سرمایه گذاری 800میلیارد تومانی صنعتی در مازندران
گروه اقتصادی -حسین زحمتکش: معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از رصد چشمگیر سرمایه گذاری صنعتی بالغ بر 800میلیارد تومان در مازندران خبر داد. یوسف نژاد در برشماری بخش های صنعتی استان گفت: نساجی، صنایع غذایی دارویی، شیمی سلولزی، کانی غیر فلزی، برق و الکترونیک و فلزات اساسی از صنایع مهم و […]
گروه اقتصادی -حسین زحمتکش: معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از رصد چشمگیر سرمایه گذاری صنعتی بالغ بر 800میلیارد تومان در مازندران خبر داد. یوسف نژاد در برشماری بخش های صنعتی استان گفت: نساجی، صنایع غذایی دارویی، شیمی سلولزی، کانی غیر فلزی، برق و الکترونیک و فلزات اساسی از صنایع مهم و مستقر در مازندران هستند. وی صنایع غذایی را مهم ترین صنایع موجود در مازندران دانس و اظهار کرد: با توجه بسترهای مناسب کشاورزی در مازندران شاهد فعالیت در خور توجه صنایع غذایی در استان بوده ایم به گونه ای که 25 درصد صنایع استان از صنعت غذا تشکیل می شود.
یوسف نژاد با بیان اینکه تولید صنعتی مازندران پیشرفت های قابل توجهی داشته است اظهار کرد: در بخش فلزات اساسی و قطعات خودور توانسته ایم به صادرات دست پیدا کنیم به گونه ا که ایتالیات یکی از مشتریان قطعه سازان استان است.
یوسفنژاد مازندران را استانی توانمند در تولید محصول سلولزی دانست و خاطر نشان کرد: بیش از 45 درصد ام دی اف و محصولات چوبی نئوپان کشور در مازندران تولید می شود. معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران به مشکل تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی محصولات سلولزی اشاره کرد و گفت: به دلیل محدودیت برداشت چوب از جنگل، واحد های تولیدی سلولزی در تامین مواد اولیه دچار مشکل شدهند که امیدواریم با تدابیری در نظر گرفته شده در قالب زراعت و واردات چوب و تخته بتوانیم بخش عمده نیاز داخل را تامین کنیم.
این مسئول با شاره به وضعیت نامناسب بنگاه های اقتصادی اظهار کرد: در ماههای گذشته اتفاق های بسیار زیادی در حوزه اقتصاد رخ داد که شرایط فعالیت بنگاه اقتصادی را دچار مشکل کرد، هر چند دولت با بسته های حمایتی در مواجه با این تکانه ها در نظر گرفته است.
یوسف نژاد به روز رسانی بانک اطلاعاتی صنایع استان را یکی از موضوعات مورد بحث دانست و اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون بحث به روز رسانی بنگاه های تولیدی را شروع کریدم به گونه ای پایش واحد بزرگ را شروع و به بنگاه های تولیدی بالای 10 نفر رسیدیم. وی با بیان اینکه در حال بررسی داده های به دست امده ایک نتیجه ان به زودی اعلام خواهد شد، افزود: در این طرح به طور دقیق مشخص خواهد شد که چه بنگاههایی و با چه وضعیتی فعال هستند، نمای شفافی از صنعت استان در این پایش نمایش داده خواهد شد.
یوسف نژاد به نحوه جمع آوری اطلاعات واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: تمام تلاش و تمرکز را روی به دستیابی به آمارهای منطبق بر واقعیت گذاشتیم و در این راه نیز از هیئت امنای شهرک های صنعتی و مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی نیز کمک گرفتیم. معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه نزدیک به 1هزار و 739 پرونده و اطلاعات در بازشماری واحدهای صنعتی جمع آوری شده است، اظهار کرد: در بروزرسانی واحدهای بالای ده نفر که در داخل شهرک و خارج شهرک صنعتی مستقر هستند حدود هزار و سیصد بنگاه که ۷۵ درصد واحدها را شامل می شوند فعال و مابقی غیر فعال هستند.
معاون صنعت، معدن و تجارت مازندران، تصریح کرد: در 1هزار و 739 واحد صنعتی که پروانه تولید دریافت کرده اند باید برای 61 هزار نفر اشتغال زایی شود که اگر ریزش 25 درصدی واحدها را در نظر بگیریم 58 هزار و 61 نفر در مابقی بنگاه های تولیدی مشغول به فعالیت هستند .
وی با بیان اینکه پارسال 210 پراوه بهره برداری توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت صادر شده است، تصریح کرد: پارسال بیش از 800 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش صنعتی داشتیم که نشان از رشد قابل توجهی دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0