روزانه ۴۵ میلیارد تومان خسارت پرداخت میشود
رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت میانگین روزانه 45 میلیارد تومان خسارت از سوی شرکت های بیمه خبر داد و گفت: این رقم قابل توجهی است اما متاسفانه اغلب نادیده گرفته می شود. همتی گفت: متاسفانه حادثه غمناک پلاسکو، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بالایی بر جامعه را به همراه داشت که در این میان […]
رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت میانگین روزانه 45 میلیارد تومان خسارت از سوی شرکت های بیمه خبر داد و گفت: این رقم قابل توجهی است اما متاسفانه اغلب نادیده گرفته می شود.
همتی گفت: متاسفانه حادثه غمناک پلاسکو، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بالایی بر جامعه را به همراه داشت که در این میان گرایش به خرید بیمه آتش سوزی در میان مردم به خصوص کسبه افزایش یافت.
عبدالناصر همتی افزود: این گرایش به سمت خرید بیمه هر چند احساسی بود اما جای خوشحالی دارد، نه به لحاظ درآمد زایی برای صنعت بیمه چون تعهدات و خسارت ها را هم بالا می برد بلکه به جهت درک اهمیت این بیمه نامه اساسی و ضروری از سوی مردم امیدوار کننده بود.
همتی با اشاره به کاسته شدن از شتاب اولیه برای خرید بیمه آتش سوزی گفت: مردم نباید اهمیت این بیمه نامه را فراموش کنند و با موج احساسی حادثه دیگری برای خرید این بیمه نامه اقدام کنند، چرا که با خرید این بیمه نامه می توانند از اموال و دارایی ها خود محافظت کنند.رئیس کل بیمه مرکزی حق بیمه، بیمه آتش سوزی در برابر خسارت پرداختی احتمالی را ناچیز دانست و گفت: مردم باید بدانند حادثه در کمین است و پرداخت حق بیمه را نوعی سرمایه گذاری بدانند.
همتی در خصوص نحوه پرداخت خسارات واحدهای دارای بیمه در ساختمان پلاسکو گفت: خسارت واحدهای واقع در ساختمان اصلی به دلیل اینکه به طور کامل از بین رفتند، توتال لاست یا خسارت کامل محسوب شد و سقف تعهدات پرداخت می شود اما پاساژ 4طبقه پشت ساختمان اصلی که خسارت زیادی نداشته اند، باید بعد از اجازه ورود به آن محوطه از سوی شرکت های بیمه، ارزیابی شود و متناسب با میزان آسیب، خسارت پرداخت شود.
به گزارش فارس، وی همچنین در خصوی بیمه آتش نشانان گفت: ارزش رشادت و از خودگذشتگی آتش نشانان با هیچ مبلغی قابل جبران نیست اما خوشبختانه چند هفته قبل از حادثه، سازمان آتش نشانی، بیمه مسئولیت و عمر و حادثه این عزیزان را تمدید کردند و بیمه کارآفرین که بیمه گر این عزیزان بوده، مبلغی حدود 410 میلیون تومان دیه برای هریک از شهدای آتش نشان را اعلام کرده است.
وی افزود: کشور های هم رده ما از نظر حادثه خیز بودن برای جبران سریع خسارات مالی حوادث، صندوق حوادث طبیعی تاسیس کرده اند. صنعت بیمه کشور نیز با توجه به نقش حمایتی خود این طرح را ارائه کرد اما متاسفانه 13 سال طول کشید تا لایحه تاسیس صندوق حوادث طبیعی به مجلس برود.
وی در ادامه گفت: حادثه خیز بودن ایران، همواره مشکلات زیادی را بوجود آورده که اقدامات جدی را می طلبد چرا که این حوادث بار مالی زیادی برای کشور به دنبال دارد، لایحه صندوق بیمه حوادث طبیعی، می تواند انقلابی در بیمه حوادث طبیعی ایجاد کند.این لایحه در حال حاضر در مجلس تصویب شد اما به دلیل ایرادات وارده توسط شورای نگهبان هم اکنون در حال بررسی مشترک توسط مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان برای رفع 5 ایراد وارده به لایحه بیمه همگانی حوادث طبیعی می باشد که ایرادات وارده به بیمه مرکزی منعکس و پاسخهای لازم جهت رفع آنها تهیه شده است که پس از این بررسی ها مقرر شده است متن اصلاحیه مجددا به مجلس ارسال شود.
وی در خصوص مزایای این صندوق گفت: با تاسیس این صندوق، بیمه زلزله برای همه اجباری می شود و تعیین حقبیمه پایه در این صندوق به صورت پلکانی تنظیم شده است؛ به گونهای که ظرف مدت ده سال از آغاز اجرای این قانون سهم مالکان به صددرصد (100%) و سهم سازمان مدیریت و بحران کشور به صفر برسد. در هر حال در نخستین سال اجرای این قانون سهم مالکان از حقبیمه پایه ماهیانه واحدهای موجود در روستاها، شهرهای کوچک با جمعیت زیر پنجاه هزار نفر و شهرهای بزرگ به ترتیب نباید از 5000 ریال، 7500 ریال و 10000 ریال بیشتر باشد. شرکت های بیمه بازرگانی نیز می توانند، بیمه مکمل آن را بفروشند تا از تبعات مالی حوادث طبیعی بکاهیم و یک آرامش خاطر نسبی را برای مردم ایجاد کنیم.
وی در خصوص پیشنهاد تغییر مبنای دیه گفت: تغییر مبنای دیه با توجه به مباحث فقهی و شرعی امکان پذیر نیست و ما در این زمینه تابع نظر قوه محترم قضاییه هستیم و لذا به دنبال راهکار دیگری برای کاهش مبلغ حق بیمه، بیمه شخص ثالث هستیم تا بتوانیم به هموطنانمان کمک کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0