راهاندازی سَمنهای تخصصی مازندران به حوزه روستایی رسید؛ سَمنها تئوری جدید توسعه
گروه اجتماعی: در ماههای اخیر، سمنها یا همان قدرت برنامهریزی و مدیریت مردمی در اجرای برنامهها و اهداف توسعهای به یکی از برنامههای استانداری مازندران تبدیلشده است. احمد حسین زادگان، از آغاز بکار خود در کسوت استاندار بیست و سوم مازندران، اساس حل معضلات و مشکلات و پیشبرد امور استان را بر توسعه کمی و […]
گروه اجتماعی: در ماههای اخیر، سمنها یا همان قدرت برنامهریزی و مدیریت مردمی در اجرای برنامهها و اهداف توسعهای به یکی از برنامههای استانداری مازندران تبدیلشده است.
احمد حسین زادگان، از آغاز بکار خود در کسوت استاندار بیست و سوم مازندران، اساس حل معضلات و مشکلات و پیشبرد امور استان را بر توسعه کمی و کیفی سمنها قرار داده است و در گام نخست طرح عضویت 120 هزار دانشآموز در سمنهای مختلف را اجرا و در گام دوم؛ توسعه سمنهای دانشآموزی را از 120 هزار به 500 هزار نفر در دستور کار دستگاههای مسئول قرار داده و بر آن تأکید کرده است.
حالا درراه اندازی سمنهای تخصصی در مازندران، نوبت به سمنهای روستایی رسیده است؛ استاندار مازندران؛ با انعقاد این تفاهمنامه بین استانداری و سازمانهای مردمنهاد؛ گام دیگری برای توسعه سمنها در روستاها بهعنوان نیمی از جمعیت استان را در دستور کار مدیران ذیربط قرار داده و میتوان گفت که با این اقدامات یکی از مهمترین برنامههای دولت تدبیر و امید در اجتماعمحور کردن امور به نحو مطلوبی در مازندران به سمت تحقق بهپیش میرود. استانداری مازندران در خبری نوشته است؛ در راستای ایجاد توسعه پایدار و اجتماعمحور کردن حل مسائل اجتماعی، فرهنگی، زیستمحیطی و … بهمنظور نهادینه کردن مشارکت اجتماعی در پیشبرد امور، تفاهمنامه سهجانبهای برای راهاندازی سمنهای روستایی بین استانداری مازندران به طرفیت عیسی قاسمی طوسی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی و خسرو طالبی، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران و مجتبی کواکبیان، نماینده سازمانهای مردمنهاد (سمنها) در هیات نظارت استان مازندران با حضور استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و مدیران ستادی استانداری به امضا رسید. گفتنی است پس از امضاء این تفاهمنامه با همکاری فرمانداران و بخشداران روستاهای استان مازندران بر اساس نقاط قوت و ضعف دارای سمنهای تخصصی خواهند شد.
مردم محور کردن در دستور کار
احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در این مراسم بر اجتماعمحور و مردم محور کردن امور بهعنوان یک ضرورت تأکید کرد و با اشاره به اینکه همه مسائل با مردم و مشارکت آنان حل میشود و بهپیش میرود، افزود: باید از ساماندهی بیش از 120 هزارنفری سمنهای دانشآموزی که گامی مهم بوده است با جدیت بهسوی تحقق و ساماندهی عضویت 500 هزار دانشآموز در سمنهای استان حرکت کنیم. حسین زادگان، ایجاد سمنهای روستایی را ظرفیت مناسبی برای شکوفایی روستاها در بخشهای مختلف دانست و بر عملیاتی کردن آن در اسرع وقت در روستاهای مازندران تأکید کرد و یادآور شد: مدیران از قابلیت سمنهای روستایی در حوزههای مختلف اجتماعی فرهنگی و موضوعاتی نظیر ساماندهی زباله، توسعه گردشگری و کشاورزی، مسائل زیستمحیطی بهرهگیری کنند. وی بابیان اینکه مهمترین راهبرد توسعه و توفیق در موضوعات و مسائل مختلف، تقویت سمنهاست، اظهار داشت: روستاهای مازندران دارای ظرفیتها و مزیتهای بسیاری برای شکوفایی هستند و اعتلا و حل مشکلات روستاها با مشارکت مردم و نقشآفرینی نهادهای مردمی با شتاب بیشتری بهپیش میرود.
تحقق نشاط اجتماعی در استان
احمد حسین زادگان، همچنین در جمع مدیران حوزه اجتماعی و روستایی استان تحقق نشاط اجتماعی را هدفی مهم و مؤثر تلقی کرد و بابیان اینکه ضرورت دارد بیشتر در این راستا اهتمام کنیم، گفت: برنامههای مختلف استان باید پیوست نشاط اجتماعی داشته باشد و در تمامی حوزهها میتوان این هدف بزرگ را دنبال و محقق کرد. احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در نشست با معاونین و مدیران ستادی استانداری، تحقق نشاط اجتماعی را هدفی مهم و مؤثر تلقی کرد و بابیان اینکه هنوز به افقی که در این خصوص مدنظر بوده است دست نیافتهایم و ضرورت دارد بیشتر در این راستا اهتمام کنیم، گفت: برنامههای مختلف استان باید پیوست نشاط اجتماعی داشته باشد و در تمامی حوزهها میتوان این هدف بزرگ را دنبال و محقق کرد.
حسین زادگان، ایجاد سمنهای روستایی را یک ظرفیت عالی برای شکوفایی روستاها در بخشهای مختلف دانست و بر عملیاتی کردن آن در اسرع وقت در روستاهای مازندران تأکید کرد و یادآور شد: مدیران از قابلیت سمنهای روستایی در حوزههای مختلف اجتماعی فرهنگی و موضوعاتی نظیر ساماندهی زباله، توسعه گردشگری و کشاورزی، مسائل زیستمحیطی و … بهرهگیری کنند. استاندار مازندران در فراز دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز فعالیت شورای اطلاعرسانی استان با رویکرد جدید؛ ابراز کرد: شورای اطلاعرسانی استان، میتواند زمینهساز پاسخگویی و اقناعسازی باشد و همچنین بستر تقویت عملکرد دستگاهها را از طریق انعکاس نقدهای سازنده فراهم سازد. حسین زادگان بابیان اینکه پاسخ نقدهای منصفانه و سازنده از سوی مدیران در جهت تبیین عملکرد دولت داده شود و ارتباط رسانهای مدیران تقویت گردد، گفت: خوب است اگر مردم در جریان گزارش اقدامات و دستاوردهای دولت قرار گیرند. استاندار، مردم را ولینعمت مسئولان و مسئولان را خدمتگزاران مردم دانست و گفت: در مسائل مختلف اجتماعی فرهنگی باید مردم را توجیه نمود و با حمایت و مشارکت آنان به ساماندهی امور پرداخت. مقام عالی دولت در مازندران در بخش پایانی سخنان خود بابیان اینکه در مناطق مختلف استان، اولویتهایی تعریفشده است، تأکید کرد: طرح جامع کاهش تصادفات و گردشگری رودخانهها تدوین و اجرایی شود.
استاندار مازندران ادامه داد: کارگروه توسعه عمران شهری را با ترکیب افراد مجرب و جوانان برای اجرای چند کار اولویتدار پیشبینی کردهایم. حسین زادگان با تأکید بر اینکه کیفیت استاندارد مصالح باید بالا برود و طرح مازندران پاک نیز با جدیت پیگیری شود، افزود: درجهبندی دهیاریها و برخورد با ساختوسازهای مجاز در سراسر استان بسیار جدی گرفته شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0