ستاد هماهنگی تجارت فرامرزی در مازندران
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران از تشکیل ستاد هماهنگی تجارت فرامرزی به منظور تسهیل و حداکثر نمودن فعالیت های ورود و خروج کالا از گمرکات در استان خبرداد. به گزارش حرف به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران، ‘ علی احسانی ‘ روز چهارشنبه در ارتباط با فلسفه […]
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران از تشکیل ستاد هماهنگی تجارت فرامرزی به منظور تسهیل و حداکثر نمودن فعالیت های ورود و خروج کالا از گمرکات در استان خبرداد.
به گزارش حرف به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران، ‘ علی احسانی ‘ روز چهارشنبه در ارتباط با فلسفه تشکیل این ستاد گفت : ستاد هماهنگی تجارت فرامرزی در راستای اجرایی نمودن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور ساده و هماهنگ سازی تشریفات گمرکی با رویکرد رونق، تسهیل و حمایت ویژه از صادرات در گمرکات تشکیل گردیده است.
وی افزود: رونق خروج محصولات صادراتی از گمرکات و بازارچه های مرزی در جهت ایجاد تحرک اقتصادی و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری و همچنین بهبود فضای کسب و کار در استان از دیگر اهداف تشکیل این ستاد می باشد که با بهره گیری از پیشنهادات و نظرات اعضای ستاد، نسبت به تشکیل زودهنگام پنجره واحد در لوای آن همت خواهیم گماشت.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران با اشاره به لزوم الکترونیکی کردن کلیه فعالیت های گمرکی در استان تصریح کرد: دستگاههای تابعه و وابسته این بخش با مسئولیت اداره کل گمرکات باید در جهت توسعه تجارت فرامرزی همکاری نمایند تا در سایه تعامل دوجانبه میان دستگاههای مرتبط ، ساده سازی تشریفات و غیر رقابتی کردن قیمت های حمل و نقل ترانزیتی توفیقات مورد انتظار کسب گردد.
احسانی پیاده سازی سامانه اظهار از راه دور رویه صادرات و امکان اخذ ضمانت نامه بانکی توسط صادرکنندگان کالاهای مشمول عوارض صادراتی به جای پرداخت عوارض مربوطه را از وظایف گمرکات در این بخش ذکر کرد و افزود: ارائه خدمات بدون تعطیلی بویژه در مرزها، بازنگری فهرست گمرکات تخصصی و همچنین معافیت ورود موقت برای پردازش از اخذ مجوز استاندارد بر اساس تفاهم نامه با استاندارد و همچنین تشکیل ستاد ویژه تسهیل صادرات در گمرک نیز بخش دیگری از وظایفی است که به مدد آنها می توان بخش اعظمی از مشکلات تجار را حل نمود.
رئیس ستاد هماهنگی دستگاههای اجرایی در تجارت فرامرزی خواستار اهتمام دستگاه های عضو در جهت معرفی و اعزام نماینده به این ستاد شده و تصریح کرد: پنجره واحد ایجاد شده در بندرامیرآباد نیز باید تقویت شود تا صادرکنندگان برای دریافت گواهی مبدأ، فاصله 40 کیلومتری تا بندر امیرآباد را طی نکنند.
احسانی با بیان اینکه اتاق بازرگانی در اسرع وقت نسبت به راه اندازی پنجره واحد تجاری در بنادر از جمله بندرخصوصی فریدونکنار و همچنین بررسی و تعریف مسائل و مشکلات و ارائه راهکارهای اجرایی و انجام اقدامات نیز اهتمام ورزد، افزود: نباید درگیر اما و اگر برای تسهیل تجارت خارجی در استان باشیم./ایرنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0