بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بیمارستان شهدای زیراب

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه حضور در شهرستان سوادکوه، در بازدید از بیمارستان شهدای زیراب، ضمن بررسی و ارزیابی وضعیت زیرساختی، تجهیزاتی و نیروی انسانی این مرکز، بر ضرورت ارتقاء اورژانس و تقویت آمادگی پاسخ در شرایط بحرانی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه حضور در شهرستان سوادکوه، در بازدید از بیمارستان شهدای زیراب، ضمن بررسی و ارزیابی وضعیت زیرساختی، تجهیزاتی و نیروی انسانی این مرکز، بر ضرورت ارتقاء اورژانس و تقویت آمادگی پاسخ در شرایط بحرانی تأکید کرد.

دکتر محمدصادق رضایی با اشاره به جایگاه جغرافیایی خاص زیراب در مسیر ترانزیتی تهران-شمال و نقش این بیمارستان در پوشش درمانی جمعیت بومی و حوادث جاده‌ای، اظهار کرد: زیراب نقطه‌ای راهبردی برای مداخلات اورژانسی است و اورژانس  بیمارستان شهدا باید بتواند پاسخگوی شرایط پیچیده ترافیکی، اقلیمی و ارجاعی باشد.

دکتر رضایی با تأکید بر ضرورت چابک‌سازی فرآیندهای درمانی گفت: بخش اورژانس باید علاوه بر ظرفیت فیزیکی، از نظر عملکردی در زمینه های تریاژ سریع، استقرار تیم تخصصی در شیفت‌های بحرانی و تجهیز به امکانات تشخیصی پایه برای تصمیم‌گیری فوری نیز بهینه‌سازی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین با اشاره به اقلیم کوهستانی منطقه و محدودیت مسیرهای دسترسی در ایام خاص سال، بر لزوم آمادگی پیشگیرانه تأکید کرد و افزود: پیش‌بینی شرایط بحرانی، تقویت انبارهای پشتیبان تجهیزات پزشکی، ارتقاء سیستم‌های ارتباطی با مراکز مادر و آموزش تیم‌های واکنش سریع، باید در برنامه‌های مدیریتی بیمارستان گنجانده شود.

وی پس از بازدید از پروژه‌های ناتمام این مرکز افزود: تأخیر در بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام، عملاً موجب کاهش ظرفیت خدمات‌رسانی در زمان‌های پیک مراجعه می‌شود، لذا با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، باید این پروژه‌ها به مرحله بهره‌برداری برسند تا امکان پاسخ‌گویی بهتر در شرایط بحرانی فراهم شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان ضمن تقدیر از کادر درمان، مدیران و کارکنان بیمارستان، قول داد با هماهنگی‌های استانی و کشوری، روند تخصیص اعتبارات لازم برای توسعه زیرساخت‌های اورژانس و تقویت نظام ارجاع، تسریع شود.