی کند، زیرا این موضوع تأثیر زیادی در شکل ظاهری و هویت شهری دارد. همچنین، رنگ‌های استفاده شده باید متناسب با ماهیت شهر و روحیه عمومی مردم انتخاب شوند.

احمدی بر اجرای جشن‌های مناسبتی در ایام پیش رو تأکید کرد و گفت: برگزاری جشن‌های کارکنان در نیمه ماه مبارک رمضان و همچنین جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) باید در دستور کار قرار گیرد تا فضای شهر از نظر اجتماعی و فرهنگی نشاط بیشتری پیدا کند.

وی به برنامه‌های فرهنگی و ورزشی نیز اشاره کرد و افزود: سازمان فرهنگی شهرداری باید فستیوال‌های ورزشی ویژه برای بانوان و آقایان ترتیب دهد تا از این طریق هم شهروندان را به فعالیت‌های ورزشی ترغیب کنیم و هم روحیه نشاط در جامعه گسترش یابد.

شهردار مرکز استان بر ضرورت رنگ‌آمیزی تابلوهای معرف و معابر شهری تأکید کرد و گفت: تمام تابلوهای شهری باید تا پایان هفته رنگ‌آمیزی شوند تا ضمن افزایش زیبایی، هویت شهری نیز تقویت گردد. این اقدام باید به صورت جدی و فوری انجام شود و در تمام نقاط شهر یکپارچگی لازم وجود داشته باشد.

احمدی در خصوص حوزه فنی و کامپوزیت کردن دریچه‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: تمامی دریچه‌ها باید کامپوزیت شوند تا در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم‌تر باشند و هم‌زمان با زیبایی شهر، امنیت معابر را نیز تضمین کنند.

وی همچنین از تلاش‌های انجام‌شده در زمینه آسفالت معابر شهری تقدیر کرد و گفت: تاکنون حدود ۸۳ هزار مترمربع از معابر شهری آسفالت شده است، اما این حجم کار کافی نیست. باید ادامه پیدا کند و رضایت کامل شهروندان جلب شود. هم‌چنین باید توجه ویژه‌ای به مناطق کم‌برخوردارتر داشته باشیم.

احمدی در خصوص تعیین تکلیف پرونده‌های ماده ۱۰۰ گفت: پرونده‌های ماده ۱۰۰ به صورت فوری رسیدگی و تعیین تکلیف شوند تا از بروز مشکلات حقوقی و اجرایی در آینده جلوگیری کنیم.